star wars serisine başlamak istiyorum halihazırda mandolarian dizi ile clone wars izliyorum fakat bileceğiniz üzere anlamadığım, bağdaştıramadığım konular oluyor o yüzden filmerini izlemek istiyorum o yüzden bilen kişiler izleme sırası olarak yazarsa sevinirim, google da yazıyor vs demeyim bende biliyorum çıkış tarihlerine göre izlemeyi fakat atıyorum gereksiz film vardır, aynı filmin farklı versiyonu vs vardır diye soruyorum ama tabii yoksa artık nasıl bir sıralama izlemem gerekiyorsa yazarsınız şimdiden teşekkürler. |
Star Wars İzleme Sırası
Star Wars evreninin genişlemesiyle birlikte, diziyi doğru sırayla izlemek, zengin hikayesini tam olarak anlamanıza yardımcı olabilir. İşte kronolojik izleme sırası:
- I. Bölüm: Gizli Tehlike
- II. Bölüm: Klonların Saldırısı
- Clone Wars (Animasyon Serisi)
- III. Bölüm: Sith'in İntikamı
- Obi-Wan Kenobi (Dizi)
- IV. Bölüm: Yeni Bir Umut
- V. Bölüm: İmparator
- VI. Bölüm: Jedi'ın Dönüşü
- VII. Bölüm: Güç Uyanıyor
- Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
- VIII. Bölüm: Son Jedi
- Solo: Bir Star Wars Hikayesi
- IX. Bölüm: Skywalker'ın Yükselişi
"Clone Wars" animasyon serisi, "Klonların Saldırısı" ve "Sith'in İntikamı" filmleri arasındaki zaman dilimini kapsar. Dizi, Klon Savaşları'nı ve Jedi'ların savaştaki rolünü araştırıyor.
Bu izleme sırası, olayların kronolojik gelişimini takip ederek hikayeyi en iyi şekilde anlamanızı sağlar. Her biri, galaksinin kaderini şekillendiren olaylar ve karakterler açısından zengin. Bu nedenle, Star Wars evrenine dalarken bu sırayı takip etmeni öneririz.