Şimdi Ara

Stanley 1 litre termos 175 TL (Bim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
4
Favori
26.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette 300den aşağı yok yine iyi fiyat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

İnternette 300den aşağı yok yine iyi fiyat
    diğerlerinin pahalı olması bunu ucuz kılmaz. ayrıca 1 litre nedir?

3 kişi gitsen 2. postayı içemezsin.

şöyle 1.5 litre falan olacak ki her durumda yetsin.
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Eldeki bu o fırsat kaçtı :)

• HB 4'4'lük kampanyada Thermos 1.2 lt'yi 179 TL'ye sattı.
  • çok iyi değil bu seferki.

yine de piyadaya göre iyi görünüyor

• Stanley bime tekrar gelir mi diye beklerken Geçenlerde 1,2 lt thermos marka hb da 189a düşünce sipariş verdim. Haftasonu da test ettim çok kaliteli bir ürün çıktı. Kaybetmezsem evladiyelik olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsat sayılabilir arkadaşlar banka kombosu var mi ? Help

• Sıcak fırsat değil diyenler bakın görün şubelerde hepsi biticek internette şuan aynı termos en kötü 270 liraya satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

Eldeki bu o fırsat kaçtı :)
    işe yarayacağını sanmıyorum. şuan için fırsat olmaktan uzak. 100 tl bile olsa bu hacim benim için geçersiz.
  • Sırf stanley termosum var demek için mi alıyosunuz şunu ya.
    İphone gibi hafif statü göstergesine dönüştü bence.
    Yoksa termos günlük kullanımda çok aman aman bi ihtiyaç değil bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE_RUSLAN

Sıcak fırsat değil diyenler bakın görün şubelerde hepsi biticek internette şuan aynı termos en kötü 270 liraya satılıyor
    Aynen geçen de böyle oldu. Sonra sömürdüler hemen online satışa koydular. Memleket çirkef dolu. 2 ayaklı mahlukatlar. Gidin alın, süper fırsat. Yiyicilere bırakmayın. Almayı düşünmüyorum yoksa sırf ip.eliğine gidip saat 7 gibi BİMin kapısında bekleyecem
  • Aspiratör kullanıcısına yanıt
    ne kadar saçma bir mesaj ya. niye bilgisiz olduğunuz konularda illa mesaj atmak zorunda hissediyorsunuz ki kendinizi? pas geç başlığı zor mu?
    üni öğrencisiyim 3 yıldır el tipi stanley termos kullanıyorum. okulda çaya 1.5 vermektense doya doya termostan içiyorum. termos kendini 3 kere amorti etmiştir çoktan. demek ki neymiş günlük hayatta ihtiyaç oalbilrimiş. bu arada stanley termosum var benim
    edit:ergonomik bir model isteyenlere stanley ceramivacı öneririm içi seramik ve kapağının altı da çelik. duvarı ince olmasına rağmen ısıyı iyi muhafaza ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikarateci -- 6 Kasım 2019; 15:34:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

bu haliyle çöpmüş

mısır patlatıp geliyom ben
    Çöp deme siftahı sende..

Bu haliyle bile yine iyi bence

• Bu markaya bu parayı vermeye gerçekten değer mi? Ortalama daha uygun fiyatlı bir marka termos alsak memnun kalmaz mıyız? Kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Druyid

Bu markaya bu parayı vermeye gerçekten değer mi? Ortalama daha uygun fiyatlı bir marka termos alsak memnun kalmaz mıyız? Kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
    Normalde termosa bu paraları asla vermezdim fakat şuan neredeyse 3e yakın termos alacağım Stanley in parasını hak ediyor

• EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt
    Hangi açıdan hak ediyor? Sıcaklığı veya soğukluğu koruma noktasında mı değerlendirmeliyiz sadece yoksa başka faktörlerde var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Druyid

Hangi açıdan hak ediyor? Sıcaklığı veya soğukluğu koruma noktasında mı değerlendirmeliyiz sadece yoksa başka faktörlerde var mı?
    Hocam plastik değil tamamen çelik örneğin bu satılan termos 20 saatte sıcak suyu içilebilir kıvama kadar koruyor. 15 saatte ise kaynar vaziyette tüketebilirsiniz. 1 litre boy piknik için bence ideal fakat okula götürmek için çok büyük.

• razmanlamak lazım
  • 3 yil once bizim ist.muduru kasada fazla para kalinca masraf gostermek icin 3 tane ayni urunde almis bize verdi.Hemde bir suru para vermis ama ben kullanimda extra perf.gosteren bir ozelligine rastlamadim.

• EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt
    Rakamlar çok iddialı. Eğer böyle ise gerçekten son kuruşuna kadar hak eder.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.