STAR WARS Jedi: Survivor [PC ANA KONU] (24. sayfa)
-
-
Son update ile RT dışında hiç bir sorunum kalmadı. Oyunu oynadıkça daha da keyif almaya başladım. Ana üstümüzün olduğu yerde baya vakit harcayıp, seviyemin üstü bossları da kesmiştim. İlerleyen bölümlerde karşılığını aldım, en zorda oynuyor olmama rağmen etrafı araştırmanın karşılığını aldım baya rahat ilerliyorum. Karakterler ile konuşmalar, diyaloglar her şey yerinde. Bu arada herkese karakterler ile konuşmayı tavsiye ediyorum, diyalogları iyi olması dışında etrafta keşfetmediğiniz yerler varsa bilgi veriyorlar. Fakat EA Play gerçekten açık ara en kötü uygulama olabilir. Ne başka bir ülkeden ya da farklı sitelerden oyun aldım. 5-6 aydır EA Play Pro üyesiyim. Yine de arada oyunun ortasında hesabınızda bir sorun var diye uyarı geliyor, çöküyor, bağlanamıyor.
-
Burayı dün bende oynadım oyuna yükselmeme neden olan kısım burasıydı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
EA uygulamasının botu çıktı iyice. Uygulamayı açıyorum yüklü oyunu göremiyor. Kaç kere kapatıp açıyorum daha uygulaması doğru çalışmayan adamlardan oyunu düzeltmesini beklemeyelim hiç.
-
Oyunu dün bitirdim. Açıkçası hikaye açısından beğendim. Başta çok fazla ilgimi çekmemişti ancak kırılma anından itibaren ise kopamamıştım açıkçası. En çok beğendiğim kısım ise oyunun harita dizaynlarıyladı. Haritalarda gezmek başlangıçta değil ancak ortalarından sonra oldukça keyifli oluyor. Kazanılan yeni yetenekler ile platformları keyif alarak geçebiliyorsunuz. Aksiyon tarafındaki çeşitlilikte bence oldukça hoş olmuş. Oyunun en büyük sıkıntısı tabiki de optimizasyon. Oyunu rtx3070 ti kartımla 2k çözünürlük ve fsr açık, yüksek ayarlarda ilk mapte rtx açık iken ortalama 60 fps alırken ana haritaya geçtiğimizde ise rtx açık olarak 20-30 ları gördüm. Kapattığımda ise ortalama 50-60 arası fps değerleri genelde aldım. Optimizasyon sorunu giderilip küçük geliştirmelerde yapsalarda daha iyi olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 7 Mayıs 2023; 12:43:4 > -
Oyunu çok beğendim.Fallen ordera göre haritalar çok çok genişlemiş ve dolu olmuş.Karakter kontrolleri çok daha iyi seviyede çünkü fallen orderda kontrol tam sende değilmiş gibi animasyonlar vardı.Çift kılıç bence en iyi stance.Hikaye iyi genişliyor.Fallen order 7 lik oyundu bu da 8.5-9 luk bir oyun olmuş.Lütfen bitmesin diye oynuyorum oyunu.Performans sorunları olmasa bu senenin goty adaylarından biriydi.
-
Ea app için Help> app recovery den clear cache yapın hatta en iyisi kaldırıp yeniden kurun. Bağlantı kopması varsa güvenlik duvarı sorun çıkarıyordur EAdesktop.exe ile EALocalHostSvc.exe yi güvenlik duvarına ekleyip izin verin windows güvenlik duvarı sorun çıkarmıyor ama başka bir program varsa yapabilir.
-
4090 ile DLSS 3 Frame Generation modunu denedim. 4k Epic ayarlar Ray Tracing açık 120 fps civarı geziyor. 40 serisi ekran kartı olanlara öneririm.
patreonPureDark | Creating VR mods and DLSS/FSR2/XeSS mods | Patreonhttps://www.patreon.com/PureDark/posts -
İşte bende bunu bekliyordum görüntü de kayıp oluyor mu
Son sürümde başarılı çalışıyor. FSR2 ile birlikte çalışıyorken gariplikler vardı fakat şuan oldu.
-
Kurulumu anlatırmısn
DLSS dosyalarını atıyoruz. O kadar. Oyunda iken Home tuşuna basıp Frame Gen aktive edip kapatabiliyoruz. Bu arada Reflex frame time grafiğini iyileştiriyor. Belki ileride resmi olarak gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrBss -- 7 Mayıs 2023; 15:46:24 > -
Tşkler
Şöyle bir test güzel olur arkada gökyüzü gözükürken çift zıplama yapıp ss alın altta fsr 30fps-80fps ve native çözünürlükde 3 ss var dlss hızlı hareketlerde ne yapıyor karşılaştıralım.
-
hocam ben indirme kısmını bulamadım yardımcı olur musunuz sanki paralı gibi
-
adamlar modu parayla satıyorlar ben almayayım teşekkürler bence bağış yolunu denemeliydiler ama neyse sağlık olsun
-
Sadece frame generation modu var. Upscale şuan yok. 4K Epic Ray Tracing açık ayarlarım. Native çözünürlük + frame generation 125 fps alıyorum. HDR açık olduğu için renkler normal çıkmadı. Gökyüzü ile tekrar denerim.
-
-
Çok iyi.
Benim görüntüler 2k idi 4k nın bir katkısı olurmu diye baktım alttaki native 4k epic yine kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 7 Mayıs 2023; 20:41:50 > -
Modu yapan kişi discord grubunda dlaa ve upscale eklemeyi düşünüyorum yazmış. Frame Generation açmasak bile Reflex gerçekten shutter konusunda işe yarıyor. Umarım EA kararından vazgeçerde oyuna ekler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X