Benimde aklıma takıldı take two şikâyetleri dikkate aldı mektup ya da uyarı yolladı.....peki ya diger şirketler şikâyetleri neden umursamadı şikayet kotası mı var Ea IO interactive konami ubisoft bir sürü firma var onlar neden uyarmıyor korsana destek mi veriyorlar işerine mi geliyor |
Star Wars Battlefront 2 Türkçe Yama Çıktı! -Anonymous Çeviri- (11. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandX
Bu mesaj silindi.HzD yamasını hediye edin tek amacı o yamaya sahip olmak :)
-
Yaw biraz dengeli övün de fake hesaptan kendinizi övdüğünüzü anlamayalım be oğlum :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
umarım görmüşündür son ms ı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connect455 -- 15 Ocak 2021; 21:39:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXyamayı bozan bir güncelleme gelmediği sürece kendiniz silene kadar sizde kalıyor.
@ALPOLİC_FR hocam mgs v yamasının 100 saat sıfırdan testi yapıldı, sıfırdan da araç yazıldı.
@White Devil Dirt Rally için sıfırdan tool yazıldı, 3 hesapla online kısımdan ban yer miyiz diye test edildi, çevirisini de bizzat ben yaptım. Geçtim çeviri ve test için harcanan zamanı, sadece tool ücretini karşılayacaksanız bugün bedavaya çevireceğim projeyi, kabul mü?
@StormLight faturalandırma ve vergi konusunda merak ettiğiniz ne varsa özelden sorun cevaplayayım hocam.
sanırım cevap verilmesi gereken başka bir konu yok.
ortalığı karıştırmak için toksik toksik takılan belli bir kitle var. nickleri de hep aynı. takılmayın arkadaşlar. bırakın konuşsunlar. ortalığı karıştırmaktan başka amacı olmayan insanlara malzeme vermeyin.
Hocam bilgilendirme için sağol, yalnız ben o zamanlar da görebildiklerimi kendisine ss atarak söylemiştim. Tek başıma tabii ki eksiksiz kontrol yapamazdım. Bana zaten oynamam için vermişti vermişken de, geri bildirimlerini bekliyorum diye söylemişti. Yoksa sadece test amaçlı almamıştım yamayı, yama hazır olunca sözü vardı bana ve onu yerine getirdi
-
yok hocam sizi terslemek için değil bilgilendirmek için yazdım, yanlış anlaşılmasın :)
-
-
Satılan aboneliklerin vergisini nasıl ve ne olarak maliyeye ödeniyor ? Bilgi verebilirmisiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 15 Ocak 2021; 23:52:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXyok hocam sizi terslemek için değil bilgilendirmek için yazdım, yanlış anlaşılmasın :)
Yok rahat ol öyle bir algı oluşmadı. Bu arada ömür yamayı bana verdiğinde mod şeklinde yükleniyordu snakebite ile, biraz uğraştırıcı oldu, siz normal setup'a mı çevirdiniz yamayı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: John Denver
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterEn azından konuya vakıf değilim diye başlayıp anymus şakşakçılığı yapmıyorum kardeş.Adam gibi düşüncemi yazıyorum sende anymus imparatorluğunda hangi makamdaysan yaz bende ona göre cevap vereyim.18,5 tl ye almak isteyen alsın zaten anymusun kendi sitesi yok mu? Kurgu karakterler ile forumda konu açıyorsunuz. Okuma gibi bir opsiyonun varsa daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi anymus ne zaman para dilencek olsa forumda onu anlatmaya çalışıyorum isterse 1000 tl yapın aboneliği para içinde yüzün.Bıktık artık sizden siteniz var gidin orda satın reklam yapın. Burası oyuncuların yama konuştuğu yer.Yama bedava olsa da zaten artık anymusla işimiz olmaz kardeş. Ne olur gidin artık forumdan.Kavganız gürültünüz bitsin.
-
hayır hepsini silmişsin, özelden tekrar yazabilirsen okurum. engeli kaldırdım.
-
quote:
Bu mesaj silindi.Konuya vakıf olman imkansız zaten şans eseri denk gelmişsindir diğer arkadaşların gibi.Faturasız yama satışı hakkında da konuya vakıf olmadan yorum yapsana çok isabetli yorumlar yapıyorsun. Mesela yamalardan gelen ücretin ne kadarı oyun firmasına gidiyor veya vergi olarak ödeniyor? Maliyeye nasıl bildiriyorsunuz? Çalışanlarınız sigortalı mı veya kaydı var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 16 Ocak 2021; 1:0:42 > -
İşin daha reklam kısmı var donanım haberde bir sürü reklam görüyorum bu adamlar niye para ile reklam veriyor siz gibi toplasınlar 3-5 kişi konu açsınlar sonra ürünlerini savunup eleştirenlere hakaret etsinler. Abonelik sistemi olan bir kuruluşun burada bedava reklam yapması saçma.
-
quote:
Bu mesaj silindi.Seni anlamaya çalışıyorum bir firma için çok duyarlı olup işin içine devlet ve oyununa yama yaptıkları firmalar girince bir şey diyemiyorsun.herkese karşı mesafeli olan biri herkesi eleştirir sen sadece anymus çeviriye yöneltilen eleştirileri eleştriyorsun.Bunu anlamak için 2 aylık hesaba sahip olmaya gerek yok, 1 günlük hesap dahi olsam görebiliyor ve okuyabiliyorum.Yaması ile menfaat sağladıkları şirketin emeği ve Menfeat sağladıkları ülkenin kanunları ne olacak.Şuan karşımızda abonelik sistemi olan ücret talep eden bir kuruluş var onlardan hesap soracağım tabikide.Sizin de yaşınız benim yaşıma gelince umarım her şeyin para olmadığını adam gibi insanlarında olduğunu görürsünüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 16 Ocak 2021; 1:16:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X