Şimdi Ara

Stanley 1 litre termos 175 TL (Bim) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
4
Favori
26.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 175 den satisa koymaya baslamislar acaba bi sıkıntı mi var

Çoğu bimde hala var. Baya yüksek stoklu gelmiş.
    Almaya gittim ama nedense içime sinmedi vazgeçtim .
    Adventure yerine Klasik serisinden almak daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Fridayi bekleyin derim. Amazon da şu ürün 150 TL'ye düşebilir diye tahmin ediyorum ;

Stanley Klasik Vakumlu Çelik Termos, 1 lt
    www.amazon.com.tr
    Stanley Klasik Vakumlu Çelik Termos, 1 lt: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07P1T5H5L/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_WQOZDbCTF1FN4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Termos almaya giden buhar makinesi de bakabilir mi kargosunu ücretini öder alırım piyasada bu fiyata makine yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkinpark_k

Başıma bir şey gelmiyecekse buraya bu foto atayım.

Kullan at termos olarak mı kullanacaksın birader? Okadar paran varsa daha akıllıca yatırımlar önerebiliriz yani. Bence 175'den satmaya başla stoğu 1 yılda anca bitirirsin

• bi gazla gittim aldım ama geri iade edicem. senede 2 kere kullanacağım şeye 175 lira gereksiz. ne diye gidip sıraya girdiysem sabahın köründe :) bi de kadınlarla itiş kakış daldım içeriye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BuI

175 den satisa koymaya baslamislar acaba bi sıkıntı mi var

Çoğu bimde hala var. Baya yüksek stoklu gelmiş.
    Almaya gittim ama nedense içime sinmedi vazgeçtim .
    Adventure yerine Klasik serisinden almak daha mantikli
    Hayır bir sorun yok bildiğin kutupayısı ürünü inceledim baya hiçbirinde ne defo var nede bir arıza. O fiyattan koymaya başlamışlar çünkü çok stoklu geldiğini anlamışlar ellerinde patlamasın diye aceleden satmaya kalkıyor uyanıklar. Çünkü ben ilk mağazaya gittiğim mağazaya gelen eleman geldi dedi sayı vermedi. Girdiğim de 6 tane vardı o 6 tanesi bitti. Belki de depoda daha var çıkarttılar bilemiyorum uğrarsam bakarım. Ki olmasa bile almak isteyen rahat rahat aldı zaten atıyorum 09:10 da gelen adamda aldı, bir önce ki kampanya gibi değildi yani. Güzel fiyat güzel ürün. Bir önceki dillere destan odlu ya millet öldü öldü bitti. Kimse yanlış anlamasın ama piyasada "Keriz avlama" dedikleri olay tam olarak bu işte. Yakında 165 civarında da görebilirsiniz ilanlarda şaşırmayın. Termoslar temiz yinede kontrol edin tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Hayır bir sorun yok bildiğin kutupayısı ürünü inceledim baya hiçbirinde ne defo var nede bir arıza. O fiyattan koymaya başlamışlar çünkü çok stoklu geldiğini anlamışlar ellerinde patlamasın diye aceleden satmaya kalkıyor uyanıklar. Çünkü ben ilk mağazaya gittiğim mağazaya gelen eleman geldi dedi sayı vermedi. Girdiğim de 6 tane vardı o 6 tanesi bitti. Belki de depoda daha var çıkarttılar bilemiyorum uğrarsam bakarım. Ki olmasa bile almak isteyen rahat rahat aldı zaten atıyorum 09:10 da gelen adamda aldı, bir önce ki kampanya gibi değildi yani. Güzel fiyat güzel ürün. Bir önceki dillere destan odlu ya millet öldü öldü bitti. Kimse yanlış anlamasın ama piyasada "Keriz avlama" dedikleri olay tam olarak bu işte. Yakında 165 civarında da görebilirsiniz ilanlarda şaşırmayın. Termoslar temiz yinede kontrol edin tabi

Alıntıları Göster
    150ye de satsalar almam. İhtiyaç yok. Satma amaçlilar haric satin alanlarin yuzde 90inin ihtiyaci yoktur. İndirimli mezar satsak dalacaklar ya.

• Hazır konusu varken soralım. Amazon.com'dan aldığım Thermos marka termosta sorun olursa buradaki servis ilgilenir mi veya distribütör?
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    İyi ama o aynı fiyata satmakla uğraşana kadar, iade edebilirler ! ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nörofizyolog

İyi ama o aynı fiyata satmakla uğraşana kadar, iade edebilirler ! ..
    Mağazadan alınan ürünlerde herhangi bir üretim hatası defo (peyir aldınız açtınızküflenmiş vb.) Yoksa iade alma zorunluluğu yok. Bazı firmalar iyi niyet olarak alabiliyor. Bilemiyorum BİM de var mı? Varsa da demekki o175 satanın haberi yok belkide amme hizmeti yapmak istiyor. Mesela daha önceki mesajıda da yazdım mağazada kalsaydı bende bir tanede abime alacaktım. Alsaydım abimde kendine almış olsaydı veya ihtyacı olmasaydı 1 tanesini satacaktım satarken de hiç 175 yazardım hatta buraya yazardım bir sürü isteyen var zaten verirdim. Belki satan kişide benim gibi düşünüyor ona sormak lazım neden 175 satıyor diye.

• Bu arada letgo da bir arattım hakikaten stanley patlaması yaşanıyor vay arkadaş bari birkaç gün bekleyin acele etmeyin. Çok komik ilanlar var ama. Termoz yazan mı arasın daha poşetinden çıkmadı yazan mı arasın (fotoğraf çekmek için çıkarmış çünkü fotoda poşet yok). Ne akıllıyız arkadaş ya. Bütün hepsni alacak akıllıda var mı onu merak ediyorum. Bir ikisine yazıcam 150 olur mu Bimde hala 175 satıyorlar hepsi bitmemiş diye. Birde ilk parti zaten çok az alan oldu satmaya çalışanda 250 300 yazdı ama satamadı. (Belki 250 altı yazanlar satmıştır belki bilemiyorum ama 250 300 e aylardır duran ilanlar var termosum alındığında favorilere eklemiştim görüyorum hala duruyorlar. Birde bu sefer bol stoklu geldi millette aldım 250 ye satacam diye kapış kapış aldı piyasada termos patlaması yaşandı. Daha artık hiç satamazlar. İşin kötü STANLEY gibi sağlam bir marka ayağa düştü böyle böyle.

• Erzurum'da bu tarz ürünler çok fazla gitmiyor ihtiyacı olana gönderebilirim varsa eğer ayrıca yarın ilçeye gideceğim orada hiçççç satılmaz oradandae varsa gönderebilirim

• N11'de kuponla 295 TL'ye 1.9 lt aldık. Bunlar artık sıcak falan değil ılık belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

bu forumun termos fantezisi mi var
    hahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

N11'de kuponla 295 TL'ye 1.9 lt aldık. Bunlar artık sıcak falan değil ılık belki
    Aynısı bende yaptım 278'e geldi benimki ama anca bu akşam gönderebildiler termosu Sipariş onayını bile bu sabahtan sonra vermişler sipariş onayıda olmayınca ben göndereceklerinden ümidi kesmiştim hatta o yüzden bu 1 Lt'lik termosu aldım bari bu dursun diye. En azından sipariş Onaylandı durumuna geçse bile almazdım muhtemelen nasıl olsa gönderecekler diye. Sizinki ne durumda onaylandı mı sipariş? Verildi mi kargoya? 1,9 luk 48 lik bir model olduğu için onu geri göndermeye kıyamam diye tahmin ediyorum. Neyse artık yedekte kullanacağız bunu da.

• quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Aynısı bende yaptım 278'e geldi benimki ama anca bu akşam gönderebildiler termosu Sipariş onayını bile bu sabahtan sonra vermişler sipariş onayıda olmayınca ben göndereceklerinden ümidi kesmiştim hatta o yüzden bu 1 Lt'lik termosu aldım bari bu dursun diye. En azından sipariş Onaylandı durumuna geçse bile almazdım muhtemelen nasıl olsa gönderecekler diye. Sizinki ne durumda onaylandı mı sipariş? Verildi mi kargoya? 1,9 luk 48 lik bir model olduğu için onu geri göndermeye kıyamam diye tahmin ediyorum. Neyse artık yedekte kullanacağız bunu da.

Alıntıları Göster
    Geldi benimki. Kutupayisi satici. 350 / 55 kupon kullandim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.