Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER İLK SAYFADA! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.361
Cevap
42
Favori
104.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jadura-CA

Aynen ,Neden bilmiyorum ama Star Wars ta beni kendine çeken bir şey var, MP güzel olursa alıp oynana bilir sanırım 40 kişilik MP modu olucakmış.
    Şu görüntü çok hoşuma gitti böyle bir haritada oynamak gerçekten güzel olur şu an bu haritayı aklımda canlandırmyaya çalışıyorum.

EDİT:Resim yüklerken hata verdi.
    Videonun sonlarına doğru karlı bir dağlık alan varya orası.

Şöyle oyun içinden bi gameplay gelsede baksak. 60fps olması da güzel akıcı bol aksiyonlu bi mp geliyor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana platform PlayStation 4. Videodaki her şey inGame, CGI, yüksek Render kullanmamışlar. Oyunun yegane özelliği oyuncuyu filmde görülen imperial savaşa dahil etmek. Grafiklerde de Frostbite'a bazı kodlar geliştirip fotorealistik görüntüyü yakalamışlar işte, Star Wars oldu mu böyle olmalıydı zaten. Kasıma kadar daha da geliştirirler bunu. The Force Awakens galasında bedava harita da vereceklermiş. Şahane olacak.

Şu videodaki X-Wing kokpiti alır götürür tek başına.

Photogrammetry'i de açıklamışlar,

quote:

ICE Producer Craig McLeod, Star Wars: Battlefront will run at 60fps across all three platforms, PC, PS4 and Xbox One.

According to McLeod, “We’re making sure, first and foremost, to ensure it runs at 60 frames per second on everything because that’s what delivers the best gameplay experience.” Alongside the game running at 60fps, it’s clear that graphical fidelity and photo-realism is high on the agenda for DICE.

By using photogrammetry, the team at DICE had been able to faithfully recreate objects, costumes and materials that had appeared in the original Star Wars films. Photogrammerty is the process of photographing an object from all possible angles and funneling that data through software to create an exact digital 3D model of the photographed object.

By using PBR, DICE was able to give the objects the real, physical properties of the materials they’re simulating rather than adding the visual data of the material to the object. Combining this with photogrammerty and the Frostbite engine has allowed DICE to create some amazingly photo-realistic graphics.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 17 Nisan 2015; 21:52:53 >

• Downgrade olayına çekmezler umarım her şirket kafasına göre çıkıp konuşuyor şöyle böyle falan diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

Grafikler çok fennna hem de ps4'ten.

Ps4'den olduğuna dair bir kaynak varmı elinizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER  İLK SAYFADA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 17 Nisan 2015; 22:25:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

quote:

quote:

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER  İLK SAYFADA!

Bu Ps4'den alındığına bir kanıt değilki.Yapımcılardan herhangi bir açıklama gelmesi lazım. Sadece öncelikli platformun Ps4 olduğunu gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 17 Nisan 2015; 22:26:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu Ps4'den alındığına bir kanıt değilki.Yapımcılardan herhangi bir açıklama gelmesi lazım. Sadece öncelikli platformun Ps4 olduğunu gösterir.

Video PS4'ten alınma, oyunun ana platformu PlayStation 4 diyoruz. Marketing'i onun verdiği görüntüler üzerinden yapılacak.

Videonun başında da, sonunda da gösteriyor zaten. Noter'den belge mi gerekiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Videonun en sonunda çıkan yazılarda yazıyor.
  • Hadi görüntüler PC den alınma diyelim PS4 de nasıl olmasını bekliyorsunuz mesela ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Video PS4'ten alınma, oyunun ana platformu PlayStation 4 diyoruz. Marketing'i onun verdiği görüntüler üzerinden yapılacak.

Videonun başında da, sonunda da gösteriyor zaten. Noter'den belge mi gerekiyor?

Ben düzgünce net bir açıklama vb istemiştim. Bu kadar agresif olmanıza ne gerek var? Bu arada umarım görürüz bu grafikleri konsolda ama kendinizi fazla kaptırmayın sonra böyle çıkmaz üzülürsünüz.

• quote:

ama kendinizi fazla kaptırmayın sonra böyle çıkmaz üzülürsünüz.

İsterse PS1 oyunu şeklinde çıksın, adında Star Wars geçtikten sonra problem yok.
  • harika gorunuyor dogru soylemek gerekirse fazla iyi gorunuyor(bu konuyu bi dusunmek lazim)

isin arkasinda dice olmasi cok iyi (bf5 yada bc3 bu yil sonu gelmeyecek diyebiliriz)

hikaye modu nasil olmaz :(

• Hardline veya bf4 gibi bir senaryo modu olacaksa hiç olmaması daha iyi bence.

• Olmazsa olmazlar listesinde

• PS4 hayatım bitmiştir, başka oyuna gerek yok.

• canikoblivan kullanıcısına yanıt
    Wallpaper,

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

PS4 hayatım bitmiştir, başka oyuna gerek yok.

Grafikler , oyun ve herşeyden öte '' İSİM '' beni titretti !
  • frostbite game engine footage representative of playstation 4. Not actual gameplay yazmışlar sonunda. Tam olarak ne demek oluyor acaba? PS4 ü ne kadar temsil ediyor? Oyuniçi olmadığı yazıyor. Gerçekten bu halde ps4 e gelir mi bence zor.
  • pitrat kullanıcısına yanıt
    BF4'ü alsınlar, Star Wars kaplamalarıyla değiştirsinler, yeni oyun diye satsınlar, bana yeterli.

Taptığım evren ile hayranı olduğum çoklu oyuncu modunun buluşmasının düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor.

Stormtrooper olmak, Endor ormanlarında AT-ST, Hoth'ta AT-AT, Bespin'de TIE Fighter kullanmak.. offf offf, çok özledim lan seni Battlefront.

• Bu muydu dice

vereceğiniz trailer ı.....

Yahu zaten frostbite ın yapabileceği olay belli yani. İyi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunu niye bize gösteriyorlar ki. realtime motorla hazırlanan bir cinematic. Gameplay lazım. oyunun mekanikleri lazım bize.

Anlamadım valla ben. Sonundaki bi kaç görüntü bile cinematic hazırlanan görüntüler. Sadece kokpit oyunun içinden galiba.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.