Şimdi Ara

star tv dinamokiev-fenerbahçe maçı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: scalebor90

ans tv den dün maç izledim şifresinide buldum işallah gene izlerim...bence kota harcamak yerine ans tv yi kullanın

ANS TV kapatilmis deniyor frekansları girincede olmuyor 11894 2400 H deniyorum olmuyor...
  • ans tv şifresi
    Biss ID: 1FFFFF
    Key Değeri: 12121212121212
    bunu bir deneyin maç başladığında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Violonsel

quote:

Orjinalden alıntı: scalebor90

ans tv den dün maç izledim şifresinide buldum işallah gene izlerim...bence kota harcamak yerine ans tv yi kullanın

ANS TV kapatilmis deniyor frekansları girincede olmuyor 11894 2400 H deniyorum olmuyor...

dostum ans tv çalışıyor ama sinyali düşük biraz belki ondandır...
  • PM attım..
  • şifreler işe yaramıyor bunun bir yolu yok mu?
  • biss şifre vs turksat 1 c den izlenebilecek bir yöntem var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puitu

şifreler işe yaramıyor bunun bir yolu yok mu?

2600:000000:0001:0020:1fff::12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 #ANS GROUP (42E)
    2600:000000:0001:0020:1fff::12 12 12 36 12 12 12 36 12 12 12 36 12 12 12 36 #ANS GROUP (42E)
    bunları dene ben izliyorum
  • dostum ben vestel kullanıyorum ikisinide ekledim yinede açılmadı. neden acaba?
  • yaw bir saatir şifreyi çözmeye çalışıyorum meğerse bizim ikinci tv anteni varmış karasal yayını çekiyor
  • ans tamamdır çalışıyor teşekkürler...
  • hangi frekanstan izleye biliyorsunuz?
  • ans den izledim ben yine keşke izlemeseydim
  • Geçmiş olsun arkadaşlar artık tüm star tv şifre dertleriniz dün akşam itibarıyla son bulmustur. Umutlar gelecek sezona kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Geçmiş olsun arkadaşlar artık tüm star tv şifre dertleriniz dün akşam itibarıyla son bulmustur. Umutlar gelecek sezona kaldı

• Ben şampiyonlar liginin devamını da izlemek istiyordum ama herhalde bu sene kaldı artık. Düşünsenize çeyrek final, yarı final ve final maçlarını da izleyemeyeceğiz ağız tadıyla. Ah star ah.
  • d-smart alırsan ya da masaüstü anten alırsan izlersin maçları.
  • d-smart denen aldatrma kutusuun inadına almayacam istedikleri kadar kampanyalar yapsınlar gene almayacam ya inanırıl gibi değil millete kutu yu alın birdaha para ödemeyeceksiniz dendi nerde simdide kampanya yapmıslar yılda 200 ytl değil 90 ytl verin izleyin diyorlar ve buna bu memleketin hiç bir kurumu ses çıkartmıyor canları cehenneme
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganbeyyy

d-smart denen aldatrma kutusuun inadına almayacam istedikleri kadar kampanyalar yapsınlar gene almayacam ya inanırıl gibi değil millete kutu yu alın birdaha para ödemeyeceksiniz dendi nerde simdide kampanya yapmıslar yılda 200 ytl değil 90 ytl verin izleyin diyorlar ve buna bu memleketin hiç bir kurumu ses çıkartmıyor canları cehenneme

size aynen katılıyorum sevgili arkadaşım bende almadım almamda yalancı bunlar yaww...
    Bu starında allah cezasını versin benim evimde normal karasal yayın anteni yok ben nasıl izliyecem maçları Star TV beni duyuyonmu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.