Şimdi Ara

STAR WARS Jedi: Survivor [PC ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
15
Favori
30.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alakasi yok hocam, hic sw filmi izlediniz mi bilmiyorum ama stormtrooperlarin isabet ettirmekte ne kadar kotu olduguna atifta bulunmus yapimci firma.

https://www.gizmodo.com.au/2021/05/star-wars-why-stormtroopers-cant-aim/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

3090 ile denediğinde patch gelmiş miydi?

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Vardı rtx açıkken 40 fps rahat oynuyor arada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

7900 Xt ray tracing ve render gücü dışında 3090'dan daha iyi bir kart zaten. Daha iyi bir tercih olmuş.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Serin bide hocam 60 derece suan 2690 MHz de. Çalışıyor

• clone wars animasyonu ve çizgi romanlar dahil evrene hakimim ve bu atfın da gayet tembel niyetli olduğunu düşünüyorum zira aim aldıkları açı çok dar. dağa taşa sıkacaklarsa bari daha geniş açıdan sıksalardı da yapay zeka da varmış deseydik.

• thewolfamongus kullanıcısına yanıt
    Hocam Mandalorian dizinde bile bununla ilgili bir sahne var.

• thewolfamongus kullanıcısına yanıt
    Bence yanlış düşünüyorsunuz oradan asılarak geçerken kendimizi koruyamayız ve bütün mermileri yemiş olurduk. Orayı tasarlayan kişi iyi düşünmüş bence ve star wars dünyasındaki stromtrooperların aim konusundaki beceriksizliğini güzel birleştirmişler

• STAR WARS Jedi: Survivor [PC ANA KONU]

Şu aleti yönlendirmeye çalışınca karakter öyle kalıyor haberiniz olsun kayıt alın.

• 3. Harita da 5 kez crash yedim sanırım geçemicem ben bu haritayı 10 dakikada bir crash veriyor pcyi yeniledim 4070ti ddr5li sistem topladım güncel oyunları 2k vs oynuyayım diye adamların yaptığı oyuna bakın arkadaş keşke almasaydım ea pro yahu

• Bu bölümde herhangi bir hata almadım, size denk gelmiş sanırım.

Bu arada oyunu sık sık kaydetmeye bakın derim, çökme sorunları var maalesef.

• bende benzer sistem var bir kapı açıoyorum hafif ilerliyorum crash veriyor hep aynı yerde sorunu çözebildiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katze kullanıcısına yanıt

Ea forumda 13 sayfa konuşulmuş hala düzeltilmemiş bu hata birde ana görev.STAR WARS Jedi: Survivor [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Mayıs 2023; 0:1:51 >
  • STAR WARS Jedi: Survivor [PC ANA KONU]
  • Valla hocam oyun o kadar acayip çalışıyor ki iki aynı sistemde bile aynı kararlılıkta değil. Oyundan çıkıp girsem bir şeyler değişiyor. 3. gezegende oynarken her şey mükemmeldi buradaki yorumların aksine.

• Öyle takılı kalmışken giyisileri değiştirdim birkaç kez bitanesinde elleri aşağı indirdi ama yine serbest kalmadı çözücem gibi.

Yok pes ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Mayıs 2023; 1:28:20 >
  • The Last of Us'da da hiç bir sorun yaşamamıştım bu şansım Jedi Survivor'da da devam ediyor. Patch'den önce arazide koşarken az da olsa shutter oluyordu hala oluyor. Fakat oyun bazen çamur gibi gözüküp FSR aç kapa yapmak gerekiyordu. Bunu düzeltmişler. AMD ne yazık ki bir işi düzgün yapamıyor, AMD partneri bir oyun FSR var ama FSR başarısız ne yazık ki bu oyunda. SS'ler de belli olmasa da hızlı hareketlerdeyken FSR detayları blurr'lu bir şekilde gösteriyor. Son olarak patch'den sonra RT açıkken çökmeye başladı. RT kapalı oynadığım zaman benim için sorunsuz bir oyun oldu diyebilirim.

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Çözmeye çalışmadım ki ben adamların çalışanımıyım onların çözmesi lazım bf 42 e girdim

• 2K kullanıcısına yanıt
    Rt yi kapatmayı bende deneyeyim bari bu arada oyunu 4kda oynasam 2k da oynasam fps aşağı yukarı aynı ama 1080p oynayınca grafikler leş gibi oluyor fsr kapalı olsa bile değişmiyor ayrıca 2kda film graini kapatınca da leş gibi oluyor ilginç bir oyun gerçekten

• Gpu kullanımında bı tuhaflık var 5700x yetmiyor mu acaba

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.