Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER İLK SAYFADA! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.361
Cevap
42
Favori
104.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun tanıtımı;hem battlefield hemde starwars sever olarak gercekten heycanlandırıyor. Ama aklıma takılan sanki oyunda nişan almanın yani dürbün açıp aim almanın pek bir önemi yokmuş gibi duruyor.e3 teki videonun tamamında sadece oyunun başında aim alarak ateş edildi. Bu biraz kendi adıma oyunun zevkini kaçıranilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun muhteşem gözüküyor.. çıksa da oynasak bir an önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Oyunun tanıtımı;hem battlefield hemde starwars sever olarak gercekten heycanlandırıyor. Ama aklıma takılan sanki oyunda nişan almanın yani dürbün açıp aim almanın pek bir önemi yokmuş gibi duruyor.e3 teki videonun tamamında sadece oyunun başında aim alarak ateş edildi. Bu biraz kendi adıma oyunun zevkini kaçıranilir belki.

Bu kadar aynen bu oyun bu konsept hep aynı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Oyunun tanıtımı;hem battlefield hemde starwars sever olarak gercekten heycanlandırıyor. Ama aklıma takılan sanki oyunda nişan almanın yani dürbün açıp aim almanın pek bir önemi yokmuş gibi duruyor.e3 teki videonun tamamında sadece oyunun başında aim alarak ateş edildi. Bu biraz kendi adıma oyunun zevkini kaçıranilir belki.

Oyundaki nişan alma sistemi Counter Strike gibi olacak, ironsight yok. Sadece birkaç dürbünlü tüfekte yakınlaştırma var.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Kısaca Battlefront yolundan gidiyorlar ki çok iyi.

Bu da Battlefield skin ve modu diyenlere gelsin.
  • Çıkmasınada çok var daha yaa bekle şimdi
  • AMD etkinliğindeki pc gameplay videosu ben bir fark göremedim ps4 ile

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Şu en son çıkan dans oyunundan daha kötü bir şeyle gelemeyecekleri için karşımıza bence sorun yok. Adam gibi bir Battlefront ya da Republic Commando bile gelebilir belki. Umut fakirin ekmeği işte :/

Eklenti: Tabi bir Bioware faciası daha çıkabilir belki action/RPG yönüne gitmek isterlerse.

En son cikan dans oyunu ne?

Bilmesen daha iyiydi ama kendin kaşındın

Tansiyonum düştü , biri hafızamı sıfırlasın

• beyler bu 17si olayı ps4 için. pc için nezaman çıkcak bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

beyler bu 17si olayı ps4 için. pc için nezaman çıkcak bilen var mı ?

Oyun mükemmeldi gameplay videosunda ama bir sürü dlc gelcek sonuçta EA bu.

• Gameplay videosuna bayıldım, Darth Vader ve Luke Skywalker'ı görmek de çok güzeldi.

• MGS 5:Phantom Pain
    Uncharted:N.Drake Edition
    Fallout 4
    Star Wars:Battlefront

Bu oyunları deli gibi bekleyenler Put U Hands Up

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER  İLK SAYFADA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 18 Haziran 2015; 18:35:12 >

• pre tarzı bişy olursa alırım kurtulurum. bu oyunu ne zamandır bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

pre tarzı bişy olursa alırım kurtulurum. bu oyunu ne zamandır bekliyorum

Hocam sizi yanlışlıkla alıntılanışım kusura bakmayın.Bu arada pc için ne zaman çıkcağını pc konusuna sorun derim

• Video yu izlerken ağzımın suları aktı. Fps ve multiplayer oyunlardan uzak duran ben bile oyunu almayı düşünüyorum. Ama önce şunu açıklığa kavuşturalım, PC'ye de çıkacak mı?

• OYUNU E3 TE İZLEDİM GRAFİKLERİ HERŞEYİ ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR OYUNU ÇOK BEĞENDİM DİCE BU İŞİ GERÇEKTEN İYİ YAPMIŞ KESİN ALINACAKLAR LİSTEME BU OYUNUDA EKLEDİM ÇIKTIGI ZAMAN OYNAYACAĞIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Video yu izlerken ağzımın suları aktı. Fps ve multiplayer oyunlardan uzak duran ben bile oyunu almayı düşünüyorum. Ama önce şunu açıklığa kavuşturalım, PC'ye de çıkacak mı?

Şaka mı bu

PC ana platform zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Video yu izlerken ağzımın suları aktı. Fps ve multiplayer oyunlardan uzak duran ben bile oyunu almayı düşünüyorum. Ama önce şunu açıklığa kavuşturalım, PC'ye de çıkacak mı?

Şaka mı bu

PC ana platform zaten.

Kaynak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

Şaka mı bu

PC ana platform zaten.

Kaynak?

DICE demem fazlasıyla yeter

Ne çıkarıyorlarsa hepsi PC'ye özel. PC'de ki donanım imkanı daha fazla olduğu için. PC üzerine yoğunlaşıyorlar genelde.

Tabi Hardline DICE oyunu olmadığı için ve PC tayfası sözde Battlefield oyunlarını beğenmedikleri için ona konsol ana platform diyebiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

Şaka mı bu

PC ana platform zaten.

Kaynak?

DICE demem fazlasıyla yeter

Ne çıkarıyorlarsa hepsi PC'ye özel. PC'de ki donanım imkanı daha fazla olduğu için. PC üzerine yoğunlaşıyorlar genelde.

Tabi Hardline DICE oyunu olmadığı için ve PC tayfası sözde Battlefield oyunlarını beğenmedikleri için ona konsol ana platform diyebiliriz.

Oyun ps4 üzerinden tanıtıldı hep sanmıyorum pc olacağını.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.