Şimdi Ara

Star Trek Into Darkness'de kafama yatmayan yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi arkadaşlar bizim spak 1. bölümde kendinin yaşlanmış halini gördü ya konuştu filan . neyse bu 2. filmin başında volkanın içindeyken neden ölecegini düşünüyor sonuçta gelecekten gelip şimdiki tarihi karıştırmadı bu durumda nasıl olsa kurtulması gerekecegini bilmesi gerekmiyormuydu
    ? bana baya bi saçma geldi bu durum

• Görev için verilen emirde yerli halk kurtarma operasyonu sırasında Atılgan veya personelini kesinlikle görmeyecek denilmişti ancak Spok'un hayatı tehlikeye girince bunu göze aldılar ve Atılanı saklandığı yerden çıkartıp Spok'u kurtardılar.

Spok'un mantığına göre verilen kesin emirlere uyulması gerekiyordu ve kimsenin kendisini kurtarmaya gitmeyeceğini sanıyordu ancak Kaptan Kirk gizliliği ihlal edip Spok'u kurtatmayı tercih etti. Aynı durumda Spok'un seçim yapması gerekseydi kaptanı muhtemelen kurtarmayacaktı.

Benim anladığım bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 24 Ağustos 2013; 18:41:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Görev için verilen emirde yerli halk kurtarma operasyonu sırasında Atılgan veya personelini kesinlikle görmeyecek denilmişti ancak Spok'un hayatı tehlikeye girince bunu göze aldılar ve Atılanı saklandığı yerden çıkartıp Spok'u kurtardılar.

Spok'un mantığına göre verilen kesin emirlere uyulması gerekiyordu ve kimsenin kendisini kurtarmaya gitmeyeceğini sanıyordu ancak Kaptan Kirk gizliliği ihlal edip Spok'u kurtatmayı tercih etti. Aynı durumda Spok'un seçim yapması gerekseydi kaptanı muhtemelen kurtarmayacaktı.

Benim anladığım bu

hayır onu bende anladım . benim saçma buldugum yer dediğim gibi kimse gelecekten gelip şimdiki tarihe müdahale etmediğine göre spak bi şekilde kurtarılacagını bilmesi gerekiyordu . yoksa sahneyi anlamadıgımdan değil bana aşırı derece saçma geldi

• iyi de o tarihi sen yaşıyosun değişip değişmediğini nerden bilebilirsin ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

iyi de o tarihi sen yaşıyosun değişip değişmediğini nerden bilebilirsin ki..

değişseydi zaten eski spak ölmüş olurdu

• Alternatif zaman oluştu yeni serilerde hiçbir şey eskisi gibi değil ayrıca ihlal etmeyeceğini düşündü Kirkün kuralları yani gelişmemiş bir ırka çok gelişmiş olan atılganı göstermemekti amaç ama spockı kutarmak için bunu ihlal etti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 25 Ağustos 2013; 22:19:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Family Guy ve South Park hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Alternatif zaman oluştu yeni serilerde hiçbir şey eskisi gibi değil ayrıca ihlal etmeyeceğini düşündü Kirkün kuralları yani gelişmemiş bir ırka çok gelişmiş olan atılganı göstermemekti amaç ama spockı kutarmak için bunu ihlal etti...

alternatif zaman ne ara oluştu yav
  • Altarnatif zaman oluşmadı. Eski seri ile arasında tabi bağlayıcılıkta senaryoda eksiklikler olacaktır. 1 e 1 değil.
  • Bence Intruder haklı. Alternatif bir zaman söz konusu. Ne zaman oluştu dersen , Spock ın geçmişine gelmesiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Bence Intruder haklı. Alternatif bir zaman söz konusu. Ne zaman oluştu dersen , Spock ın geçmişine gelmesiyle...

oooo kardeş gözükmüyordun bayadır yav , nassın iyimisin ordinaryüs profesörü
    peki
    alternatif bir zaman oluştuguna göre neden , yaşlı spakın yaşadıklarının aynısını yaşıyor genç spakta ? misal khan'la iki spakta karşılaştı hadi onu geçtim , genç spak yaşlı spaka neden '' nasılş yenecegiz bu adamı '' tarzında soru soruyor . ve hatta onu da geçtim yaşlı spak ''yeneceksiniz ama çok fazla kayıp vereceksiniz'' tarzında şeyler söylüyor ve o kayıplar da veriliyor ....

• Nasıl yendiniz ? diye soruyor. Yaşlı spak "çok fazla gibisinden bir şey söylüyor. Gerisi için spoiler i tıklayın

Neden çok fazla kayıp diyor ? Star Trek II: The Wrath of Khan filminde sonunda khan alt ediliyor fakat spak ölüyor. Bu sebeble çok kayıp verdik diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Nasıl yendiniz ? diye soruyor. Yaşlı spak "çok fazla gibisinden bir şey söylüyor. Gerisi için spoiler i tıklayın

Neden çok fazla kayıp diyor ? Star Trek II: The Wrath of Khan filminde sonunda khan alt ediliyor fakat spak ölüyor. Bu sebeble çok kayıp verdik diyor.

çok fazla kayıp verdik çok fazla açı çekildi diyor ... ayrıca 1982'de ki filmi bilmiyorum izlemedim ,izleyecegim . ama zaten spak ölse yaşlı spak'ın ortalıkta olmaması gerekirdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Nasıl yendiniz ? diye soruyor. Yaşlı spak "çok fazla gibisinden bir şey söylüyor. Gerisi için spoiler i tıklayın

çok fazla kayıp verdik çok fazla açı çekildi diyor ... ayrıca 1982'de ki filmi bilmiyorum izlemedim ,izleyecegim . ama zaten spak ölse yaşlı spak'ın ortalıkta olmaması gerekirdi .

spak amcamda bir sonraki filmde bulunuyor : Star Trek III: The Search for Spock (1984) . Bütün filmi anlatmayayım

Ayrıca khan da ölmedi. Eski filmle bir çok bağlantı açığı var. Yine karşımıza çıkması büyük olasılık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

spak amcamda bir sonraki filmde bulunuyor : Star Trek III: The Search for Spock (1984) . Bütün filmi anlatmayayım

Ayrıca khan da ölmedi. Eski filmle bir çok bağlantı açığı var. Yine karşımıza çıkması büyük olasılık.

şimdi benim bu durumu tam anlamı ile anlamam için hangi filmleri hangi sırayla izlemem gerekiyor . spak öldüyse eski spak niye yaşıyor

• Eski 2. ve 3. filmi seyretmen gerek.
  • quote:

Eski 2. ve 3. filmi seyretmen gerek.

teşekkürler
  • Black Raven kullanıcısına yanıt
    Sağol adamım ... idare ediyoruz işte. Düzenli olarak siteyi takip ediyorum ama pek mesaj yazma alışkanlığım yok. Nadiren yazıyorum.

Filme gelirsek... Diyalogları hatırlamıyorum. Filmdeki yaklaşık yerini söylersen bi bakıp yorumlayalım. Afaki konuşmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.