Şimdi Ara

Stanley 1 litre termos 175 TL (Bim) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
4
Favori
26.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Amazon black firdayde mutlaka indirim yapar. Bunu geçen yıl amazon amerikadan 70 liraya almışlardı black fridayde.
    Malum haberiniz vardır butür alımların önünü kesmek için damat bey gümrük işlerini sıkılaştırdı. En son aliexpress ten aldığım 1 dolarlık ürüne 11 TL para aldılar. Kadına dedim kredi kartı ekstremi göstereyim 1 dolar dedim yok bu standart hespninde var artık dedi. Artık Türkiye'de bulunmayan birşey olmadıkça almıyorum. Hem kanun çıkartıyorsun ve 20 doların altı gümrüğe tabi değil diyorsun, sonra Çinden gelen adi mektupların hepsi yazışma değil ya diye sırıta sırıta açıklama yapıyorsun. Neyse siyasete girmeyelim asap bozmayalım.

Ayrıca gümrük kontrollerini sıkılaştırmışlar eskiden ufak paketlere bakılmadan geçiriliyordu şimdi X-rayda herşey inceleniyormuş. Arkadaşım kayak kaskı aldı snowinn den söylemişti ama hatırlamıyorum iyi bir gümrük bindirmişler. Birde ordaki memurun insafına kalmış, Salamon kask mı aldın bakıyor Türkiye fiyatına göre ekliyor vergiyi (halbuki alınan fiyata göre eklenmesi gerekli verginin yoksa sen vergi eklenmil fiyata bir daha vergi ekliyorsun) veya daha uygun bir marka mı aldın en pahalısı üzerinden sayıyor. Kısacası bu sene bu dediğiniz biraz sancılı olabilir. Gidip gelen arkadaşınız varsa tabiki muhteşem fiyatlar.

• İhtiyaç fazlası
    Hiç kullanılmadı
    Ömür boyu garanti

Emeğe bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtual

Bende onu anlamıyorum, ben piknik, kamp vs giderim bana bile gereksiz geliyor ama doğa yürüyüşçüsü, kışın bisiklet binicisi, avcı vb değilseniz gereksiz birşey bu.
    Kamp/piknik yaptığınızda zaten ateşiniz sürekli yanar, sıcak içecek eksik olmaz. Ama kamp alanından uzaklaşırsınız 5-6 saat gelmeyeceksinizdir tamam gerekli.
    Hitap kitlesi çok dar aslında ama herkes alıyor garip şekilde. Aldıktan sonra günlük/haftalık kullanacakların oranı 10000 de 1'i geçmeyecektir eminim.

Alıntıları Göster
    Kullanım alanı okadarda kısıtlı değil,

Örneğin ben kayak yaparken çok kullanıyorum, dağda arada mola verdiğinizde çay içmenin keyfi bambaşka. Dağda en ucuz tesiste bile bayat çayı 5 TL den satıyorlar, kaldıki kayağını çıkar o ayakkabılarla kafeye gir (bilen anlar o ayakkabılarla sert zeminde yürümeyi) sıra varsa bekle çayını al çık, kafe neredeyse orda içmen lazım, taşıyamazsın. İyi bir termosun varsa çantadan çıkar en manzaralı yerde keyfine vara vara iç. 1 termos 10 bardak çay alsa 3 seferde termos parasını çıkartıyor zaten. Yine de Bu 3. termosum oldu olmazsa test ettikten sonra en düşük verimlisini satabilirim belki de. 1 Kahve 1 çay için 2 termos yetiyor.

Bu arada ilave olarak günlük hayatta da kullanıyorum ben. Çaya düşkünlüğüm çok çayda kahve gibi değil, demlediğim zaman evde veya ofiste tek başımaysam demlikte bıraksam ocak boşa yanıyor bir yana yarım saatten sonra çay bayatlamaya başlıyor. ilk 2 bardağı demlikten alıp çay bayatlamadan termosa alıyorum çağı ocağıda kapatıyorum hem ocak boşa yanmıyor hem çay bayatlamıyor. Tavsiye ederim. Büyük bir ofiste çalışıyorsunuzdur çay sürekli demleniyordur herkes için o zaman tabiki gerekli değil. Pikniğe gittiğinizde de çaydanlık götürüp ateşte çaydanlığı rezil edene kadar termos işinizi fazlasıyla görüyor. Bisiklet gezileri vs. vs. derken aslında birçok yerde kullanıyorum kendi yaptığım ayarladğım taze çayın keyfine varıyorum, bütün bunlar için sıradan uygun fiyatlı termoslarda iş görebilir aslında. Ama kayak için en kaliteli olmazsa olmaz. O soğukta akşam son kayıştan önce bile sıcak çay içmek farklı birşey. Arkadaşım saha şantiye gezilerinde kullanıyor mesela, oda tüm gün arazide geziyor. Yazın soğuk içecek koyuyor kışın çay. Yani envai çeşit kullanım alanı var.

• Bu da ayiptir ya Stanley 1 litre termos 175 TL (Bim)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba;

Evet fiyat çok pahalı ama alacağınız termos marka gerçekten ömürlük..

1,9 lt hepsiburada 158 tl ve amazondan 1 lt ücretsiz kargo 9,90 dolara alanlardan biri olarak söylüyorum.. ihtiyacı olanlar kaçırmasın All day modeli gerçekten çok verimli ben kamp yapan ve geniş arabayla ailece uzun yol yolcuğuna çıkan biriyim. bazen çay içecek mola verecek yer bulamıyosunuz ya da doğa güzellikleriyle karşılaşıp yarım saat mola verebiliyosunuz.. yani benim 1 lt de 1.9 lt de ihtiyacım oluyor.

2018 şubay ayında HB 188 tl ye 1,9 lt satmıştı 30 tl çekle 158 e almıştım..
    1 litresi kullanıyordum ama yetersiz kalıyordu iyiki almışım o günden bu güne hiç kalitesinden ödün vermedi.

Stanley 1 litre termos 175 TL (Bim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 15 Kasım 2019; 12:3:52 >

• tüm şu yazılanlar bana gerçekten 50-100 tl için stres ve kriz yaşayan bunca insanın, ''normal'' yaşamlarının seyrinde küçük şeylere bile kolaylıkla sinirlenen, her şeyi çok önemseyen, histeri noktasında detaycı, istediği olmadığında sorun yaratan kişiliklere sahip olduklarını düşündürtmüştür.
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Hocam hatırlattiginiz için teşekkürler kayak mevzusunu atlamisim.
    Ben kayak değilde kışın 2-3 haftada bir sambrelle kaymaya giderim. Sırf onun için bile alabilirim. Muhakkaak kullanım alanı olacaktir, ama ben oranın hala dediğim seviyede kalacağını düşünüyorum.

• snl_ S kullanıcısına yanıt
    Sizde baya iyiye almışsınız.. Muhtemelen yeni modeller çıkacağı için ozamanlar iyi fiyattan vermişler.

Evet çok haklısınız kullanmasını bilene evladiyelik eskimeyen süper bir ürün çok sık kullanıyorsanız 3-4 yılda bir kapak (hatta sadece kapak lastiği değiştirmenizyeterli olabilir) oda okadar kullanıyorsanız fiyatı çok birşey değil.

Tabi eğer kullanmasını biliyorsanız, eğer bilmiyorsanız veya ev - ofis arasında yaşayan doğaya çıkmayı sevmeyen biriyseniz bırakın almayı bu konuyu okumanız bile gereksiz zaten.
  • Ulan bırakın şu al satı ya bir termos alamadık 1 yıldır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Termos bulamadım hava nemlendiricisi aldım , umarım dandik çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkrock17

Bu da ayiptir ya
    Ulan yuh bee bukadar da olmaz. Bende 1.3L olan modelden var bundan daha ucuza veririm.

• BİM'ciler canları sıkılınca 'Hadi bi Stanley Termos kampanyası yapalım da eğlenelim' diyorlar sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Kafayı kırmış millet Ben kendime kızdım 08:30 da açılıyor diye biliyorum halbuki bak değilmi internetten 08:30 da gittim yarım saat bekledim orda sonra kendi kendime kızdım. Acaba değer mi uğraştığıma diye. Hadi ilk kampanya biraz daha iyiymiş 1,3 Litre 150 liraymış. Onda da eziyet etmişler millete her mağazaya 1 tane. Birde araştırdığıma göre piyasada olmayan Bim için özel üretilmiş bir modelmiş performansı nasıldır bilemiyorum ama kapağı vs. bozulduğunda diğerleri ile uyumlu mudur? Değilse en çok bozulan şey malum kapak bozulunca araki bulasın. Kısacası özel üretim diyince işkilleniyor insan bir yerde bi uzuluğu vardır diye.

Alıntıları Göster
    Bim icin ozel uretildigini sanmiyorum

• tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Kapak yada kapak lastigi nereen bulunabilir. Bendeki termos cabuk sogutmaya basladi garantiyemi yollamaliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Bim icin ozel uretildigini sanmiyorum

Alıntıları Göster
    O model sadece BİM de satılmış araştırın bakın. Başka 1,3 litre yokmu var ama şekli şemali farklı. Ha stanley sadece BİM için üretmemiştir tabiki haklısınız. Bu tür promosyonlar veya bundle paketler için üretmiştir. Birçok firmanın bu şekil üretimleri oluyor. BİM de alıp satmıştır. Zaten kutup ayısı getirmiş kendi niye satmamış ki ozaman diye soruyor insan ister istemez. Farkı nedir bilemiyorum örneğin boyası 1 kademe düşük kalitedir, Çelik normalde 1mm kalınlıkta sanırım, bunda 0,8 - 0,9mm dir. SOnuçta Bim in ilk sattığı 1,3 piyasada satılmayan bir model. Geçen sene bir termosum çalınmıştı üzerine böyle al sat yapanlardan denk geldim bir tane uyguna satan bulmuştum biraz araştırdım, aslında bir bit yeniği görmedim ama özel ürü olması illaki bir bit yeniği vardır düşüncesi oluşturdu bende, sonra vazgeçtim acelesi yok diye iyikide almamışım bu dönemki indirimlerde daha uygunları da denk geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: core2ibo

Kapak yada kapak lastigi nereen bulunabilir. Bendeki termos cabuk sogutmaya basladi garantiyemi yollamaliyim.
    Kutupayısı. Kutupayısının ithal ettiği ürünse faturasınıda sakladıysanız arayıp sorun. Şimdiye kadar benim ihtiyacım olmadı ama Stanley i diğer termoslardan ayıran iyi yanıömür boyu garanti + iyi bir ithalatçının ürünlerini Türkiye de desteklemesi. Arayın sorun, sonucu bizede söylerseniz sevinirim.
  • Başıma bir şey gelmiyecekse buraya bu foto atayım.

Stanley 1 litre termos 175 TL (Bim)

• linkinpark_k kullanıcısına yanıt
    Ne yapacaksın o kadar termosu?

• linkinpark_k kullanıcısına yanıt
    Ha işte beklediğim fotolar gelmeye başladı. Bez torbada da inidirim var mıydı?
  • Letgodan, sahibinden termos alınmaz anlaşıldı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.