Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Stanley 1 litre termos 175 TL (Bim) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
4
Favori
26.268
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 176 liraya bile satan şeref yoksunlarından almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacaso61

Ne alaka ? ticaret yapmak terbiyesizlikmi oldu
    Ticaret yapmak terbiyesizlik değil tabi,lakin bu forumda keriz bulamazsın git letgo ya falan oralar paklar seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth

Bu termosu ağzınıza dikince içemiyorsunuz değil mi? ille bardağa koymak lazım?
    Evet mug gibi kullanamazsınız. Zaten onu yapmak için büyük kaçar ama kapağı bardak gibi kullanabilirsiniz.
  • istanbul yeşilpınarda 9 çeyrek gibi gittiğimde 2 tane vardı, birini aldım.

şu ticaret yaptığını sanan beyin fakiri şark kurnazları harçlıklarınızı veriyim de konuyu kirletmeyin hadi başka yerde oynayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nörofizyolog

Hiç aklımda yoktu ama bu konuyu görünce şeytan dürttü. Sabah BİM'e girdim ve spot ürünler reyonuna gittim. Baktım amcalar, teyzeler diğer ürünleri inceliyor ama termos yok. Ben de çıkıp gidiyordum ki istemsizce kasiyere, " termos ne çabuk bitmiş ! " dedim. Adam, eğilip, kasanın altından bir tane çıkartıp, barkodunu okuttu ve bana uzattı... İkinciyi sormayı bir an aklımdan geçirdiysem de utandım, soramadım :(
    benim önümdeki 3 kişi de girer girmez o bölüme koştular bulamadılar. biri termos kasada olur dedi. kasiyere sorduk kasada alttan çıkarttı 1 kutu (4 adet) herkes 1 er tane aldı :) 8 tane geldi dedi. ihtiyacımdan fazla almadım. Yani bu termos ne zaman gelse kasa altında kasiyere emanet oluyormuş.
  • Letgo ya ilanlar düşmeye başlamış bile, 185 TL den ilan koyanı bile gördüm. 10 TL için bu kadar uğraşmaya gerçekten gerek var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtual

1 Litre termos için 175 TL ne kadar mantıklı bilemedim...
    bende onu anlamadım normalde çok mu pahalı bu model de bu kadar rağbet görüyor çözemedim. tabi ilgi alanım değil o yüzden bilemiyorum ama yine de ilginç gerliyor
  • samtual kullanıcısına yanıt
    sürümden kazanıyor olabilir :)
  • Öyle abartı fırsat değil abartmayın. Çok güzel fiyat ama gideyim 5 tane diyecek bir durum yok. Tüketim delisi olduk iyice. Bende aldım efendi gibi 1 tane aldım çıktım. Mağazada 6 adet vardı, termos için 3 kişi bekleyen vardı, bekleyenlerden biri öve öve bitiremedi birde abarttı normalde 400 TL filan dedi, mağaza önünde sanırım almayacak olanlardan biri de aldı , bende abimede alsam mı bir arayım filan derken bir baktım bitti termoslar. Öve öve bitiremeyen arkadaş 1 tane alıcam diyordu bir baktım 2 tane almış söylediğine göre kayınpederine almış. Ama alıp yukarı fiyata satanlardan almayın ki adamlara prim vermeyin lütfen. Zaten fiyatlar aşağıda.

Buyrun n11 fiyatları:

Aynısı sadece yeşil rengi kalmamış çelik rengi (boyasız) 237,30 TL ücretsiz kargo, 11.11 alışverişinden artan standart 100 e 10 tl gibi kuponlar olsa elinizde 227 gibi fiyata alınır

Hatta daha güzeli bu var:

251 TL yine ücretsiz kargo ama termal çorap hediyeli 30 diyor ama hadi 25 TL lik bir çorap diyelim. 226 TL ye gelecek, kazandrıan kupon var mesela şu anda bende 250 TL ye 20 TL sizde yoksa isteyin birinden verir. Hatta isteyen varsa pm atsın. Bu üründe kullansanız ürün başına 8% ucuz gelecek böylece 208 liraya almış olacaksınız. kısacası BİM den aldığımız sadece 33 TL daha ucuz, alıp satacak olan kime kaça satacak merak ediyorum doğrusu, temiz temiz n11 den alırım başkası ile buluşup uğraşıcağıma. Başkası ile buluşmaya gittin yakıt yaktın veya ulaşım parası verdin aynı paraya gelecek.

Birde 2. likteki yeni serilerden. Amblemi vs. yeni, söylendiğine göre boyutta biraz iyileştirmiler olmuş ama bu 1 litrelik modelde hiçbir fark göremedim boyutta aynı yazan performans ta aynı. Örneğin 1,9 Lt modelde değişim olmuş hem sıcak performansı 32 saatten 45 saate çıkmış hem de birazcık boyut ufalmış. Ama 1 Litrelikte yazan ölçülere göre ve performansa göre hiçbir değişiklik yok. Kaçırdım diye üzülen varsa değerlendirebilir.

• tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    İşin heyecanı burda.
    30 lira ucuz alabilmek için şube şube dolaşıp 50 lira benzin yakanlar var bu ülkede :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtual

Letgo ya ilanlar düşmeye başlamış bile, 185 TL den ilan koyanı bile gördüm. 10 TL için bu kadar uğraşmaya gerçekten gerek var mı bilmiyorum.
    Hakikaten şaka gibi, birde bu sefer stokluydu yani alan aldı, benim gittiğim mağazada 6 tane vardı, elemanın birisi öve vöve bitirmeseydi belki hala 2 tane stokta olacaktı. Fiyatta öyle inanılmaz güzel değil. Geçenlerde HB den 170 TL ye 1,2 Lt Thermos SK 2010 aldım ki Stanley - Thermos kıyaslaması yapacağım yakında ama okuduğum / araştırdığım kadarıyla Thermos daha iyi performans veriyor, Stanley ise daha dayanıklı gibi bir intiba oluştu.

Bir önceki mesajımı okuyun. 208 liraya kargo ücretsiz olarak var zaten. 185 liraya satıyor birde gel ayağıma al diyecek yerine göre 10-20 lira ulaşım harcayacağım 200'e mal olacak. 8 Tl daha veririm adıma faturalı kapıma kadar gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Hakikaten şaka gibi, birde bu sefer stokluydu yani alan aldı, benim gittiğim mağazada 6 tane vardı, elemanın birisi öve vöve bitirmeseydi belki hala 2 tane stokta olacaktı. Fiyatta öyle inanılmaz güzel değil. Geçenlerde HB den 170 TL ye 1,2 Lt Thermos SK 2010 aldım ki Stanley - Thermos kıyaslaması yapacağım yakında ama okuduğum / araştırdığım kadarıyla Thermos daha iyi performans veriyor, Stanley ise daha dayanıklı gibi bir intiba oluştu.

Bir önceki mesajımı okuyun. 208 liraya kargo ücretsiz olarak var zaten. 185 liraya satıyor birde gel ayağıma al diyecek yerine göre 10-20 lira ulaşım harcayacağım 200'e mal olacak. 8 Tl daha veririm adıma faturalı kapıma kadar gelir.

Alıntıları Göster
    Satmak için alanların çoğunun elinde patlayacak belli ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: fth

İşin heyecanı burda.
    30 lira ucuz alabilmek için şube şube dolaşıp 50 lira benzin yakanlar var bu ülkede :)
    Kafayı kırmış millet Ben kendime kızdım 08:30 da açılıyor diye biliyorum halbuki bak değilmi internetten 08:30 da gittim yarım saat bekledim orda sonra kendi kendime kızdım. Acaba değer mi uğraştığıma diye. Hadi ilk kampanya biraz daha iyiymiş 1,3 Litre 150 liraymış. Onda da eziyet etmişler millete her mağazaya 1 tane. Birde araştırdığıma göre piyasada olmayan Bim için özel üretilmiş bir modelmiş performansı nasıldır bilemiyorum ama kapağı vs. bozulduğunda diğerleri ile uyumlu mudur? Değilse en çok bozulan şey malum kapak bozulunca araki bulasın. Kısacası özel üretim diyince işkilleniyor insan bir yerde bi uzuluğu vardır diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bende onu anlamadım normalde çok mu pahalı bu model de bu kadar rağbet görüyor çözemedim. tabi ilgi alanım değil o yüzden bilemiyorum ama yine de ilginç gerliyor

Alıntıları Göster
    Meseleye 1 litre termos 175 lira olarak bakılırsa pahalı evet ama Stanley termos olarak bakınca pahalı değil, nasıl ki mercedes araba da premiumsa termosta da stanley kraldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 15 Kasım 2019; 11:4:3 >
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Amazon black firdayde mutlaka indirim yapar. Bunu geçen yıl amazon amerikadan 70 liraya almışlardı black fridayde.
  • bi ara ben de gaza gelmiştim. sanırım şubat mart gibi gene bu marketlere gelmişti stanley. tam aldım ödemeye gidiyorum bir anda gereksiz gaza geldiğimi anlayıp bıraktım. uzun saatler sıcak içecek olmadan yaşayamama gibi bir ortamda değilim. ayrıca içi doluyken ağır olur bu hayatta taşımam. farkında olmadan tribe girmişiz. almadan çıktım. termos'un şehir içerisinde, işe giderken vs bir ihtiyaç olduğunu pek düşünmüyorum. alışkanlık olabilir en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

bi ara ben de gaza gelmiştim. sanırım şubat mart gibi gene bu marketlere gelmişti stanley. tam aldım ödemeye gidiyorum bir anda gereksiz gaza geldiğimi anlayıp bıraktım. uzun saatler sıcak içecek olmadan yaşayamama gibi bir ortamda değilim. ayrıca içi doluyken ağır olur bu hayatta taşımam. farkında olmadan tribe girmişiz. almadan çıktım. termos'un şehir içerisinde, işe giderken vs bir ihtiyaç olduğunu pek düşünmüyorum. alışkanlık olabilir en fazla.
    Bende onu anlamıyorum, ben piknik, kamp vs giderim bana bile gereksiz geliyor ama doğa yürüyüşçüsü, kışın bisiklet binicisi, avcı vb değilseniz gereksiz birşey bu.
    Kamp/piknik yaptığınızda zaten ateşiniz sürekli yanar, sıcak içecek eksik olmaz. Ama kamp alanından uzaklaşırsınız 5-6 saat gelmeyeceksinizdir tamam gerekli.
    Hitap kitlesi çok dar aslında ama herkes alıyor garip şekilde. Aldıktan sonra günlük/haftalık kullanacakların oranı 10000 de 1'i geçmeyecektir eminim.

• Kuzular yatıyor :)

Stanley 1 litre termos 175 TL (Bim)

• quote:

Orijinalden alıntı: jorge

Kuzular yatıyor :)

diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.