Şimdi Ara

STAR WARS EPISODE 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün Galasındaydım, bütün Star Wars sevenler adına izledim
    Film tam anlamıyla görsel bir şölen, hayatımda gördüğüm en iyi bilim kurgu filmi efektler harika, filmi nefesimi tutarak izledim, tam anlamıyla Nirvana kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim

• En yakın zamanda izliyecem.Bende çok merak ediyorum
  • bu gece 12.01 matinesine gidiorum
    Yorumlar filmin gorsel bir solen oldugu fakat yonetmenligin ve oyunculugun o kadar iyi olmadigi yolunda
  • ben de galadaydım. gerçekten süperdi
  • Ben de galadaydım.. Çok kraldı gerçekten, özellikle Yoda'nın yaptığı o arkasındaki iki adamı öldürmeyi çok alkışladı millet.. Gerçekten de süperdi.

Filmin hikayesi zaten aşikar, görsel efektler deseniz günümüzün tüm imkanları kullanılmış.

Yani sizi çok güzel bir film bekliyor!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Ben de galadaydım.. Çok kraldı gerçekten, özellikle Yoda'nın yaptığı o arkasındaki iki adamı öldürmeyi çok alkışladı millet.. Gerçekten de süperdi.

Filmin hikayesi zaten aşikar, görsel efektler deseniz günümüzün tüm imkanları kullanılmış.

Yani sizi çok güzel bir film bekliyor!!!

hakikaten yodanın force push la ikisini de yere sermesi müthişti. her hareketinde alkışladık valla yodayı.
  • Faux Carnival belki görmüşsündür iki tane abla vardı manken gibi biri mini etekli falan. filmden önce iyi oldu onları görmemiz, gözümüz gönlümüz açıldı. bir de dikkat ettiysen darth vader kostümlü herif acaip hayvaniydi. göbeği taşmıştı kostümden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Star wars outlaws oyun kodu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galasında bende vardım gerçekten güzeldi hele o yodanın karizmatik hareketler yaptığında kopan alkışlar yokmu
    film bence en iyi starwars filmi o vader kostümlü herif bana çarptı arkamı dönüp bakınca tırstım ufaktan
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadu23

Faux Carnival belki görmüşsündür iki tane abla vardı manken gibi biri mini etekli falan. filmden önce iyi oldu onları görmemiz, gözümüz gönlümüz açıldı. bir de dikkat ettiysen darth vader kostümlü herif acaip hayvaniydi. göbeği taşmıştı kostümden
    Darth Vader herifi neydi öyle ya..

2 metre falandı herhalde, yarma gibiydi..

Bir de iki tane mini etekli (giymese daha iyi olurmuş aslında ama.. ) ablamız da çok hoştu.

Bir de tabii Cell-o papucu yarım şarkısını ezberledik gala gecesinde..

• çok güzel bir filmdi kimse kaçırmasın ....
  • mini etekliler güzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Orjinalden alıntı: sadu23

Faux Carnival belki görmüşsündür iki tane abla vardı manken gibi biri mini etekli falan. filmden önce iyi oldu onları görmemiz, gözümüz gönlümüz açıldı. bir de dikkat ettiysen darth vader kostümlü herif acaip hayvaniydi. göbeği taşmıştı kostümden
    Darth Vader herifi neydi öyle ya..

2 metre falandı herhalde, yarma gibiydi..

Bir de iki tane mini etekli (giymese daha iyi olurmuş aslında ama.. ) ablamız da çok hoştu.

Bir de tabii Cell-o papucu yarım şarkısını ezberledik gala gecesinde..

Ya harbi ,Cell o dan gına geldi yani...
    Mini etekli hatunlar çok bombaydı...

Film de oyunculukta çok iyidi , yönetmen de çok iyi iş çıkarmış, zaten yönetmenlik diye birşey olmaz, yani film iyiyse yönetmen de iyidir, kamera açıları falan filan zaten süperdi, herşey dört dörtlüktü resmen şov,
    Anakin zaten çok karizmaydı, onun etrafında dönüyor film, kızdığı zaman falan acayip karizmaydı , yani rolü çok iyi taşımış...
    Şu anda görsellik açısından en son Matrix vardı bence onu sildi süpürdü...
    Bu arada bende darkside a geçtim bundan böyle bende Sith Lorduyum

Star wars hastası arkadaşlar resmen uçmuştu filmden sonra.
    Ya keşke film 4 ten başlamasaydı da, şimdi 4 ü beklemeye başlasaydık, 3 ten sonra ben bugün 4 ü yeniden izledim de püff abi yok ya, şimdi benim için film yarıda kaldı bari şu dizisi de Clone wars mıydı neydi onu da çekip izleyeyim ben bari dc den o da 3 ile 4 arasında geçiyo heralde

• ben de birazdan gitcem biletler hazır artık gelince bi yorum da bulunurum
  • gerçekten gnçtrkcll den gına geldi galada. 30 kere çaldılar "cell-o pabucu yarım.....". bir de çoğu arkadaş ışın kılıcıyla falan gelmiş, ilginç bir ortamdı
  • baba film mükemmel olmuş herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djfreex

bu gece 12.01 matinesine gidiorum
    Yorumlar filmin gorsel bir solen oldugu fakat yonetmenligin ve oyunculugun o kadar iyi olmadigi yolunda

ya boşver sen onları. filim harrrikaa.,

bu arada
    STAR WARS DA ANAKIN IN VEYA OBI-WAN IN GIYDIGI O KAPSONLU KIYAFETLERI BULABILI MIYIZZ?KESSSSSIN BULMAM LAZIM

• bu topicteki yazıları yazanların SW fanı olmadığını düşünüyorum çünkü filmde olan tek şey görsellikti konu ve oyunculuk çok kötüydü zaten dünya çapındada bu böyle algılandı gerçek film yorumcularıda benimle aynı görüşte filmin konusu belli zaten neyin ne olacağını SW un fanları biliyor zaten
    kendimden örnek vereyim
    filmin başlangıcından itibaren adete filmi okuyor gibi oldum
    *anakinin padme yüzünden saf değiştireceğini
    *vindu ve diğer Jedi ların öldüreleceğini
    *oyunun 4ana oyuncusu olan anakin , obi wan , yoda ve sith lordunun kesinlikle ölmeyeceğini
    *hatta 2PO nun ve R2 nun da imha edilmeyeceğini
    *Padmenin öleceğini ve çocuklarının yaşayacağını hatta ikiz olacağını
    *iyiliğin kaybedeceğini
    *anakin in Darth vader olacağını
    (zaten filmi film yapan olaylarda bunlardı)

zaten benim gibi safkan SW fanıysanız biliyor olmalsınız çünkü 1. ve 2. Episode lerde üstte yazdıklarımın olacağı biliniyordu fanlar bunu bilerek filme girdiler ve görsellik dışında pek bir zevk alamadılar filmden sadece anakinin nasıl darth vader olacağı ve neden vucudunun olmayacağı merak konusuydu
    savaş sahneleri bana pek bir vasat geldi devasallık olarak adı üstünde galaxiler savaşı fakat ordular çok cılızlar fakat hava savaşları gerçektende mukemmeldi..
    bana göre bölüm 5 ve 6 kalite olarak 3 ten çok daha iyiydi
    ayrıca dikkat ettiyseniz alt yazıda R2 yerine Rtoo R3 yerine Rtreee 3PO yerinede tripioo yazıyordu tam bir cehaletlik örneği okadar alt yazı izledim böylesini görmedim
    lafın özü filmi herkez gidip izlesin çok iyi bir film fakat benim gibi SW fanıysanız çok büyük birşey beklemeyin zaten büyük bir film kıtlığı var kesinlikle gidip izleyin fakat abartıldığı kadarda iyi bir film değil

• kontendoo öyle bir yazmışsın ki sanki ilk defa bir star wars filmi izlemişsin koptum
    Star wars hayranları zaten konuyu biliyordu...
    Ana karakterlerin ölmeyeceği jediların öldürüleceği zaten biliniyordu çünkü film 4-5-6-1-2-3 diye gidiyor yani ben burada yarıldım şahsen

bunu bile bile gidiyorsun tabiiki ,yan bütün filmlerin sonunda genelde kahramanlar ölmez, veya kiminde ölür yani bu bir realitedir
    Filmde görsellik had safhada...
    Oyunculuk çok çok iyi...
    Film kötülük kaynıyor, darkside a geçtim ben mesela, ve süper bitiyor, kötülük kazanıyor çok orjinal bi film bence , buna benzer bir zevki Secret Window da almıştım eleman hepsini dağıtmıştı...
    Şimdi siz eleştirirken düşündüm de film hakikaten ÇOOK MÜKEMMEL TAMAMEN INCREDIBLE
    kARANlık sadece farklı bir bakış açısıdır...
    Beyler siz inanmayın bunlara işte yok film o kadar güzel değil miş falan bunlar hep Jedi uydurması

• antiochos

yorumlarım sadece benim değil biçok önemli eleştirmenin yorumları bizzat MTV de canlı olarak izlemiştim dünya galasından sonra
    ayrıca konusu bilinen bir film nekadar etkileyici olabilirki görsellik dışında
    filmi izlerken kendimi bazen öyle bir kaptırıyorumki aha şimdi darth vader geberdi diyorum sonradan ölmeyeceğini biliyorum diğer bölümlerden tüm zevki kaçıyor..
    böyle birçok sahne var fakat dediğim gibi film gidip izlenmeli birçok insanın abarttığı kadarda kusursuz mukemmellikte bir film
    değil ben kötü demiyorum dikkat ediyorsan filme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 20 Mayıs 2005, 3:35:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

antiochos

yorumlarım sadece benim değil biçok önemli eleştirmenin yorumları bizzat MTV de canlı olarak izlemiştim dünya galasından sonra
    ayrıca konusu bilinen bir film nekadar etkileyici olabilirki görsellik dışında
    filmi izlerken kendimi bazen öyle bir kaptırıyorumki aha şimdi darth vader geberdi diyorum sonradan ölmeyeceğini biliyorum diğer bölümlerden tüm zevki kaçıyor..
    böyle birçok sahne var fakat dediğim gibi film gidip izlenmeli birçok insanın abarttığı kadarda kusursuz mukemmellikte bir film
    değil ben kötü demiyorum dikkat ediyorsan filme

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.