Şimdi Ara

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
14
Favori
30.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragman fena değil. Beklenti oluşturmadı bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Bu arada Luke'un bahsettigi o "bu kadar gücü sadece birinde gördüm" dedigi kisi kim?
    - Imparator?
    - Darth Vader?
    - Yoda?

Bence darth vader zaten korkutucu güce sahip olan kişi oydu gücü imparatorun ötesine de geçeblirdi ama tabi imparator bunu istemez yoksa kendisinin sonu gelirdi(zaten geldi de :D ).Şu an korkmasının nedeni artık olgunluğa kavuştuğu için gücü tam olarak hissettiği için ulabilir ya da şu var darth vader ne kadar durdurulamaz gözüksede luke'un babasıydı bir bağ vardı aralarında onu durdurabilecek tek kişide luke'du öyle de oldu ama şimdi böyle bir gücü durduracak kimse yok İmparatorda olabilir yani sonuçta darth vaderın tekrar taraf değiştirmesi olmasa onu durduracak güç yoktu.

tabi luke skywalker gibi bir adamı korkutacak güçten bahsediyoruz saçma geliyor.

seceneklere Kylo'yu yazmamistim. ama bir cok kaynakta o kisinin Kylo oldugu söyleniyor. Cünkü hemen o sahnede yanmis yikilmis Jedi akademisi var. (Kylo'nun yakip yiktigi).

Tabi bu konuda yurtdisi kaynaklarda da net bir sey yok. Ama genel olarak Kylo'yu referans gösteriyorlar.
    Umarim o degildir.

• ariaven A kullanıcısına yanıt
    Önceden de dediğim gibi.onun kylodan başka biri olma ihtimali yok.

Sanırım yeni karakterleri çok güçlü yapmak istiyorlar.bunda da bence sorun yok.

1.filmden belliydi zaten,blasterı havada durdurup 5 dk askıda tutma,kuvvetli zihin okuma özelliği,reyin güçlerini yeni öğrenmesine rağmen zor şeyleri ilk seferde yapması vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 12 Ekim 2017; 11:46:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz şeylere kafa yormayın arkadaşlar.

Adamların tek derdi para olmuş. Çok güçlü, ay bizi korkuttu dedikleri de Kylo çıkacak tabii ki. "Bakın Anakin'den daha güçlü bu adam" algısını kafalara sokmak için yaptıkları muhabbetler işte...

Yine vasat bir film bekliyorum.
  • Daisy Ridley sanırım karanlık tarafa geçecek Kylo ren ise aydınlık tarafa geçecek fragmanda son sahnede bana onu hatırlattı. Luke ise papucunu yalayacak.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Han Solo'yu kılıçla delen biri light side'a geçemez, geçirirlerse seyirciyi aptal yerine koyarlar. O dakka salondan çıkarım zaten.
  • Luke'un Dark Side'a geçeceği yönünde dedikodular var.

Villian'ın hep posterin arkasında olması, bu filmdeki villian'ın Luke olduğunu mu gösteriyor acaba?
    Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017)

IMAX'in yayınladığı görselde ise sol tarafta Resistance ve Rey'i görmekteyiz. Luke da burada bulunmakta. Ancak, görselin diğer tarafında bulunan görselde The First Order ve Kylo Ren bulunmakta. Yine arka tarafta beliren Luke'un aldığı karanlık hal ise hayranların gözünden kaçmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 12 Ekim 2017; 18:58:32 >

• İroni yaptım bakalım bende sanmıyorum açıkcası ama belli olmaz.

@Ron Swanson Sanmıyorum Sonunda kendi babasını bile aydınlık tarafa geçiren ve kendi babası ile olan savaşta elini kaybeden yinede karanlık tarafa geçmeyen biri şimdi karanlık tarafa geçmez bence. Eğer öyle bir şey olursa Daisy ridleyi neden eğitiyor orasıda var ayrıca bu savaşta arkada kalacak bana göre çünkü iki kardeşin arasına girmez.
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Orijinal üçlemedeki şu sahnede Yoda'nın Luke'a dediği söze gönderme olarak yapılmış belli ki. Ustamız ileri görüşlüymüş.

• yine yine berbat bir 3D var. Rogue One da birakin disari cikma efekti Derinlikte yoktu. az once Last Jedi fragmanini IMAX'de izledim resmen 3 dk gozrum karardi o kadar karanlikti
  • Gencler bu filmin imax bilet satislari ne zaman baslayacak? Ve internet uzerinden ilk hangi siteden alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Başladı bile.https://www.cinemaximum.com.tr

Teşekkürler hocam, fakat bir şey dikkatimi çekti. Akasya imax tüm seanslar dolmuş ama marmara park imax dolmamış. Marmara park'taki imax kötü mü?
  • Cuma akşam akasya seansına yer mı yok ben mı yanlıs gordum ?

Yıne 3D ızlemek zorundayız malesef .Bıktım ya .Ve evet gercek Imax teknolojisi biz de yok gelmedı .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Siz yine iyisiz ben tek boyut seyrediyorum!... Sorsam herkes burasi il der ama sinema salonu sadece 1 tane var asa yukari 70m2 odalarda(evet bildigin oda, koltuklari sirali yukselerek dizince salon yaptik saniyorlar :D) havasiz ve dar koltuklarda, patlak hoparlorler ile seyretmek zorundayiz :(

Burdan Aksaray Klas Sinema Salonlarini kiniyor ve bu cilenin bitm... neyse bosverin sinirim bozulacak yine :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Başladı bile.https://www.cinemaximum.com.tr

Teşekkürler hocam, fakat bir şey dikkatimi çekti. Akasya imax tüm seanslar dolmuş ama marmara park imax dolmamış. Marmara park'taki imax kötü mü?

IMAX salonlar Perde buyuklugu disinda ( salonlardaki perdelerin buyuklugu farkli olabiliyor) AYNI

fake imax diye bisey yok. 2008 de Tum IMAX'ler dijitale gecti goruntu ekrana 2 projoktorle veriliyor (2k cozunurluk)

2015 de IMAX Laser cikti goruntu yine 2 projektorle veriliyor ama cozunurluk 4K ve 12 kanal ses !

Turkiye de malesef Imax Laser yok.

• Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017)
  • quote:

Süresi 150 dakika.

çok iyi bee
    />
  • IMAX Star Wars maratonuna hazirim biletimi aldim. ilk once Episode 7, sonra Last Jedi 8 on gosterimi

Balkanlarin en buyuk ekrani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 18 Kasım 2017; 22:14:49 >
  • Hype seviyem zirvede. Bekliyoruzz.
  • Bu sene beklentimde 2'de 0 çektim(Thor felaketti, JL eh işte) artık herşey bu filme kaldı, hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.