Bildirim
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) (28. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: jedi39
darth raven için disneyin farklı planları var demiştiniz ya onu demiştim -
gişesi nasıl oldu acaba filmin,milleti hypladılar baya(paralı insanlar) ben nedense bundan sonraki haftalar da çakılacağını düşünüyorum yada tahammül ediyorum,dc gibi patlamalarını da bekliyorum ve de istiyorum sanırım başka türlü adam olmaz bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 16 Aralık 2017; 18:42:57 > -
onu bilemem ama söylentiler bu yönde. -
Filmi iyi bulanda çok kötü bulanda.Ama herkesin hemfikir olduğu nokta sanırım şu ; Kylo ve rey karanlık ve aydınlık tarafı temsil edecek noktaya ulaşmadı izleyicinin gözünde. -
Herkesin beğenisine zevkine saygım sonsuz ama bu kadar kötü bir Star Wars filmi çekilebileceğini görmesem inanmazdım. 8 kişi gittik, hepimiz çıkışta prequellere çok haksızlık etmişiz diye düşünüyorduk.
Ben ki o kadar iddialı konuşup prequellerden kötüsü olamaz diyen adamım, tükürdüğümü yaladım açık söylüyorum. JJ hiç olmazsa Lost stili bir enigma serisi yaratmıştı TFA'da, Disney & Rian ikilisi dakikalar içerisinde bütün merak edilenleri mümkün olabilecek en saçma şekilde temizleyip önlerini açtılar - ya da öyle olduğunu düşündüler.
Aha da buraya yazıyorum, bu filmden sonra ne Rian'a yeni bir üçleme yönettirler ne de o Kennedy'i orada tutarlar. İzleyici bu kadar aşağılanmaz, ne versek alır bunlar diye bu derece enayi yerine konmaz.
Bir Star Wars filmine öfkelenebileceğim hiç aklıma gelmezdi, sağolsun arkadaşlar zoru başardılar.
-
Filmi bugün imaxte izledim. Görsellik bakımından doyurucu, senaryonun ise içi boştu bence. Daha adam akıllı bir kötü karakter yok ortada arkadaş hep mi iyiler kazanıyor bu filmde. Artık şu yaşlı döküntüleri sırf eski filmlerle bağlantısı devam etsin diye oynatıyorlar. Bir kurtulsa şu eskilerden belki daha hızlı ilerlicek senaryo. Çok boş konu ve açıklanmamış gereksiz uzatılmış bir senaryo büyük bir kötü karakterin çok basit bir hareketle ortadan kaybolması. Kylo Ren ile Rey'in uzaktan uzağa flörtleşmesi ama zenci abimize vuruk olması fakat zenci abinin çinli ablayla olan yakınlığı sonrası genç jediyımızın pilotla olan yakınlığı tam bir "yalan rüzgari" dizisine döndü -
Yorumlara bakıyorum da herkes yerden yere vurmuş filmi. Özellikle TFA'dan sonra birçok kişi filmi ağır bir eleştiri bombardımanına tutmuştu ama şimdi herkes TLJ ile karşılaştırıp övmeye başlamış.
Öncelikle film eleştirisinden önce şunu belirtmeliyim. Bu filmi eleştirirken filmin size sunduğu düşünceyi ve felsefeyi eleştirmek mantıksız. Yani hiçbir film şirketi sizin tatlı hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışmıyor gerçek dünyaya hoşgeldiniz). Film belli bir düşünceyi
gayet güzel bir şekilde aktarmış. Film sizin hayallerinize göre değil, şu ana kadar ilerlemiş hikayeye göre oluşturulması lazımdı ki bence öyle de olmuş (gerçi bunu en son filmi görüp söylemek daha mantıklı olabilir).
Bir başka konu ise Kylo Ren
Özetle filmi izlemeyenlere filmi izlemelerini şiddetle öneriyorum, görsel bir şölen ve TFA'da açık kalan kısımlara oldukça iyi cevaplar bulunmakta.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
Işın kılıçları sebebiyle uzuv kopması muhabbeti ailelerin "çocuklarıyla beraber" sinemaya gelmesini engelleyeceğinden bu ve buna benzer sahnelere şimdiden elveda diyebiliriz.
Hocam bu kadar abartmayın bırak uzuv kopmasını snoke ortadan ikiye ayrıldı.bu filmde lightsaber savaşı yapılacak bir durum yoktu.belki diğer filmde anakin&obiwan benzeri bir kapışma görebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten ortada jedi yok sith yok kim bu ışın kılıcı düellolarını yapsın istiyorlar ben anlamıyorum.
Amerika açılışı yaptı.1.5-2 milyar gelir mi acaba?
7. filmin ardından açılış rekoruna 2. geliyor gibi.(ABD) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka
Hocam zaten ortada jedi yok sith yok kim bu ışın kılıcı düellolarını yapsın istiyorlar ben anlamıyorum.
Finn'in ışın kılıcı kullandığı yerde jedi'a ne gerek var kullanamaz demiyorum, pekâla yapılabilirdi diyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hakkındaki yorumların bu kadar zıt olduğu bir film daha görmedim
Seven de çok fazla sevmeyen de çok fazla.sanırım filmden beklentiyle alakalı.
http://www.denofgeek.com/us/movies/star-wars/269725/star-wars-the-last-jedi-do-critics-and-fans-want-different-things
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 16 Aralık 2017; 22:27:27 >
şimdi çıktım salondan.. olmamış arkadaşlar kimse kendini kandırmasın.komiklik katcaklar diye içine etmişler filmin
quote:
Orijinalden alıntı: chngrn1905
şimdi çıktım salondan.. olmamış arkadaşlar kimse kendini kandırmasın.komiklik katcaklar diye içine etmişler filmin
Aynı filmi izlemedik sanırsam filmde komiklik bir şey yoktu? -
quote:
Orijinalden alıntı: LannisTargaryen
quote:
Işın kılıçları sebebiyle uzuv kopması muhabbeti ailelerin "çocuklarıyla beraber" sinemaya gelmesini engelleyeceğinden bu ve buna benzer sahnelere şimdiden elveda diyebiliriz.
Hocam bu kadar abartmayın bırak uzuv kopmasını snoke ortadan ikiye ayrıldı.bu filmde lightsaber savaşı yapılacak bir durum yoktu.belki diğer filmde anakin&obiwan benzeri bir kapışma görebiliriz.
Kylo ren - rey kapismasi obiwan- anakin’in 10’da 1’i bile olamaz
vader ve kyro ren üzerinden başlarsak:
luke ve rey karşılaştırması yaparsak:
genel olarak bakarsak:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 17 Aralık 2017; 0:39:29 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz
quote:
Orijinalden alıntı: chngrn1905
Aynı filmi izlemedik sanırsam filmde komiklik bir şey yoktu?
Benim görüşüm polemik olmasın saygıda duyarım.Roque one bence bu filmden daha iyidir.Hangisini yazsam bilmiyorum mesela zenci ile cekik gözlü arkadasları cıkarsalar filmden hiçbirşey değişmez.spoiler vermek istemiyorum ama star wars benim hayatımda gelmiş geçmiş en önemli filmdir ve bu filmin başrol oyuncusu “luke” bu son seride bence harcanmıştır.Çok çok daha farklı senaryolar olabilirdi devamında merak uyandıracak hiçbirşey görmüyorum kusura bakmayın
Ek olarak şu sahne var daha iyisi zaten beklenemez ama en azından yol gösterir..Bu hazdan sonra izleyiciyi iyi tatmin etmek gerekir.Ya bu gilm için “skywalker” etiketini kullanmayacaksın yada kullandıysan hakkını vereceksin..
https://youtu.be/YZ_j3s5xj8I
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cg-TR83 -- 17 Aralık 2017; 1:5:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kylo’nun 7’nci film de maskeyi kafasından ilk çıkarttığı an bir darth vader olamayacağını anladım ve maskeli daha havalıydı
2.de keşke eskisi gibi jedilar sithler ve ördek kafalı robotlar olsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedManetics -- 17 Aralık 2017; 0:49:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X