Şimdi Ara

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
14
Favori
30.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hay sizin asyali siyahi aşkınıza da siyahi beyaz arkadaşlığıniza da ....
    Disneyin ciddi olmasi gereken yerde saçma sapan espiriler koyup tüm konuyu öldürmesinden de ayri bıktım. Marvel evreninde de böyle yapiyorlar deli oluyorum.
    Filme gelirsek bana kalirsa bu film yine de TFA den daha iyi. Bu filmde rey'e daha çok alıştım. TFA da hiç sevmemistim.

Finn çok itici bir karakter. Keşke ölseydi. Ama dur asyali siyahi aşkını koyalim şuraya biraz değil mi?

Allah'ın belasi disney

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Açılış haftası olarak Force Awakens'ın gerisinde.

Domestic: $220,047,000
    + Foreign: $230,000,000
    = Worldwide: $450,047,000

1 milyari goremese keske ama nerdeeeee 1.5 milyar yapar
  • quote:

Bir hafta sonu yaptığı paraya bak be

Bu seri o kadar iyi mi gerçekten bu nasıl bir evren ki bu kadar çok takipçisi olsun ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar

quote:

Bir hafta sonu yaptığı paraya bak be

Bu seri o kadar iyi mi gerçekten bu nasıl bir evren ki bu kadar çok takipçisi olsun ???

bende anlamiyorum. eski seriyin ekmegini yiyolar. Darth Vader ,Darth Vader diyorlar ama eski serilerde Vader'in bi numarasini gormedik ki. neden bu kadar populer
  • Cocuk filmleri izlemek hosunuza mi gidiyor yahu ?

askerlerin yuzlerindeki korku va caresizlik. hangi Star Wars filminde var bu ? ROGUE ONE cok hakki yendi

ayrica Episode 4 e cok iyi bagladilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 17 Aralık 2017; 20:39:58 >
  • Tüm star wars filmlerine puanlamam

Star Wars: Episode I – The Phantom Menace
    Puanım: 6/10

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
    Puanım: 6.5/10

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
    Puanım: 7.5/10 (Potansiyelinin içine edilmeseydi en iyi star wars filmi olabilirmiş.)

Star Wars: Episode IV - A New Hope
    Puanım: 6.5/10 (Mantık hataları - Obiwan gereksiz harcanması vs. say say bitmez)

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back
    Puanım: 8.5/10

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
    Puanım: 7/10 (Film Ewoklarla ve Jabba ile harcanmış.)

Rogue One
    Puanım: 6.5/10 (İyi hoşta tamamen para kazanabilmek için yapılmış bir film karakterleri bir yerden sonra aa bunlar sonraki filmlerde yok öldürmek lazım diyip dünyanın en salak saçma şekilde öldürmeleri falan. Yahu altından kalkamıyorsan yapma bu filmi)

Star Wars: Episode VII - Force Awakens
    Puanım: Düşünmem lazım tüm sahneleri

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi
    Puanım: 8.5 kesinlikle gömdükleri bu film önceki star wars filmlerinden çok daha iyiydi. Bu filme tek denk film eskilerden kalma Empire Strikes Back ve onun sebebi ise Darth Vader önplanda olması.

Last Jedi önceki Star Wars filmlerinin aksine her planın düzgün gitmeyeceği, güce jedilara vs. farklı bakış açıları getiren ilk star wars filmi olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 17 Aralık 2017; 22:20:14 >

• darth vader'a ışığı göstermiş adam yiğenini uykuda öldürmeye çalışacaksaçmalıklarla dolu film tfa'den bile kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

Cocuk filmleri izlemek hosunuza mi gidiyor yahu ?

askerlerin yuzlerindeki korku va caresizlik. hangi Star Wars filminde var bu ? ROGUE ONE cok hakki yendi

ayrica Episode 4 e cok iyi bagladilar

Bana Rogue One daki tek güzel sahneyi atmışsın ama film malesef 3 dakika değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

darth vader'a ışığı göstermiş adam yiğenini uykuda öldürmeye çalışacaksaçmalıklarla dolu film tfa'den bile kötü

Filmi anlamamış gelmiş yorum yapıyorsun.

Orda Luke gücün karanlık tarafı yüzünden bi an böyle hissetmişti ama sonra pişman olmuştu. Eğer öldürmek isteseydi zaten yapardı. Luke karanlık taraftan nasıl etkilendiğini bilmiyoruz illaki orayada merak salmıştır.

Evet vader ışığı gösterdi ama o zaman çocuktu ve vader milyonlarca can almış en nefret edilen adamdı bunuda unutma.

Luke Skywalker’ı canlandıran Mark Hamill de yönetmenle ters düşüp bu filmde Luke’a dair ne varsa karşı çıkarken, Luke bunu yapar bunu yapmaz derken filmi anlamamıştı anlaşılan.

Yahu siz bir rahat bıraksanıza insanları, gelen giden filme dair beğenmediği ne varsa özgürce onu yazıyor; yazmak ve eleştirmek de sonuna kadar hakkı. Ama yok burda birkaç kişi rahatsız oluyor ve illa Disney avukatıymışcasına filmi savunmak zorunda hissediyor kendini. 2017 model saçmalığı savunmak adına Star Wars’u Star Wars yapan 1977 model filme (2017-1977; dile kolay insan bir ben ne yapıyorum der) çamur atmaktan tutun eleştireni anlamamakla itham etmeye kadar bir sürü akıl almaz yöntemler, kardan pay mı alıyorsunuz ne bu çaba ben anlamadım ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 17 Aralık 2017; 21:12:7 >

• Merhabalar. Seriyi daha önceden izlemedim. Force AWakens ve The Last Jedi dışında.

Bütün seriyi indirdim. Lakin hangisinden başlamalıyım onu kestiremedim bir türlü. Birkaç farklı alternatif var, yardımcı olabilecek var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dwdark

Yalnız Metacritic ve Rotten Tomatoes'un eleştirmen ile izleyici puanları arasında uçurum var.

Sanki eleştirmenler ile izleyiciler farklı iki film seyretmiş gibi

Eh ne bekliyordun millet hala orjinal üçlemeyi yere göğe sığdıramıyor dünyanın en iyi filmi olarak görüyorlar

Şu an açıp izleseler o hatırladıkları kadar güzelmiymiş bir baksalar keşke.

bi bitmediler ' eski ucleme yeahhhcilar' yeter yeter .
    eski uclemeden o kadar berbat o kadar gereksiz sahneler var ki.

anakin'in güçle birleşmiş halinin gençleşmesi ve ewoklardan bahsediyorsanız, bizde bundan hoşnut değiliz. bunu açık açık söyleriz. ama ewok'larda bile bir mantık vardı. küçük boyları ve kürkleriyle kamufle olabiliyorlar.(gerilla savaşı için en önemli şeydir.) en büyük eleştirileri, teddy bear olmalarıdır.

ama rey'in eğitimi basitçe geçiştirilmiş. bunu mazur gösterecek bir geçmişte vermediler. bir bakıma disney'in yeni prensesi olmuş. poe'ya baktığımızda, yalnız kurttan, liderliğe gelişimi, daha özenli çalışılmıştı.

diğer sorunda ilk düzenin, tırt çıkması. direnişe üstün geldikleri tek nokta, daha iyi kaynaklara sahip olmalarıdır. rouge one veya endor savaşındaki asi filosu, onları ezip geçerdi. daha gerçekçi bir senaryoda, luke snoke biraz zorlanırdı. (eu'daki luke'bırakın, leia bile yeterli gelirdi.) ilk düzenin liderleri, sadece eski üçleme değil, sonraki evrenindeki kötü karakterlerin yanına bile yaklaşamıyor.

onun dışında film eğlenceli olması, jedi düzenine yapılan eleştiriler, görsel efektler ve ışık hızında intihar saldırısı güzeldi. ama biz dinozorlar için yeterli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 17 Aralık 2017; 21:29:39 >

• daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    2 şekil alternatifiniz var. Çekim tarihine göre izlemek ya da olay örgüsüne göre izlemek.

İki seçeneğin var. Kararı sana kalmış.
    4-5-6-1-2-3

1-2-3-4-5-6

Ben 2 seçeneği izledim ama normal olanı diğer türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

2 şekil alternatifiniz var. Çekim tarihine göre izlemek ya da olay örgüsüne göre izlemek.

Olay örgüsüne göre olsa daha iyi olur. Sıralamayı yazmanız mümkün müdür?
  • Tamam bu filme ben de iyi diyordum da sen de ne yaptın öyle
    Bu film revenge of the sith ve rogue one'dan iyi, empire strike back ile aynı puanda mı sana göre?

Film iyi ama o derece iyi değil.özellikle yukardaki 3 lü net daha iyi filmler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 17 Aralık 2017; 21:45:14 >
  • Şimdi ben bunun neyine cevap vereyim? İnsanları “kişisel” görüşleriyle beraber rahat bırakın, bırakırken de kendinizi Disney avukatı gibi hissedip filmi savunma zorunluluğu hissetmeyin dedikçe aynısına devam ediyorsunuz; akıl almaz savunma yöntemleri derken daha akıl almazı ve üstüne saygısızcasıyla gelip prequel filmini The Last Jedi’dan fazla beğenenin zekası bilmem ne muhabbetine giriyorsunuz. O yüzden illa bir şey yapmanız gerekiyorsa kendinizden başlamanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: LannisTargaryen

Tamam bu filme ben de iyi diyordum da sen de ne yaptın öyle
    Bu film revenge of the sith ve rogue one'dan iyi, empire strike back ile aynı puanda mı sana göre?

Revenge of Sith potansiyelinin içine edilmiş bir filmdir.

Yoda ve Palpatine savaşını düzgün yapabilselerdi keşke.

Rogue One abarttığınız kadar beğenmedim çerezlikti.

STAR WARS: EPISODE I THE PHANTOM MENACE

STAR WARS: EPISODE II ATTACK OF THE CLONES

STAR WARS: EPISODE III REVENGE OF THE SITH

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY

STAR WARS: EPISODE IV A NEW HOPE

STAR WARS: EPISODE V THE EMPIRE STRIKES BACK

STAR WARS: EPISODE VI RETURN OF THE JEDI

STAR WARS: EPISODE VII THE FORCE AWAKENS

STAR WARS: EPISODE VIII THE LAST JEDI

Ekstradan şunu eklemek istiyorum episode 2 den sonra animasyon olarak Star Wars: The Clone Wars geliyor. Episode 3 ten sonra da Star Wars: Rebels geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

İki seçeneğin var. Kararı sana kalmış.
    4-5-6-1-2-3

1-2-3-4-5-6

Ben 2 seçeneği izledim ama normal olanı diğer türlü.

4-5-6-1-2-3 yapacağım. Teşekkür ederim hocam.

O kadar bekledim dosyaların inmesini. Rusça dublaj çıktı Allah kahretmesin ya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LannisTargaryen

Tamam bu filme ben de iyi diyordum da sen de ne yaptın öyle

Revenge of Sith potansiyelinin içine edilmiş bir filmdir.

Yoda ve Palpatine savaşını düzgün yapabilselerdi keşke.

Rogue One abarttığınız kadar beğenmedim çerezlikti.

Rogue one'a çerezlik diyip revenge of the sith'e last jedi'dan düşük puan veriyorsan..

Troll olduğunu düşünmeye başladım

Rogue one bu filmden daha kaliteli bir filmdi.hikayesinde boşluklar yoktu,kurgusu,savaş sahneleri çok daha iyiydi daha tutarlıydı,büyük mantık hataları yoktu,karakterler daha iyi işlenmişti,duyguyu çok daha iyi yakalamışlardı(ekibin teker teker ölmesinde duygulanmayan yoktur.)

Ve daha çok Star wars tarzında bir filmdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 17 Aralık 2017; 22:1:53 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.