Şimdi Ara

Stanley 1 litre termos 175 TL (Bim) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
4
Favori
26.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Litre termos için 175 TL ne kadar mantıklı bilemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacaso61

Bu mesaj silindi.
    50 TL verim hocam.
  • Fazla alan varsa talibim 1 adet
  • Soğuk bira koyup, bir kaç saat deneyen oldu mu ? Tadı bozulur mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 15 Kasım 2019; 10:6:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nörofizyolog

Soğuk bira koyup, bir kaç saat deneyen oldu mu ? Tadı bozulur mu acaba ?
    Gazı kaçar bence.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Ne terbiyesiz insanlarsınız. Yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bimde çalışan akrabası tanıdığı olanlar almış millet de garibim saf saf sabahın köründe bekliyor. yazık bu millete diyeceğim ama değil müstehak abi müstehak.
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ? ticaret yapmak terbiyesizlikmi oldu
  • ihtiyacı olmayanların alasını getiren termos...
  • quote:

Ne alaka ? ticaret yapmak terbiyesizlikmi oldu
    Ticaret mi sence bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nörofizyolog

Soğuk bira koyup, bir kaç saat deneyen oldu mu ? Tadı bozulur mu acaba ?
    tek bu sebepden alabilirim 30 yıldır hergün içen biri olarak,yoksa işim olmaz bu fiyat etmez.
  • Saat 8.50 bim önüne gidilir, önce sırada bekleyen teyzeler ve muhabbetleri kesilir. İlk izlenim cam ve bebek ürünleri üzerinedir. Termosu almak kafada bitmiştir, bu kalabalık içinde kesin alınır. Saat 9.00 mağaza açılır, o cam konuşan teyzeler ilk üç sırasıyla koltuk altlarına bir tane termos alır ve diğer alışverişine devam eder. Kesin alırım diyen arkadaşımız mağazayı 1dk içinde terk eder. Teyzeler poker bilirmiydi bilinmez ama, çok iyi rol kestiler.

Sonuç:200 metre mesafedeki farklı binden son ürünü aldım.

Her mağazaya 8 adet gelecek diyen arkadaş sanada selam olsun. İstanbulda bazı ilçeler 3 adet verilmiş.Başta rahatlığımda 8 adet olacak düşüncesinde olmamdı.
    Stanley 1 litre termos 175 TL (Bim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilincarslan91 -- 15 Kasım 2019; 10:16:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xweser X kullanıcısına yanıt
    ne bekliyordun hayrına falan mı verim ? ucuza alıp kar koyarak satmak tarihte hep ticaret olarak geçiyor.
  • kilincarslan91 kullanıcısına yanıt
    Bende baska 8 adet diyen olmustur umarım cunku uzerime alindim. Benim yazdığım benim gittigim subeye 8 adet gelmis. Kasadaki adam soyledi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç aklımda yoktu ama bu konuyu görünce şeytan dürttü. Sabah BİM'e girdim ve spot ürünler reyonuna gittim. Baktım amcalar, teyzeler diğer ürünleri inceliyor ama termos yok. Ben de çıkıp gidiyordum ki istemsizce kasiyere, " termos ne çabuk bitmiş ! " dedim. Adam, eğilip, kasanın altından bir tane çıkartıp, barkodunu okuttu ve bana uzattı... İkinciyi sormayı bir an aklımdan geçirdiysem de utandım, soramadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: pscopat

Bende baska 8 adet diyen olmustur umarım cunku uzerime alindim. Benim yazdığım benim gittigim subeye 8 adet gelmis. Kasadaki adam soyledi.
    Ankara da Meşrutiyet cd. deki şube çalışanı 23 adet geldiğini söyledi ve gerçekten de kapış kapış satılırken sürekli kasanın oradan yeni koli getirdiler. 20+ ürün satıldı 3-5 dk da.
  • pscopat kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam, bizim burada küçük alanda 4 tane bim var kardeşime almak için hepsini gezdim. Hepsi 3 tane geldiğini söyledi. Ama ilçeye göre stoklar faklılık gösteriyor.
  • Bu termosu ağzınıza dikince içemiyorsunuz değil mi? ille bardağa koymak lazım?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.