Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER İLK SAYFADA! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.361
Cevap
42
Favori
104.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Collectors edition olarak çıkar mı acaba ?
  • Bir tek buradamı var konusu oyunun gönlüm al diyor ama ayrı Premium parası vermek istemiyorum Bf4 premium varken...
  • Oyunu çıkarırlar ama 2-3 Patch gelene kadar düzelmez .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Kesinlike katılıyorum, Hardline'ın yüzüne platinum sonrası bakmadım bile. Ama Battlefield formülü + Star Wars evreni beni benden aldı duyurulduğu günden beri. Videoda inanılmaz gözüküyor her şey, kendimi Hoth'ta hissettim resmen.

Rebel avlamak çok zevkli olacak =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 16 Haziran 2015; 14:27:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Kesinlike katılıyorum, Hardline'ın yüzüne platinum sonrası bakmadım bile. Ama Battlefield formülü + Star Wars evreni beni benden aldı duyurulduğu günden beri. Videoda inanılmaz gözüküyor her şey, kendimi Hoth'ta hissettim resmen.

Rebel avlamak çok zevkli olacak =)

Abi çık Dark Side'tan gel bu tarafa doğru...
  • Oyun sağlam olacak baya sony konsefaransında gösterilen modlarda çok iyiydi. Single olsaymış iyi olurmuş ama multisi için her türlü alınır.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Asla, karanlık tarafın / kötü olmanın çekici geldiği tek evren Star Wars benim için. Buradan çok memnunum ben.

Come to the dark side, we have cookies =)

• Battlefield tadinda star wars konsepti
    Online'i acayip zevkli gozukuyor.Online fps icin guzel alternatif olur oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 16 Haziran 2015; 14:40:02 >
  • Oyunda co-op veya solo oyanayabileceğimiz bölümler de mevcut. E3 Sony konferansından co-op tanıtım videosu.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum dostum o hatayı Battlfield da yaptılar, devşirme bir oyundu,milletten fırçayı yediler. Battlefront konsol baz alınarak geliştirildi e3 te de ps4 üzerinden gösterildi benim umudum var optimizasyon iyi olacak bu sefer
  • Ne diyodu bu elemanlar? Duyuru videosundaki grafikler in-game idi idi idi idi değil mi?

Geçmişi unuttuk yine ya tüh. Yolla eksikleri şimdi hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Haziran 2015; 15:29:37 >
  • Oyun efsane durmuyor mu ya. Hypeı aldım gidiyorum
  • Harika görünüyor uzun süredir hiç bir oyun beni bu kadar heyecanlandırmamıştı. Dört gözle bekliyorum
  • Beklediğimden baya iyi çıktı grafiklerde süper cod çöp kaldı yanında yeni nesilde mp mi bulmuş oldum.

• E3 de tanıtılan en iyi oyunlardan biriydi.Grafikler gösterdikleri videolardan muazzam gözüküyor.Umarım bu şekilde çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Sanmıyorum dostum o hatayı Battlfield da yaptılar, devşirme bir oyundu,milletten fırçayı yediler. Battlefront konsol baz alınarak geliştirildi e3 te de ps4 üzerinden gösterildi benim umudum var optimizasyon iyi olacak bu sefer

Optimizasyon degil ki abi sorun . Bf3 te bf4 te kac ay sürdü sacma sapan hatalar hala cesedi ucan adamı revive leyemiyorsun .

Oyunu çıkarıyorlar 2 ay bi update bekliyoruz o yeni hatalara yol acıyor

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bütün temennimiz bu saçma sapan hatalardan arındırılmış olarak gelmesi
  • Gameplay muhteşemdi,bf yi tokatlar bu oyun

• Oyunu açıkçası dört gözle beklemeye başladım bu e3 ten sonra grafikler olsun star wars havası olsun gayet iyi bir iş başarmışlar bana göre, fakat açıklık getirmedikleri veya benim şu ana kadar görmediğim bir şey var şimdi oyunun içinde darth vader veya luke skywalker gibi efsanevi karakterleri kontrol edebiliyoruz gördüğüm kadarıyla ve oda ayrı bir efsane olmuş bence fakat bu olayı kim ve nasıl kontrol edecek o kısmı anlamadım yani belirli bir süre içerisinde mi kontrol edebileceğiz yoksa o harita boyuncamı ? birde araçlar battlefield deki gibimi olacak yani bir yerde sürekli spawn olan araçlara rastgele binip kontrol edebilecekmiyiz yoksa odamı belirli bir sisteme sahip ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.