Hocam oyun sıkıntılı. Suçu kendinde ve bilgisayarında arama bence her problemde :) Daha 3-4 patch'e daha ihtiyacı var oyunun. 5700x 1440p'de 7900 Xt'yi besler rekabetçi oyunlar dışında. 1080p'de bile birçok oyunda iş yapar. Gpu kullanımında tuhaflık var ama işlemcin %100 oluyor mu? Ki olmadığına eminim. Olmuyorsa işlemcinden kaynaklı bir durum yok. |
STAR WARS Jedi: Survivor [PC ANA KONU] (23. sayfa)
-
-
Yok hocam yüzde 30 larda kullanım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nası dandik oyun olduysa kürekciler de çalışmıyor :)
-
Linkedin de respawn yöneticileri de gurur duyuyoruz bu çalışmayla falan diye paylaşım yapıyorlar kafayı yiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bozuk oyun iyi satıyor gurur duyulacak birşey :D
-
Yüzde 98 kullanımda 140 fps alıyor
Sonra kullanım 30 lara düşüyor kart fanları kapadı 100 watt ta çalışıyordu 45 55 e düştü fps ne rezıl oyun
Düşünüyorlar bızı elektrik tasarrufu yaptırıyorlar
Tadı damakta kalan oyun yapmışlar başka oyun açasımda gelmiyor takıldım kaldım orada bu görevden önce baya bir keşifde yapmıştım gezmediğim yerde kalmadı.
-
RT açtığım an çöküyor ki PC kaldıramadığından değil bir deneyin derim. Film Grain, Motion Blur hepsini kapadım sonunda iyi bir görüntüye dönüştü. Bir de oyunda ana merkezimizin olduğu yer yeşil arazi, diğer harita çöl haritası. Hani görsellik namına pek bir şey göremedim. Bir oyunun başı çok iyi gözüküyordu.
-
Aynen görsel olarak en iyi görünen yer ilk bölümdü orda bile 60 70 fps oynadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu fsr hızlı animasyonlarda kenarlarda pikselleşme yapıyor ama düşük fps de kendini çok belli ediyor yüksek fps de öyle değil bi 40fps ile 70fps arasında çok fark var ama çevre çok daha güzel gözüküyor getirisi daha büyük bu oyunda.
Takıldığım yeri çözdüm evade/drop tuşunu ben başka tuşa atamıştım tuşları resetleyip orjinal tuşu kullanarak denedim basınca bıraktı diğer tuştayken hiçbir işe yaramıyordu.
Burada başka bug larda varmış onlar denk gelmeden geçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Mayıs 2023; 19:22:41 >
-
sinirlendirdi eşşoğulusu
-
Çökme ve fps sorunumu çözüm arkadaşlar hiç shutter olmuyor sadece gezegen seçtiğimiz yerde fsp baya düşüyor o kadar rtx kapatınca crashden kurtulurum sandım ama fayda etmedi yine de kapalı tutttum ayrıca windows güvenlik kısmına oyunun crashreport clientini ekledim birde bi tik vardı özel ve ortak olarak seçebiliyorduk oyununkini özel ve ortak seçtim clienti sadece ortak seçtim 65 70 fps arası oynadım oyunu saatlerce ne oyundan attı nede kasma vs oldu
Bununla ilgili ekran görüntüsü paylaşabilirseniz denemek isteyen arkadaşlar faydalanabilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akşam atarım YouTube da videosu var bu arada
Link mevcut mudur? Crash sorunu ile ilgili 100 ün üzerinde video var maalesef.
SilicophilicyoutubeFix STAR WARS Jedi Survivor CRASHING ON STARTUP || Jedi Survivor WON'T START [7 Tips]https://www.youtube.com/watch?v=us55JLVr7K8&feature=youtu.be
İşlemciyi 4.6ghz den 4.9 a yükselttim birkaç stabilite testi yaptım bf2042 de bir maç bitirdim daha sonra jedi a girdim kapalı alandan açık alana çıkarken 1 kez çöktü çekirdek voltajlarını 0.005 arttırdım yine çöktü bir 0.005 daha verince sorun çözüldü yani tüm çekirdekleri sonuna kadar kullanan bir bf2042 için voltaj iyiyken jedi için yetmedi ilginç bir durum çökmelerin ardında bu olabilir bazı sistemlerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Mayıs 2023; 9:40:46 >
Ben oyunu çok beğendim O kadar para verilmez ama EaPlay Pro ile oynuyorum kesinlikle deneyin bir aylık üyelik 150 TL ama Dead Space Remake ve FIFA 23 dahil tüm güncel oyunlar var...
Hocam black mesa’da görev mi yapıyorsunuz yoksa oyun mu oynuyorsunuz ? Alt tarafı bir oyun ve bu kadar uğraş niye ?
Not: bir oyn konsolu sahibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X