Şimdi Ara

Stanley 1 litre termos 175 TL (Bim) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
4
Favori
26.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Okadar çok termos kullandım ki içlerinde o Lipton da var belki eskiden kaltelisini üretiyordu da şimdi dandikse bilemem ama geçen yıl kara cuma indiriminden 3 paket çay yanında hediye olarak aldım. Sırf çay dökmesi rahat kapak aç kapa derdi yok kullanırız diye ama bir halta benzemiyor. Ankaradan ılgaza giderken arabanın içinde 20-25 derece sıcaklıkta bile ılgaza gidene kadar yani 3-4 saat sıcak tutuyor okadar. Sonrası iptal. Siz nekadar kullandınız bilmiyorum ama çok fazla kullanmamış olsamda kullandıkça da performansı azaldı Belki 10 kullanımda sonra ılgaza giderken yolun sonunda ılık çay içiyorduk. Sıcak ve kullanım etkisiyle muhtemelen kapağı özelliğini kaybetti. Diğer uzun yolları hiç söylemiyorum bile.

Bu arada 175 tl yi okadar insanın 3 günlük maaşı yapanlar, bu yetmezmiş gibi bide vergiler yüzünden o fiyatın Türkiyede ucuz görünmesini sağlayanlar utansın. Amerikada bu termos indirimsiz haliyle 30$ yani 175TL Kaldıki bu tür inidirmlerde 10-20 dolara satılıyor. Biz amerikadaki normal fiyatı burada görünce almak için sıraya giriyoruz ki dediğiniz gibi bir çok kişininde 2-3 günlük maaşı. 30$ asgari ücretli bir avrupa amerika vatandaşının yarım günlük maaşı bile değil. İşte yaşam standartı, ekonomik refah seviyesi budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 16 Kasım 2019; 11:10:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sırf şu konu yüzünden merak ettim neymiş dedim ürgüp bime gittim öglen 2ydi.kadın bitti hepsini aldılar dedi.valla bu millete benim aklım ermiyor.
  • forumun yüzde 90ı asosyal ama genelde Seyehat ve kamp için kullanılan bir ürüne yığılıyor,bilgisayarın karşısında koyar koyar içersiniz artık kamiller
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.