Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER İLK SAYFADA! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.361
Cevap
42
Favori
104.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

oyun fps mi tps mi .d

İkiside.İstediğimiz zaman değiştirebiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

Video sonunda ve basinda acik acik oyun motoru videosu yaziyor. Oyun ici malesef boyle olmayacak arkadaslar umit beslemeyin bu sekilde olacak diye

İşin içinde ubisoft olsaydı evet hiç bir umut olmazdı hocam bu oyun farklı olacak adamlar belliki iddalı geliyor.

• ŞevketMarco kullanıcısına yanıt
    tesekkurler.

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Okuduğum kadarı ile tps ve fps arası geçiş yapılabilecekmiş gta v'de olduğu gibi, eski oyunlarda da öyleydi diye hatırlıyorum.
  • Sadece grafiğe odaklanmayın bence.....

Oyun BF4'ün multi bölümünün Star Wars evrenine uyarlaması gibi görünüyor. Galiba single'da yokmuş........Eğer böyle ise veya içerisinde MMO ögeleri yok ise benim için tam bir hayal kırıklığı oldu...........

NOT: Son olarak söylemek isterim.Günümüzdeki var olan teknoloji o gördüğünüz grafikleri vermeye yetmez......Boşuna heveslenmeyin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 19 Nisan 2015; 10:14:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

BF4 bana göre harika bir oyun. Grafik delisi değilim, oyundan aldığım keyife bakarım. 64 oyuncunun emir/komuta zinciriyle ve sürüsüne bereket araçlarla takım oyunu oynaması konsepti bana yetiyor.

bf3 de oleydi konsola koyamamislardi pc de pynadim bf3 den aonra bf4 ve hardline kepazelikdir.bide konsoltabanli fps yapsinlar yoksa akici olmuyor pc deki gibi malesef

• BadGuy kullanıcısına yanıt
    guzel olacak sanirim dur bakalim bizimkileri ikna edersek dort kisi aliriz oyunu .d

• Hayal kırıklığı yaratacak ne var anlayamadım? Önceki Battlefront oyunlarında da konsept aynen bu şekildeydi ve milyonlar sattı bu seri. Kimse tek kişilik mod ya da MMO öğeleri beklemiyor bu oyundan, olmasın da zaten.

• Video çok güzel ama oynanışı daha çok hissettiren bir video bekliyordum ben. Keşke singleplayer da olsaydı, insanların story ihtiyacını filmle giderecekler herhalde

Grafikler çok çok iyi. Grafiği falan da geçtim o ışın kılıcının sesi yeter alıp oynamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 18 Nisan 2015; 10:51:25 >
  • Hep aynı şeyler yeni şeyler bekliyoruz

Grafikler next gen olmalı, role play üzerine eklemeler yapılmalı, kısıtlı yapısı olmamalı, içeriği zengin olmalı silahlar, zırhlar kişiselleştirilebilmeli, haritalar büyük olmalı, oyuncu sayısı arttırılmalı vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 18 Nisan 2015; 11:15:45 >
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    BF4'e mod olarak gelse bile alırım ben Eskiden ne oynardım battlefront ya :)
  • trailerı beğendim baya güzel oyun olalcak sanırım. oynanış da zevkli olursa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Video sonunda ve basinda acik acik oyun motoru videosu yaziyor. Oyun ici malesef boyle olmayacak arkadaslar umit beslemeyin bu sekilde olacak diye

İşin içinde ubisoft olsaydı evet hiç bir umut olmazdı hocam bu oyun farklı olacak adamlar belliki iddalı geliyor.

Hocam aslina bakarsan ben firmadan ziyade ps4 ten pek umitli degilim :) drivrclubla muthis bir is yaptilar ama bu cok oyunculu bir oyun ve buyuk bir harita. İnternet baglantili oyunlar isin icine girdiginde, grafikler bu seviyelerde bu makinelerle biraz zor gibime geliyor. İnsaallah yaparlarda bizde keyfini sureriz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Hocam aslina bakarsan ben firmadan ziyade ps4 ten pek umitli degilim :) drivrclubla muthis bir is yaptilar ama bu cok oyunculu bir oyun ve buyuk bir harita. İnternet baglantili oyunlar isin icine girdiginde, grafikler bu seviyelerde bu makinelerle biraz zor gibime geliyor. İnsaallah yaparlarda bizde keyfini sureriz

64 kisilik bf oynamadınız sanırım hic

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Epey oynadim hocam

• ŞevketMarco kullanıcısına yanıt
    Fanatizm öylemi....İnsanlar cidden sıyırmış.Orada sadece bir görüş yazısı beyan edip bana hitap etmiyor dedim.....

Neyin fanatikliğini yapmışım bir açıklarmısın.Öğreneyim......

Ayrıca fanatiz asıl senin yaptığım.

Şurada bile farklı görüşlere tahammül edemiyorsunuz.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bak nasıl bu grafiklerden düşük bir gameplay video gelecek bekleyin. Az bekleyin.

60 FPS olacakmış da böyle grafikler olacakmış foto-realistikmiş...

/>

Video'nun sonuna bakarsan orda özellikle oyun içi görüntü olmadığını bildiriyorlar ve tabikide öyle bir görüntü gelmiycek karşımıza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön sipariş fiyatı ne öyle ya yine 200 küsür lira

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 alıcam bu yaz adamakıllı oyunlar çıkmaya başladı
  • Oyunda single yok mu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.