Ben bir şey sormak istiyorum. DC kanalınızda korsan oyun üzerine tek kelime ettirmiyorsunuz, konuşanlara saldırıyorsunuz nedeni sorulunca ''burada yasal olmayan şeylere yer yok'' diyorsunuz peki ciddi ciddi bir şey soracam; satışını yaptığınız üyelik içinde 40 tane oyun çevirisi var bunların üzerinden para kazanıyorsunuz acaba kaç tane firmanın bundan haberi var? yani bir firmanın telifli ürününü o firmadan habersiz yerelleştirip para kazanmak ne kadar ''yasal'' ? Şunun cevabını walküre abiniz verebiliyor mu acaba? verebiliyorsa ciddi ciddi bekliyorum. Ayrıca 18 TL ye sattığınız ve 3 TL si vergi dediğiniz bu parayı maliyeye ne olarak bildiriyorsunuz? yasa dışı kazanılan paradan nasıl yasal olarak vergi ödüyorsunuz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD KÖLESİ -- 15 Ocak 2021; 19:24:56 > |
Star Wars Battlefront 2 Türkçe Yama Çıktı! -Anonymous Çeviri- (10. sayfa)
-
-
korsan üzerine konuşmak değil orijinal-korsan kavgası yapmak, korsan paylaşımı yapmak yasak.
kuralları bizzat ben yazdım.
diğer sorularınıza gelince, walküre abiniz falan, hoş değil böyle söylemler. kişisel olarak kendisiyle bir alıp veremediğiniz varsa bunu onunla çözün, beni araya bulaştırmayın. onun harici de üslubunuz rahatsız edici ama ben yine de cevap vereceğim.
çevirilerin resmi olması için firmalarla görüşüyoruz, bir sonuç alamazsak çeviriden bahsediyoruz. şu ana kadar malum firma harici hiçbirinden olumsuz bir geri dönüş almadık.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connect455 -- 15 Ocak 2021; 21:29:23 > -
Aman hocam durun damarlarına basmayın. Bunların ekibinden biri her konuya rdr2 spoiler vermişti. Pişkin pişkin bir de dalga geçmişlerdi discord kanalında. Şimdi kızdırırsanız başka oyunların da finallerini söylerler, en iyisi mi salıverin şunları soru falan da sormayın ne halleri varsa görsünler. Ekiplerinde ayyaş biri var canı sıkıldımı ana avrat küfrediyor ertesi gün özür diliyor, durduk yere nasiplenmeyelim :D
-
benim sana herhangi bir hakaretim olmadı. beni blokladığın mesajı da bırakayım buraya.
ne hakaret etmişim üf üf.
benimle ne özelden ne başka bir yerden herhangi bir konuşman olmadı, sana herhangi bir hakarette bulunmadım. fatura mevzusuna gelirsek, ben ne anlatmışım sen ne anlatıyorsun. dediğim gibi, istediğin yere başvurabilirsin. bu da sana son mesajım. bir önceki mesajımda belirttiğim gibi bir şeyleri çözmek istiyorsan özel mesaj atabilirsin.
EDITINE EDIT: bak hala boş boş iftira peşindesin. çünkü sen busun. tek işin iftira atmak. üstteki mesajından sonra attığım mesaj. yok moderatör blok listesini paylaşıyormuş bilmem ne. ceza aldığım mesaja da gelirsek, boşpırd yazdığım için ceza yedim. çünkü neden, senin gibi trolleri yönetim koruyor da bu yüzden. en basit örneği kullaniciadi denen tekrar tekrar banlanmasına rağmen (erol gibi) hala forumda fink atmasına izin verilen şahsiyet. senin de ismini verdiğin Adol125'e adam sürekli domal131 diyor ama ceza yemiyor. bak, çifte standart. erola diyorum ki, sen millete küfür ettiğin için banlandın, hooop mesajım siliniyor.
yani attığın iftiralardaki gibi yönetimin bizim yanımızda olduğu falan yok. aksine yönetim sizin gibi trolleri koruyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 16 Ocak 2021; 14:49:15 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXkorsan üzerine konuşmak değil orijinal-korsan kavgası yapmak, korsan paylaşımı yapmak yasak.
kuralları bizzat ben yazdım.
diğer sorularınıza gelince, walküre abiniz falan, hoş değil böyle söylemler. kişisel olarak kendisiyle bir alıp veremediğiniz varsa bunu onunla çözün, beni araya bulaştırmayın. onun harici de üslubunuz rahatsız edici ama ben yine de cevap vereceğim.
çevirilerin resmi olması için firmalarla görüşüyoruz, bir sonuç alamazsak çeviriden bahsediyoruz. şu ana kadar malum firma harici hiçbirinden olumsuz bir geri dönüş almadık.
Korsan övmek discord'da yasak ama korsan yamaları satmak ve destek vermek serbest yani öyle mi?
Take-Two'ya da siz ulaştınız yani? Forumdan insanlar mail atmadı öyle mi?
Bu arada hiç inandırıcı değil ya, hadi diyelim inandık, ama firmalara yazmanız yaptığınız işin illegal olduğu gerçeğini değiştirmiyor, firmaların buna onay verdiği anlamına hiç gelmiyor, kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz. Kaldı ki yaptığınız işten ziyade, faturasız ve KDV'siz bir şeyler satıyor olmanız başlı başlına büyük bir suç zaten
EDIT: Seni blokladığım mesaj o mu? Şaka gibi, blokladığım mesaj hakkında da fikri var beyefendinin. Hayırdır grup içerisindeki ve forumdaki moderatör kankiniz üyelerin blok listelerini de mi görüp size yetiştiriyor? Siz ve şakşakçılarınızdan engellediklerim, hatta genel olarak forumda engellediğim kişiler %90 hakaret ve küfürden oluyor, diğerleri de ağır troller. Seni de hakaretinden dolayı engelledim ve ardından şikayet ettim, sonra da ceza aldın zaten 4 gün. Merak ediyorsan o mesajı, aldığın cezalara bir bak, foruma veya üyelerine hakaret ettiğin bir mesaj varsa odur. İlla bana da etmene gerek yok. Zaten sizin ettiğiniz hakaretler genel olarak tek bir kişiye değil, daha çok foruma ya da sizi şikayet edenlere. Mesela sizin içinizden ya da sizi destekleyen engellemediğim birçok insan var, mesela Adol125, teknovoice (nickini değiştirmiş), hatta forumdakilere "beyin özürlüler" demesine rağmen walküre de.
Aramızda özel konuşma oldu mu olmadı mı bilmiyorum, hiçbirinizi tanımıyorum (seni de sonradan fark ettim, ekran görüntüleri toplarken, grup içerisinde ve RDR2'de çevirmen olduğunu) ama sizin grupta 3 kişi bana ulaştı, sadece 1 tanesini hatırlıyorum Eren Acar'dı, o aklımda kalmış. Ona sorabilirsin beni Steam'den ekleyip, merak ediyorum sorun ne ayağına hakaret etmiş mi, etmemiş mi en sonunda dayanamayıp.
Geçen Jahrein canlı yayında bir cümle kurmuştu, epey gülmüştüm, senin şu yazdıklarına da cuk oturuyor. "Ya bunu yemek için dün doğmuş olmak lazım."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 15 Ocak 2021; 21:8:58 >
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connect455 -- 15 Ocak 2021; 21:29:56 > -
Jahrein efsane bir düşünürdür kesinlikle sözleri dikkate alınmalıdır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GrimmjowJahrein efsane bir düşünürdür kesinlikle sözleri dikkate alınmalıdır.
O yazdığımdan bu çıkarımı yapmak için insan beyninin sınırlarını zorlamak gerek. Tebrik ederim kardeş
Kaldı ki adamın sözlerinin dikkate alınmaması gerektiğini ima edip, karşı tez olarak "twerk" videosu atmak. O twerk videosunun bile bir anlamı var da, hem anlayacağını sanmam hem de konumuz o değil.
Akşam akşam iyi güldürdün ama sağolasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 15 Ocak 2021; 20:21:35 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: connect455.
@powerstorm Hocam bu nasıl mümkün oluyor sitedeki yöneticilerin gizli bilgileri aktarması ne kadar doğru acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrecan12bjk@powerstorm Hocam bu nasıl mümkün oluyor sitedeki yöneticilerin gizli bilgileri aktarması ne kadar doğru acaba ?
Alıntıları GösterErol Abacı sözleri ile hareket etmek pek doğru değil, kaç kez banlandı ben sayamadım küfürlerden dolayı. Yeni yeni hesaplar açıp geliyor. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: 10kdaysErol Abacı sözleri ile hareket etmek pek doğru değil, kaç kez banlandı ben sayamadım küfürlerden dolayı. Yeni yeni hesaplar açıp geliyor. :)
Alıntıları Gösterbende biliyorum erol abacı olduğunu yazılarından belli erol olduğu ancak normal birinin adamın şifresini biliyor olması tuhaf geldi.
-
Yazdıklarından onu anladığımdan değil epic düşünür Jahrein şahsından alıntın duygulandırdı bende çok saygı duyduğum videosunu alıntıladım ha evet o videonun anlamı da var aynen...
Ayrıca çok güzel twerk yapıyor be... Başka ünlü düşünürlerin bu konu hakkında bir lafı varsa ekle merak ettim bende sen bunları ekledikçe gülüyorum sağ ol.
-
Discord grubunda konuşuyorlardı önceden, istesek donanımhaber de bize karşı olan hakaret edenlerin ip adresini alıp bizim yamamızı kurduklarında tespit edebiliriz, virüs bulaştırabiliriz ya da keylogger yerleştirip tüm sosyal medya hesaplarının şifrelerine ulaşabiliriz, kredi kartları şifresine fotoğraf ve videolara bile ulaşabiliriz ama değmez demişlerdi. O zamanlar pek inandırıcı gelmemişti bana ama şu an duyduklarımdan sonra düşünmeye başladım. Bunların ekipten bir mod bu sitede yönetici sonuçta, bu kadar haksız ban ve ceza veriliyorsa ip adresi neden verilmesin ya da sızdırılmasın? Donanımhaber güvenilirliğini bu ekipteki yönetici yüzünden çok sarstı şu an. -
erol abacı gibi dümdüz düşünen birisinden farklı bir şey beklemenize şaşırdım. adam 500 hesap açıp hepsinde de kendisini bir şekilde ele veriyor. adı soyadıyla hesap açıp kendiniz gizlemeyi bile beceremeyen birinin şifresi ya doğum tarihidir ya telefonudur ya da erol123.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X