dostum ben vestel kullanıyorum ikisinide ekledim yinede açılmadı. neden acaba?
yaw bir saatir şifreyi çözmeye çalışıyorum meğerse bizim ikinci tv anteni varmış karasal yayını çekiyor
ans tamamdır çalışıyor teşekkürler...
hangi frekanstan izleye biliyorsunuz?
ans den izledim ben yine keşke izlemeseydim
Geçmiş olsun arkadaşlar artık tüm star tv şifre dertleriniz dün akşam itibarıyla son bulmustur. Umutlar gelecek sezona kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: unpop
Geçmiş olsun arkadaşlar artık tüm star tv şifre dertleriniz dün akşam itibarıyla son bulmustur. Umutlar gelecek sezona kaldı
Ben şampiyonlar liginin devamını da izlemek istiyordum ama herhalde bu sene kaldı artık. Düşünsenize çeyrek final, yarı final ve final maçlarını da izleyemeyeceğiz ağız tadıyla. Ah star ah.
d-smart alırsan ya da masaüstü anten alırsan izlersin maçları.
d-smart denen aldatrma kutusuun inadına almayacam istedikleri kadar kampanyalar yapsınlar gene almayacam ya inanırıl gibi değil millete kutu yu alın birdaha para ödemeyeceksiniz dendi nerde simdide kampanya yapmıslar yılda 200 ytl değil 90 ytl verin izleyin diyorlar ve buna bu memleketin hiç bir kurumu ses çıkartmıyor canları cehenneme
quote:
Orjinalden alıntı: doganbeyyy
d-smart denen aldatrma kutusuun inadına almayacam istedikleri kadar kampanyalar yapsınlar gene almayacam ya inanırıl gibi değil millete kutu yu alın birdaha para ödemeyeceksiniz dendi nerde simdide kampanya yapmıslar yılda 200 ytl değil 90 ytl verin izleyin diyorlar ve buna bu memleketin hiç bir kurumu ses çıkartmıyor canları cehenneme
size aynen katılıyorum sevgili arkadaşım bende almadım almamda yalancı bunlar yaww... Bu starında allah cezasını versin benim evimde normal karasal yayın anteni yok ben nasıl izliyecem maçları Star TV beni duyuyonmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme