Şimdi Ara

Stanley 1 litre termos 175 TL (Bim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
4
Favori
26.268
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercuezel

Çöp deme siftahı sende..

Bu haliyle bile yine iyi bence

Alıntıları Göster
    ironi yapıyordum dostum, önceki termos konusundaki en birinci favori mesajın sahibiyim ölücü trollerin klasik taktiğidir çöp deyip bimde teyzelerle kuyruğa girmek, ciddiye almayın o yüzden, güzel fırsat elbette ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Druyid kullanıcısına yanıt
    Ben 1.9 litrelik olanı kullanıyorum. Yaz boyunca piknikte, plajda yanımızdan ayırmadık. Ömürlük bir termos.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçenlerde Bursa Kayapa Göleti'ine gittik ailecek.
    Ben bagajdan BİM malı kumaş sandalyeleri, milyoncu işi küçük masayı , Kale marka plastik termosu çıkardım. Buzdolabı yerine kullandığım...

Yan tarafta tek çocuklu bir aile vardı. Ayakkabısından , sandalyesine , masasına kadar Dechatlon'dan. Gıcır gıcır... Hepsinde trekking pantolonları falan.

Ve tabi ki Stanley termos.

Onlar , Tayanç ve Pelinsu , biz Hüsiin ile Fadime...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Büyük birşey aramıyorsan ve 3-4 saat sıcak tutsun diyorsan tchiboda trendix'in termosu var 350ml. Tchibo kodu denk getirip alınabilir.
  • Druyid kullanıcısına yanıt
    Dedem bir 15 sene önce filan almıştı Stanley bir termos. Rahat bi 8-9 sene kullandı bak, tarlada marlada. Bi 4-5 sene önce kayboldu gitti, yoksa çok yüksek ihtimalle hala kullanıyor olacaktı.
  • 10 yıldanr bu forumdayım hep dayandım almadım. Ama bu sefer alacağım teyzelerden sıra gelirse ve ben de sonunda gerçek bir donanımhaber ölücüsü olacağım

• bende345 kullanıcısına yanıt
    Çıkarılan ders; Aynı ortamın zevkini yaşamak için fazla para ödemeye gerek yokmuş..

• Kamp falan için almayı anlarım da adım başı büfe-market olan İstanbul gibi bir yerde termosu ne yapacan?Susayınca gider su-çay-kahve neyse alır içersin yani.
  • I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt
    Hay maşallah. Bunları duydukça iştahım artıyor.

• kc2003 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bir çok güzel geri dönüş aldım. Kanaatim olumlu yönde.

• Giantballs kullanıcısına yanıt
    Her seferinde para vermemek için.

• Güzel yorumlar için herkese teşekkürler. Başka deneyimleri olan varsa onlarıda dinleyebiliriz.

• Bende 750 ml 1.3 ve 1.9 litrelik modellerinden var. 1.9 alalı 3-4 yıl olmuştur uzun yolculuklarda ve bir kaç aile ferdi ile ormana akşam çay içmeye gittiğimizde kullanırım. Diğer ufak modelleri soğuk su ihtiyacı olduğu yaz aylarında kullanırım. Hepsinden son derece memnunum. 1.9 litrelik tabiki efsane. İstanbuldan çıkıp 1000 km yol yaptım 12-13 saat sonra memlekete vardığımda içindeki su halen kaynar haldeydi. Aile 4 kişi sürekli ihtiyaç olduğu için kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • algida hesabına dönmüş gramaj düşüyor ama fiyat yükseliyor

• algida hesabına dönmüş gramaj düşüyor ama fiyat yükseliyor

• Bim in 1,3 lt yi sattığına yakın bi zamanda amazondan 1 lt yi 92 TL ye almıştım. İlk alışverişim olduğu için kargoyu iptal ettirmiştim. Bu yaz deniz, piknik, uzun yol derken baya işimi gördü.

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.com/Stanley-Classic-Trigger-Action-Travel-20oz/dp/B07L6LL95P/

Bende bu modeli kullanıyorum hocam. İnanılmaz rahat bir model. Basıp direkt açabiliyorsunuz, tuşa basınca iç bölme açılıyor bırakınca kapatıyor. Kesinlikle sızdırma yaşatmıyor.

Bende aynı durumdan dolayı aldım. Fakat benimki daha pahalıydı. Kahve içiyorum ben sürekli, çay sevmiyorum. 2 bardak kahveye 5 tl bırakıyordum dışarıda. 2 aylık kahve içişim ile falan amortiledim şişeyi. (Net amorti evdeki kahve maliyetini göze alarak yapılan hesap ile)
  • aynı n11 kuponlarında olduğu gibi buraya gelip çöp falan deyip ,herkesten önce soluğu bim de alacaksınız değil mi :)
    bim çalışanlarından ve teyzelerden size kalırsa belki alırsınız ,ben daha şimdiye kadar bim de sıcak fırsatlık hiçbir şeye denk gelmedim
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    akıllı adamın hali başka oluyor ben plastik ağızlıklı termoslara hiç ısınamadım. mutlaka sağlıklı plastik kullanıyorlardır ama psikolojik olarak rahat hissetmiyorum kendimi. çok rahat kullanımları var orası ayrı tabi. metal olanını yapsalar 300e kadar bile çıkarım alırım valla.
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Başta bende acaba mı dedim de sonra sürekli aç kapa sinir olmuştum zojiye zamanında bunu aldım. Alışınca akla gelmiyor

Bu arada ilk mesajda benimki daha pahalıydı derken kahvenin dışarıdaki ücretini kast ettim çaya göre, termosun ücretinden değil ben kendim okuyunca bile yanlış anladım şimdi ondan düzeltmek istedim.

Tabi sıcak/soğuk tutmada sizinkinle kapışamaz. Bu böyle aç/kapa sistemine sahip olduğu ve plastik olduğu için ısı kaybediyor. Sıcaklık 3-4 saat sonra ılımaya yüz tutuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.