Şimdi Ara

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
14
Favori
30.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LannisTargaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

Tamam bu filme ben de iyi diyordum da sen de ne yaptın öyle
    Bu film revenge of the sith ve rogue one'dan iyi, empire strike back ile aynı puanda mı sana göre?

Film iyi ama o derece iyi değil.özellikle yukardaki 3 lü net daha iyi filmler.

Revenge of Sith potansiyelinin içine edilmiş bir filmdir.

Yoda ve Palpatine savaşını düzgün yapabilselerdi keşke.

Rogue One abarttığınız kadar beğenmedim çerezlikti.

Rogue one'a çerezlik diyip revenge of the sith'e last jedi'dan düşük puan veriyorsan..

Troll olduğunu düşünmeye başladım

Rogue one bu filmden daha kaliteli bir filmdi.hikayesinde boşluklar yoktu,kurgusu,savaş sahneleri çok daha iyiydi daha tutarlıydı,büyük mantık hataları yoktu,karakterler daha iyi işlenmişti,duyguyu çok daha iyi yakalamışlardı(ekibin teker teker ölmesinde duygulanmayan yoktur.)

Ve daha çok Star wars tarzında bir filmdi.

Ve filmin bir amacı yoktu. Rogue One izlesende izlemesende bir şey kaybetmezsin en büyük sıkıntısı buydu ve çerezlik dememin sebebi.

Ben bir duygu alamadım karakter ölmelerinede zerre üzülmedim çok saçma bir şekilde ani ilerledi ve karakteri çok saçma bir şeye öldürdüler.

Neymiş el bombasına ölmüş ulan 10 saniyede patlamadı tutup geri atsaydın bari.

Diğer adam force force force diyor bi an force kullanıcak sandım yalan oldu hevesim kursağımda kaldı.

say say bitmez ben beğenmedim.

Revenge of Sith neden beğenmediğimi söyledim potansiyelinin altında bir film olarak kalmış daha iyisini yapılabilirmiş. Yodayı çok güçsüz gösterdiler palpatine savaşı çok kısa kesilmiş.
    Anakin ve Padme oyunculukları yerlerde.
    CGI bi an 1980 filminden bile kötü gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 17 Aralık 2017; 22:17:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Merhabalar. Seriyi daha önceden izlemedim. Force AWakens ve The Last Jedi dışında.

Bütün seriyi indirdim. Lakin hangisinden başlamalıyım onu kestiremedim bir türlü. Birkaç farklı alternatif var, yardımcı olabilecek var mıdır acaba?

Eskiden yeniye izlemenizi tavsiye ederim. Sonuçta teknoloji farkı var çekim teknikleri farklı. Yeniden eskiye sıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

İki seçeneğin var. Kararı sana kalmış.
    4-5-6-1-2-3

1-2-3-4-5-6

Ben 2 seçeneği izledim ama normal olanı diğer türlü.

4-5-6-1-2-3 yapacağım. Teşekkür ederim hocam.

O kadar bekledim dosyaların inmesini. Rusça dublaj çıktı Allah kahretmesin ya.

videoyu acinda sess dosyalarinda ingilizce vardir bir dene istersen banada rusca gelmisti ilk indirdigimde ama filme gomulu olarak 2-3 tane ses dosyasi oluyor eger hd 1080p indirdiysen

• Acik ve net star wars benim icin bitmistir , bir fan olarak izledim , izlediklerim arasinda en berbat olandi , o kadar jedi egitimi icin kucuklukten egitim vs hikayeleri , anakin bile yasi buyuk diye zorla yaptilar , simdi cikti 25 inde bi kadini sirf hisleri kuvvetli diye jedi egitimi verdi , ve karanlik taraf meyilli , abudik gubudik olmus giris kismi guzel , orta ve sonu tatmin etmedi , snooke olumu de asiri amatorce. , onu hissetmeyecek mi ? , yeni karakterler sinifta kaldi , ozellikle Rey den nefret ediyorum , bu filmde biz sith ve jedilar , imparatorun acimasizligi nefreti var diye izliyoruz , asilerden nefret ediyorum izlerken delirtti

• Ep 3 de cok iyidi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: What You Mean LPOOL FAN

Ep 3 de cok iyidi hocam

Ep 3 çok iyi olabilirmiş ama onun yerine iyi olmuş.

Yazdığım gibi Yoda vs Palpatine savaşı çok bayık olmuş epik olması gerekirken
    Anakin ve Padme oyunculukları sıçmış
    CGI Önceki filmlerden bile kötü görünüyor.

Bu ciddi sorunlar olmasaydı gerçekten harika bir film olabilme potansiyeline sahipti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 17 Aralık 2017; 23:4:1 >
  • Aynen hocam , bence orada padme canlandiran kisi kotuydu filmde anakin gayet iyiydi , yoda ve sidious katiliyorum sadece asagi dustu diye kaybettigini sanip birakip gitti , az dusunse guc orada aslinda ondan tarafa oldugunu zeminin dayanmadigini ama o birakip dagobaha saklanmayi tercih etti

• quote:

Acik ve net star wars benim icin bitmistir , bir fan olarak izledim , izlediklerim arasinda en berbat olandi , o kadar jedi egitimi icin kucuklukten egitim vs hikayeleri , anakin bile yasi buyuk diye zorla yaptilar , simdi cikti 25 inde bi kadini sirf hisleri kuvvetli diye jedi egitimi verdi , ve karanlik taraf meyilli , abudik gubudik olmus giris kismi guzel , orta ve sonu tatmin etmedi , snooke olumu de asiri amatorce. , onu hissetmeyecek mi ? , yeni karakterler sinifta kaldi , ozellikle Rey den nefret ediyorum , bu filmde biz sith ve jedilar , imparatorun acimasizligi nefreti var diye izliyoruz , asilerden nefret ediyorum izlerken delirtti

Ben katılmıyorum tüm seriyi baştan bu ay tekrar izlediğim için söylüyim.

En berbat olanı değildi en iyilerden biriydi. Önceki filmlerin çoğu gayet leş filmlerdi.

Jedi eğitiminde yaş olayını tamamen jedi konseyi uydurdu ona bakarsan luke'unda yaşı geçmişti ama verdiler zor durumda kaldıkları için.

Snoke ölümü çok iyi oturmuş gayet gafil avlandı. Hissetmedi değil hissetti ama hissetiği şey farklıydı.

Öldürme hissini hissetti zaten ama yanlış anladığı şey öldürmek istediği Rey sandı aslında kendisini öldürmek istiyordu. Bu yüzden bir sıkıntı yok.

Sith ve Jedi olayının abartı olduğundan film çok güzel bahsetti. Önceki filmlerde sith vs jedi olayı zaten pek çok yoktu. Return of Jedi filminde bile Ewok ve Jabba ile doldurulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 17 Aralık 2017; 23:8:42 >

• Luke olayi farkli hocam , o zaten secilmis kisiydi anakinden dolayi ki obi wan nezaretinde tutuluyordu onun orada ki bir bakima ilk hocasi obi wan di , egitimini tamamlamak icin de yoda ile bitirdi

• daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    Çıkış tarihine göre izlemenizi tavsiye ederim.Ben 1 2 3 4 5 6 olarak izledim Han Solo ve Luke'a hiç ısınamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hondo Ohnaka -- 17 Aralık 2017; 23:21:19 >
  • quote:

Luke olayi farkli hocam , o zaten secilmis kisiydi anakinden dolayi ki obi wan nezaretinde tutuluyordu onun orada ki bir bakima ilk hocasi obi wan di , egitimini tamamlamak icin de yoda ile bitirdi

Dediğim gibi seçilmiş kişiyle pek alakası yok tamamen Jediların EGOSU o durum ve luke bu filmde zaten bundan bahsediyor.
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Buna kesinlikle katiliyorum

• What You Mean LPOOL FAN kullanıcısına yanıt
    Yoda Dagobaha seçilmiş kişiyi beklemek için gitti.

• quote:

quote:

Bu film revenge of the sith ve rogue one'dan iyi, empire strike back ile aynı puanda mı sana göre?

Valla revenge of the sith'e laf söylettirmem.Sith ile Jedi arasındaki farkı ve Anakin Skywalker'ın Darth Vader'a geçiş dramasını harika gösterdiler.Sen ise kalkmış birde Yoda ve Palpatine diyorsun, filmin olayı başka

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

quote:

Valla revenge of the sith'e laf söylettirmem.Sith ile Jedi arasındaki farkı ve Anakin Skywalker'ın Darth Vader'a geçiş dramasını harika gösterdiler.Sen ise kalkmış birde Yoda ve Palpatine diyorsun, filmin olayı başka

Tabi ama force da en usta jedi olan Yodanın force lighting tarafından hit yemesi falan komedi daha önceki filmde dookununkini geri çevirdi + emdi.

• Sanırım sert bir Star Wars filmi izleyemeyeceğiz. Anakin vs Obi Wan tarzı düellolar da göremeyeceğiz. Işın kılıcı olan bir filmde kol, bacak, kafa falan kopacak abi. Mesela Rogue One filmindeki Darth Vader sahnesini paylaşmış arkadaş, hiç etkileyici değil.
  • Hocam bi sal artık konuyu mesajların %75 i senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 18 Aralık 2017; 0:27:36 >
  • Jedi ve sithlerin bolca olduğu eski zamanlarda geçen bir üçleme gelse güzel olur.

Han Solo filmi çekeceklerine keşke böyle bir film çekseler

• Hondo Ohnaka kullanıcısına yanıt
    Iste o cok iyi tutar , ama malum artik disney romantik salakca seyler cekiyorlar

• 1- Film gayet iyi bir starwars serüveni bence hayranlarını üzmeyecek cinsden ve yoruma açık yönleri filmi farklı kılmış. Devam filimlerinde açtığı kapıların bir kısmını kaparsa özellikle snoke ile ilgili hayranlarını üzmemiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhe -- 18 Aralık 2017; 8:8:37 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.