Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER İLK SAYFADA! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.361
Cevap
42
Favori
104.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bf3 gibi oturtabilirlerse sistemi oyun satis rekoru kirar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitrat

frostbite game engine footage representative of playstation 4. Not actual gameplay yazmışlar sonunda. Tam olarak ne demek oluyor acaba? PS4 ü ne kadar temsil ediyor? Oyuniçi olmadığı yazıyor. Gerçekten bu halde ps4 e gelir mi bence zor.

Video oyun motorun neler yapabileceğini gösteren iyi bir manipülasyon videosu.Oyun ile bir alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

BF4'ü alsınlar, Star Wars kaplamalarıyla değiştirsinler, yeni oyun diye satsınlar, bana yeterli.

Taptığım evren ile hayranı olduğum çoklu oyuncu modunun buluşmasının düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor.

Stormtrooper olmak, Endor ormanlarında AT-ST, Hoth'ta AT-AT, Bespin'de TIE Fighter kullanmak.. offf offf, çok özledim lan seni Battlefront.

bf4 kotu bir oyu heleki ps4 de yetersiz ozellikle uzakdaki kaplamalar bf3 gibi yapmalari lazin ps4 ve pc de guzel olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

frostbite game engine footage representative of playstation 4. Not actual gameplay yazmışlar sonunda. Tam olarak ne demek oluyor acaba? PS4 ü ne kadar temsil ediyor? Oyuniçi olmadığı yazıyor. Gerçekten bu halde ps4 e gelir mi bence zor.

Video oyun motorun neler yapabileceğini gösteren iyi bir manipülasyon videosu.Oyun ile bir alakası yok.

Yukarıdaki kaynaklara bakarsak oyun içi deniyor ama ?
  • Beyler bu oyunun türü tam olarak ne olacak? Battlefield gibi pvp mi? Yoksa pve mi?
  • quote:

Tam olarak eğer sözlerinde dururlarsa bu grafikleri oyunu oynarkende göreceğiz demek oluyor. Not actual gameplayden kasıtında videonun çekilirken oynanmadığı olabilir. Sonuçta in-game engine diyor,yani evet bizde oynarken grafikler aynı böyle olacak,tabii dedikleri gibi çıkarırlarsa.
  • canikoblivan kullanıcısına yanıt
    Canik sen hiçbir oyuna çakılı kalamazsın malum trophyler bekler!

Oyuna gelecek olursak ne olacağı belli değil akılları sıra sinematik video ile (Komple oyuniçi video diyenler sütünü içip uyusun) gaza getirmeye calışıyorlar ama yemezler zaten single player modu da yok multisi devrim yapmazsa 2. Titanfall vakası olur 2 ayda unutulur gider. Bakalım 60$'ı hak edecek bir yapım olabilecek mi? İsminin gücünü arkasına alan balon bir oyunda olabilir hiç beklemediğimiz kadar iyi de... Kasım'a daha çok var göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 18 Nisan 2015; 0:32:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yil once bu leaked oynanis videosu cikmisti, ayni oyun mu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 18 Nisan 2015; 0:47:46 >
  • Bak nasıl bu grafiklerden düşük bir gameplay video gelecek bekleyin. Az bekleyin.

60 FPS olacakmış da böyle grafikler olacakmış foto-realistikmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Nisan 2015; 1:38:06 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Ya bana da çok zor gibi geliyor ama belli de olmaz. Bildiğin film gibiydi ya.

Şöyle bir video var,dice ekibinden aldatmaca olmadığını ve oyunun böyle olduğunu söylüyor. Aynı şekilde reddit te yine dice ekibinden biride oyun içine çok yakın bir seviyede olduğunu yazmış.

Edit: Videoda sinematik şeyler eklediklerinide söylüyor ops :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 18 Nisan 2015; 1:46:21 >

• İnsanların yüzlerini görmesem filmden alınma görüntüler derdim. Oyuniçi böyle olmaz, olsa da story olmayan Star Wars ne işe yarar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 de PS3 oyunları oynamaktan neler yapılabileceğini tahmin edemiyoruz gerçekten. Şu grafikler ile gelmesi gerçekten normal eğer gelmiyorsa zaten sıkıntı var yani. Bu grafikleri göremiyorsak bu nesil cidden hayal kırıklığı olur bizde cilalı ps3 oyunları kalitesinde devam ederiz herhalde.
  • Video sonunda ve basinda acik acik oyun motoru videosu yaziyor. Oyun ici malesef boyle olmayacak arkadaslar umit beslemeyin bu sekilde olacak diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Canik sen hiçbir oyuna çakılı kalamazsın malum trophyler bekler!

Oyuna gelecek olursak ne olacağı belli değil akılları sıra sinematik video ile (Komple oyuniçi video diyenler sütünü içip uyusun) gaza getirmeye calışıyorlar ama yemezler zaten single player modu da yok multisi devrim yapmazsa 2. Titanfall vakası olur 2 ayda unutulur gider. Bakalım 60$'ı hak edecek bir yapım olabilecek mi? İsminin gücünü arkasına alan balon bir oyunda olabilir hiç beklemediğimiz kadar iyi de... Kasım'a daha çok var göreceğiz.

bu oyunun patlaması imkansız.

pandemic gibi o yıllara göre tecrübesiz bir firmanın yaptığı battlefront lar bile deli gibi sevilip oynandı. ps 2 de millet sırf bu oyun için network adaptor aldı.

titanfall gibi codun pastasından pay koparma gibi bir amacı yok bu oyunun. dice eğer arka planda bf5 çalışması yapmıyorsa 2016 yılı için main title ı bu oyun olacak.

üstüne yıl başında da yeni star wars filmi geliyor. bundan daha iyi reklam olamaz.

star wars gibi dünyanın en popüler sci fi evreni var adamların elinde. 2 ayda falan unutup gider lafı komik olmuş :]

• Yaşı kemale ermiş benim gibi star wars hastaları varken kötü bile olsa oynarız hikayesi yeter ne oyunlar ne diziler Yaptılar ama sw etkisini Yapamadılar

• Videoyu azım açık izledim bu goruntuler gerçek olabikirmi acaba

• Hikaye olmasa kaç yazar Battlefront I ve II'de hikaye var mıydı da o kadar oynadık Bu arada Tidux "E3'de sony konferansındaki battlefront duyuruları için heyecanlanın" diye tweet atmış. Muhtemelen Destiny'de olduğu gibi bir anlaşma söz konusu.
  • PlayStation 3'te doğru düzgün bir Star Wars oyunu olmadı malesef.

Ben hayatımı Star Wars'a adamışım, Galaxies'i aralıksız çıktığı yıldan sunucuların kapanışına kadar oynadım, başka oyunların yüzüne bakmadım. The Old Republic ise istediğimi veremedi.

BF4'ü bile %100 yaptıktan sonra oynamaya devam ettim, bu oyunla birlikte değişebilir her şey.

• BadGuy kullanıcısına yanıt
    oyun fps mi tps mi .d

• drogba_asus D kullanıcısına yanıt
    BF4 bana göre harika bir oyun. Grafik delisi değilim, oyundan aldığım keyife bakarım. 64 oyuncunun emir/komuta zinciriyle ve sürüsüne bereket araçlarla takım oyunu oynaması konsepti bana yetiyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.