Şimdi Ara

star wars jedi fallen order(İSTEK) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam eline sağlık. oyunu almıştım ama türkçe olmadığı için indirmemiştim. şimdi bu konuyu görünce indirmeye başladım. en azından 1 hikayeyi oynarım..devam edersen çok seviniriz..teşekkürler..
  • Türkçe yama çok güzel olmuş, umarım devam edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Türkçe yama çok güzel olmuş, umarım devam edersiniz.
    Bir şey sormak istiyorum , yorumlarda 1 2 tane link var sanırsam.Hangi arkadaşın attığını indirdiniz acaba ? Translate değil sanırsam bu yorum yaptığınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviler195

Bir şey sormak istiyorum , yorumlarda 1 2 tane link var sanırsam.Hangi arkadaşın attığını indirdiniz acaba ? Translate değil sanırsam bu yorum yaptığınız.

Alıntıları Göster
    https://www.dosyaupload.com/fgjU//
    Translate gibi gelmedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 22 Kasım 2019; 14:54:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jepalion

Bu mesaj silindi.
    Elinize sağlık. Bunun içine Chapter 1'de dahil midir?
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Dahil.
  • quote:

Dahil.
    Bence yeni bir konu açmalısınız herkesin görebilmesi için.Başlığa eklersiniz chapter gelişmelerini v.s
  • jepalion kullanıcısına yanıt
    Ellerine emeklerine, gözlerine sağlık hocam. Tamamını çevireceksen (ki İnşallah çevirirsin) yeni bir konu açman ve yamayı bölüm bölüm paylaşman çok güzel olur. Teşekkürler,kolay gelsin :)
  • atessivas kullanıcısına yanıt
    3.Chapterıda çevireyim yeni bir konu açıcam. Bu arada henüz hikayeye katkısı olmayan stormtrooper konuşmalarını çevirmiyorum. Vurun şunu, indirin şunu felan diyorlar zaten genelde. İleride onlarıda tamamlarım. Şimdilik sadece hikaye kısmını çeviriyorum.
  • Hocam isterseniz translate yamanın excel halini atıyım orjinalle yanyana olan. Ordan düzelterek daha rahat yaparsınız yamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flatronx -- 22 Kasım 2019; 21:0:55 >

• Flatronx kullanıcısına yanıt
    Translate çeviriye karşı değilim ama malesef cümleler aşırı devrik ve anlamsız olabiliyor. Translate çeviriyi düzenlemek yerine sıfırdan çevirmek daha kısa sürer.
  • quote:

3.Chapterıda çevireyim yeni bir konu açıcam. Bu arada henüz hikayeye katkısı olmayan stormtrooper konuşmalarını çevirmiyorum. Vurun şunu, indirin şunu felan diyorlar zaten genelde. İleride onlarıda tamamlarım. Şimdilik sadece hikaye kısmını çeviriyorum.
    Eline emeğine sağlık kardeşim gayet güzel çevirmişsin merakla diğer bölümleri bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jepalion kullanıcısına yanıt
    yeni konu açın mutlaka hocam , emeğiniz için teşekkürler şimdiden
  • Yorumlar için teşekkürler. Ama maalesef uyarı aldım. Galiba link paylaştım diye ama ceza aldığım mesajı silip buraya koyanlarda forum yöneticileri biraz garip geldi durum doğrusu. Galiba bu konuda ceza alan tek kişiyim. Üzücü. Bu yüzden link paylaştığım mesajları da silmem gerekiyor galiba. Elinde olanlar birbirlerine atsınlar 3.Chapter sonunda konu açarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 23 Kasım 2019; 1:17:36 >
  • quote:

Yorumlar için teşekkürler. Ama maalesef uyarı aldım. Galiba link paylaştım diye ama ceza aldığım mesajı silip buraya koyanlarda forum yöneticileri biraz garip geldi durum doğrusu. Galiba bu konuda ceza alan tek kişiyim. Üzücü. Bu yüzden link paylaştığım mesajları da silmem gerekiyor galiba. Elinde olanlar birbirlerine atsınlar 3.Chapter sonunda konu açarım.
    Hocam oncelikle kolay gelsin. Tüm hikayenin çevirisi şu zaman biter diye tahmini bir tarih verebiliyor musunuz?
  • Teşekkürler. Maalesef tam bir tarih veremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.