Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER İLK SAYFADA! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.361
Cevap
42
Favori
104.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dorukhan147

Oyunda single yok mu

Yok ve yukarıda ki beklentilerin hepsi komedi ...

Adamlar BF'ye skin giydirmişler, mod yapmışlar...

Umarım dehşet ötesi olur, mulitisi dünyayı titretir, oyun dünyasının görmediği yeni değerleri oyun dünyasına sunar, bütün platformların hakkını verir, değeri düşmez, unutulmaz, katlanarak artar, indirilebilir içerik delisi olmaz da yanılırız. Yersen
  • Bf II deki gibi karşı takımın uzay gemisini basmak falanda olur umarım. Traileri izlediğimde bunun animasyon olduğunu sandım taaki son saniyelere kadar. Şimdiden heyecanlandım. DICE yaparsa yapar abi. Hiç bie oyununda sıkıldığımı görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

quote:

Orijinalden alıntı: Dorukhan147

Oyunda single yok mu

Yok ve yukarıda ki beklentilerin hepsi komedi ...

Adamlar BF'ye skin giydirmişler, mod yapmışlar...

Umarım dehşet ötesi olur, mulitisi dünyayı titretir, oyun dünyasının görmediği yeni değerleri oyun dünyasına sunar, bütün platformların hakkını verir, değeri düşmez, unutulmaz, katlanarak artar, indirilebilir içerik delisi olmaz da yanılırız. Yersen

"Adamlar BF'ye skin giydirmişler, mod yapmışlar... "

böyle bir cümleyi en ufak bir gameplay videosu görmeden nasıl kurabildiniz?
    grafik konusuna gelince trailerdeki kadar olmasada oyundaki tüm objeleri ve haritayı çizmek yerine gerçek örnekleriyle taratıp koyarlarsa ki bu büyük bir emek ister gayet güzel grafikler görebiliriz
    bunu naughty dog ps3 üzerinde the last of us için yapmıştı imkansız değil tabii ki. Oyun bu kadar yüksek bütçeli olsa bile pek umutlu değilim açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turist55 -- 19 Nisan 2015; 16:38:02 >

• Hayatında battlefront oynamamış adamlar gelmiş burada boş boş konuşup oyunu yerin dibine sokuyor kendi çaplarında. Kimi gelmiş MMO, RPG öğesi demiş kimisi single yok demiş. Arkadaşlar kusura bakmayın ama sizin aradığınız oyun BATTLEFRONT değil o zaman, KOTOR'un veya The Old Republic'in yenisini bekliyorsunuz, ya da daha önceki battlefront oyunlarını görüp oynamadınız kendi kendinize 'aa star wars oyunu çok güzel ya gelsin umarım beklediğim gibi olur' moduna girdiniz. Battlefront'da hiçbir zaman bu beklediğiniz şeyler olmadı, oyunun içerdiği singleplayer da sadece multi versiyonun botlar ile oynanan hali oldu. Eskiden oyunun yapımcısı Pandemic idi, Dice bu oyunu devralırken bu tarz vaatlerde de bulundu diye hatırlamıyorum. Her Battlefront fanı bu gelişmeye çok sevindi çünkü uzun zamandır bu oyunun yenisinin çıkması bekleniyordu. Bunun yanında aynı tarz oyun yapısının kitabını yazmış olan DICE'dan bahsediyoruz, oyunun dinamiklerini ne kadar ileri seviyeye taşıyabilecekleri fikri serinin sevenleri için en önemli sürpriz oldu. Singleplayer beklentisi günümüz şartlarında yine makul bir beklenti sayılabilir, ancak serinin çekirdek kitlesinin ilgilendiği bir unsur değil. BF4 çıktığından beri oynuyorum ancak bir kere bile single açıp bakmadım mesela. MMO, RPG konusu ise biraz komik olmuş. Grafik tartışmasına girmeyeceğim, bire bir gameplay gelince tartışılır. Ancak yine bu anlamda en mantıklısı E3 sony konferansını beklemek olacaktır. Ciddi anlamda EA ile ortak bir kampanya başlattı Sony, grafiksel anlamda tatmin olacağımızı düşünüyorum. Kaldı ki olmasak bile peynir ekmek gibi satacak bu oyun

• Vereceksin blizzarda bak sana neler yapacak

• Sanirim oyunda 3 farkli gezegen ve coop oynanis sunan gorevlerde olacakmis.Vader reis oynanabilir karaktermis ve tps, fps modunda gecislerde olacakmis.Oyunun konusu da daha cok ilk uclemyi esas alacakmis.
    Grafiklerin bu kadar saglam olacagini sanmiyorum ama oyun saglam olacaga benziyor.

Edit : İnsallah Darth Vader dlc ile gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnakinHendrix -- 19 Nisan 2015; 17:45:39 >
  • Maçlar tek bir haritada geçecek kısmını tam anlayamadım ama oyunun çok iyi olacağını düşünüyorum.
  • Her şeyi geçtim de arada bir "mmo" ifadesi geçmiş, sorması ayıptır ne alaka? Battlefront 1-2'de mmo ögesi mi vardı, hayırdır? Ama işte mmo diye Destiny oynatırsan bu adamlara, böyle vahim sonuçlar ortaya çıkıyor.

Battlefront 1-2'nin aynısını yapmışlar işte, curcunaya gerke yok! Ortada mp konusunda şahane bir deneyim yaşatması kuvvetle muhtemel bir oyun var.
  • Star Wars evreninde bilinen yüzlerce gezegen, bu gezegenlere ev sahipliģi yapmış onlarca savaş varken 3 gezegen ile sınırlı kalacaklarını sanmıyorum.

Ayrıca Darth Vader, Boba Fett gibi efsane karakterler ve Millenium Falcon, Slave-I gibi ikonik araçlar "power up" şeklinde olacak. Öyle seçilen sınıf ve araçlara dahil olmayacak. RPG ve bölgesel kalkanlar da aynı şekilde olacak. Etrafta koşturan Jedi ve Sith'ler olmayacak, olmamalı da; bu tamamen eski üçleme Star Wars temalı destansı bir çoklu oyuncu savaşı olacak.

• Battlefront 2'nin keyfini verebilir umarım. Sadece 4-6 değil de tüm seriyi kapsasa daha iyi olurmuş. Darth Maul, Kont Dooku gibi unutulmaz karakterleri ve droidleri oyunda görmek isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 19 Nisan 2015; 21:52:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Star Wars evreninde bilinen yüzlerce gezegen, bu gezegenlere ev sahipliģi yapmış onlarca savaş varken 3 gezegen ile sınırlı kalacaklarını sanmıyorum.

Ayrıca Darth Vader, Boba Fett gibi efsane karakterler ve Millenium Falcon, Slave-I gibi ikonik araçlar "power up" şeklinde olacak. Öyle seçilen sınıf ve araçlara dahil olmayacak. RPG ve bölgesel kalkanlar da aynı şekilde olacak. Etrafta koşturan Jedi ve Sith'ler olmayacak, olmamalı da; bu tamamen eski üçleme Star Wars temalı destansı bir çoklu oyuncu savaşı olacak.

4 gezegen ve bir gezegen için 2 den fazla map olduğunu söylediler
  • Turist55 kullanıcısına yanıt
    Evet, şu an için 4 gezegen ve 8'den fazla harita olacakmış; çıkana kadar bu sayı artabilir, ya da premium servisi ile sayısı arttırılabilir.

• Anlamadığım sp olmadığını söyledikleri halde seriden aşına oldumuz karakterler var videoda boba fett ve darth vader hadi darth vader geçtim öylesine eklersinde boba fett ne ayak
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep8989

Anlamadığım sp olmadığını söyledikleri halde seriden aşına oldumuz karakterler var videoda boba fett ve darth vader hadi darth vader geçtim öylesine eklersinde boba fett ne ayak

• bekliyoruz bakalım.
  • Senaryo modu olsa iyi olurdu,şimdi çıktığı gibi almam o yüzden.

• Star Wars Battlefron 3 Deluxe Edition boxart

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER  İLK SAYFADA!

Konuda bir tane mesajim bulunsun :)

•  STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER  İLK SAYFADA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 11 Haziran 2015; 22:58:13 >
  • Oyun bomba gibi geliyor. BF4'ten sonra oynayacağım multi oyun belli oldu.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.