Şimdi Ara

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
14
Favori
30.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

9. filmin yönetmeni JJ oldu.

https://twitter.com/starwars/status/907611312255062028

Sürekli yönetmen kovulmasından sıkılmış olmalı. JJ Abrams'ın yönettiği filmleri beğeniyorum. Her ne kadar Force Awakens vasat olsa da bu sefer iyi bir film olma ihtimali yüksek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Force Awakens'da eğlenmiştim ama özgün değildi ve bazı saçmalıkları vardı. Umarım o hataları 9.filmde tekrarlamaz.
  • Disney'in 1 tane olaysız SW filmi yok şuan. Kovulan yönetmenlerin haddi hesabı yok. Lucas film, Warner Bros olma yolunda hızla ilerliyor.
  • Sonunda be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailer bana hayal kırıklıği volume 2 gibi geldi.umarım yanılırım .neden jj de israr ederlerki.

• fragmani ben begendim. guzel olacak gibi duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragmani henuz izledim, heyecan yaptim ciddi sekilde. Ilk filmde yasadigim hayal kirikligini umarim yasamam bunda.
  • Çok bişey beklemeyin derim. İlk filmin fragmanı da gaza getirmişti, sonra hayal kırıklığı

• İlk filmin fragmanında çok coşmuştum. Hatta geceyarısı özel seasına gitmiştim. Fakat bu fragman çok itici geldi bana

• Ep7'ye göre daha dolu olacağını düşünüyorum fragmanda baya olay gördük
  • Fragman gelmişşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 10 Ekim 2017; 9:43:31 >
  • Allah aşkına death start yapmayın artık, rebellar patlatmaktan sıkıldı bu dark side yapmaktan sıkılmadı. Umarım bu filmde yine death star türevi bişey olmaz
  • Ben çok beğendim fragmanı

Zaten görünce inanılmaz hype yapmıştım beğenmemem mümkün değildi

Fragmanda çok fazla şey göstermişler.nasıl olur bilmiyorum ama çok daha dolu ve özgün bir film izleyeceğiz sanırım

Bu kadar şey göstermelerine rağmen neler olacağı belli değil,bence film baya şaşırtma yapacak.

Hele son sahnede çığlık attım resmen

• Pek begenmedim fragmani acikcasi.

• Star Wars: The Last Jedi Türkçe Altyazılı Fragman - 15 Aralık'ta Sinemalarda!
  • Fragman benim bekledigimden cok daha iyiydi. Ciddi ciddi bir karanlik hava sezdim önceki filme göre.

Kafamda deli sorular:
    - Luke'un bu kadar korkmasi ve ürkmesi dikkat cekiciydi. Umarim arkasini doldururlar. O yanan köy/bina neyse gecmiste geciyor olsa gerek. Jedi Akademisi olabilir mi?

- Snoke'u imparatora benzeten bir tek ben miyim? Acaba imparatorun bir sekilde yeniden form bulmus hali olabilir mi?

- Finn sümüklüsü erkek olmus. Hayirdir?

- Kylo o tetige basacak mi? Yoksa dedesi gibi son anda vazgecip iyi tarafa mi gececek?

Yeni üclemede taraflarin yer degistirecegi konusuluyordu. Bir nevi Rey'in karanliga, Kylo'nun aydinliga dogru dönüsümü.

Bakalim nasil olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Fragman benim bekledigimden cok daha iyiydi. Ciddi ciddi bir karanlik hava sezdim önceki filme göre.

Kafamda deli sorular:
    - Luke'un bu kadar korkmasi ve ürkmesi dikkat cekiciydi. Umarim arkasini doldururlar. O yanan köy/bina neyse gecmiste geciyor olsa gerek. Jedi Akademisi olabilir mi?

- Snoke'u imparatora benzeten bir tek ben miyim? Acaba imparatorun bir sekilde yeniden form bulmus hali olabilir mi?

- Kylo o tetige basacak mi? Yoksa dedesi gibi son anda vazgecip iyi tarafa mi gececek?

Yeni üclemede taraflarin yer degistirecegi konusuluyordu. Bir nevi Rey'in karanliga, Kylo'nun aydinliga dogru dönüsümü.

Bakalim nasil olacak..

Birine cevap vereyim

Kylo o tetiğe basacak kadın vefat ettiği için evrenden çıkarılması gerekiyor muhtemelen böyle olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: VictorStone1

quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Fragman benim bekledigimden cok daha iyiydi. Ciddi ciddi bir karanlik hava sezdim önceki filme göre.

Kafamda deli sorular:

Bakalim nasil olacak..

Birine cevap vereyim

Kylo o tetiğe basacak kadın vefat ettiği için evrenden çıkarılması gerekiyor muhtemelen böyle olacak

Ya da kylo tetiğe basamayacak,başka bir first order gemisi patlatacak,kylo duygulanacak,bu şekilde iyiye yaklaşacak.hatta bu filmde olmasa bile bir şekilde snoke'a karşı reyle birlikte savaşacaklarını düşünüyorum ben.

• Daisy aşkımın sudan çıktığı an.

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017)
  • Bu arada Luke'un bahsettigi o "bu kadar gücü sadece birinde gördüm" dedigi kisi kim?
    - Imparator?
    - Darth Vader?
    - Yoda?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.