Şimdi Ara

star wars jedi fallen order(İSTEK) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakaret etme hakkin yok👍ilk once insanlik ogren gel sonra.milletin sigarasina .translate sine.vsvs karis🙏
    Ozgur bir ulkede yasiyoruz.dusunce ozgurlugu herkezin kendisine aiittir.
    Hic kimse sen sigara ya karsisin diye sigarasini birakmaz(20 milyon)kisi.
    Yada huc kimse sen translate yamaya karsisin diye,ayni fikirde olmaz.
    Anket yapildi yanlis hatirlamiyorsam.400.450 yada 500 gibi sonuclandi.yani hatiri sayilir bir kesim translate ye evet dedi👍👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yamaya nerden ulaşırım
  • Bazı arkadaşlar yama linki soruyor. Beyler ortada yama falan yok, sadece u-crewin çevirisini yapacağı söylendi. Türkçeyamacı gibi sitelerden de uzak durun.
  • brackland11 kullanıcısına yanıt
    oyun kırılır. yama kırılmaz. konu canlansın diye yazdım yama yok ortada :)
  • Bu oyun cidden hak ediyor, kim yada hangi grup yaparsa destekçisiyim
  • dil dosyalarıpachunk kaçta bilgin varmı aceba ?
  • Sadece cutscenelerden oluşan bir yama vardı ama arkadaş full yama çıkartacağını söyleyince bırakmıştım. Keşke devam etseymişim diyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

oyunun %90 çevirisi bitti en kötü yarın akşam bitmiş olur bir akslik olmazsa.olursada en kötü max pazar biter.pazara kalacağınıda düşünmüyorum açıkcası.çeviri bitince oyunu olan birinde yamayı denemek lazım paketleyip.
    Eline sağlık kardeşim... Yamayı paylaşırsan da çok seviniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: unforg3ven

dil dosyalarıpachunk kaçta bilgin varmı aceba ?
    pakchunk0-WindowsNoEditor.pak dil dosyası bunda.

arkadaşlar yamayı çeviren grup var diye yazdım.oyunu çeviren bir grup var onu bekleyin.
    özelden konuştuğum kişilere ve konularada yazdım burayada yazayım.
    çeviri yapılırsa bende çevrilen yamayı bekleyeceğimi çevrilmezse kendim çevirip oynarım isteyenede atarım.ama çevrilen bir oyunun yamasınıda paylaşamak nekadar doğru bilemem.

yamanın uzun süreceğinide sanmıyorum satırlar çok kısa %80 buraya gel şuraya git onu ordan aldınmı vs gibi paso.
    az sabredin kaliteli bir yamayla oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

pakchunk0-WindowsNoEditor.pak dil dosyası bunda.

arkadaşlar yamayı çeviren grup var diye yazdım.oyunu çeviren bir grup var onu bekleyin.
    özelden konuştuğum kişilere ve konularada yazdım burayada yazayım.
    çeviri yapılırsa bende çevrilen yamayı bekleyeceğimi çevrilmezse kendim çevirip oynarım isteyenede atarım.ama çevrilen bir oyunun yamasınıda paylaşamak nekadar doğru bilemem.

yamanın uzun süreceğinide sanmıyorum satırlar çok kısa %80 buraya gel şuraya git onu ordan aldınmı vs gibi paso.
    az sabredin kaliteli bir yamayla oynayın.

Alıntıları Göster
    Sen de pes ettin usta. Kardeşim yüzde 90 oldu diyorsun ne yapacağız yılbaşını mı bekleyelim, bunların tekel olmasını kabadayı gibi etrafa saldırmalarını mı bekleyelim. İsteyen istediği oyunu çevirir. Arkadaşlar ben çeviriyorum yavaştan google çeviri aracından yardım alıyorum düzenleyeceğim txt dosyasını paylaşacağım pak dosyasının içine gömdük mü tamamdır

• Arkadaşlar starwars çevirisi noldu bişey yok mu hala ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA5D8EAE5

Sen de pes ettin usta. Kardeşim yüzde 90 oldu diyorsun ne yapacağız yılbaşını mı bekleyelim, bunların tekel olmasını kabadayı gibi etrafa saldırmalarını mı bekleyelim. İsteyen istediği oyunu çevirir. Arkadaşlar ben çeviriyorum yavaştan google çeviri aracından yardım alıyorum düzenleyeceğim txt dosyasını paylaşacağım pak dosyasının içine gömdük mü tamamdır

Alıntıları Göster
    hocam bitince yollarsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

hocam bitince yollarsan sevinirim.

Alıntıları Göster
    Tabii ki dostum paylaşırım. Kontrollerini yapıyorum gayet güzel çevirmiş ama oyun içinde görmek gerek. Google translate ile değil, google'ın yapay zekası geliştirilmiş çevirici tools ile çeviriyorum. Translate ile karşılaştırdim tools daha iyi...

Edit. Oyunu satın alamadım korsanı da indiremedim 50 gb olduğu için. Ben txt dosyasını düzenleyelim birisi pak dosyasına yerlestirsin yamayı deneyelim üstat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA5D8EAE5 -- 20 Kasım 2019; 17:46:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA5D8EAE5

Tabii ki dostum paylaşırım. Kontrollerini yapıyorum gayet güzel çevirmiş ama oyun içinde görmek gerek. Google translate ile değil, google'ın yapay zekası geliştirilmiş çevirici tools ile çeviriyorum. Translate ile karşılaştırdim tools daha iyi...

Edit. Oyunu satın alamadım korsanı da indiremedim 50 gb olduğu için. Ben txt dosyasını düzenleyelim birisi pak dosyasına yerlestirsin yamayı deneyelim üstat

Alıntıları Göster
    özelden dediğiniz şeyin linkini atabilir misiniz çeviri aracını bulamadım çeviriye göre daha iyi olanı

• peki dostum ne zaman biter tahminen
  • Oyun bende var bana atabilirsin denerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmendus

özelden dediğiniz şeyin linkini atabilir misiniz çeviri aracını bulamadım çeviriye göre daha iyi olanı

Alıntıları Göster

Buradan upload ediyosun dosyayi kendi çeviriyor daha sonra duzenleme yapıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: unforg3ven

Oyun bende var bana atabilirsin denerim

Buyurun ama dediğim gibi ben sadece txt dosyasını çevirdim paketleme yapılması gerekiyormus pak dosyasının içine

• Birbirine girmiş bütün yazılar. Tekrar düzenlemen lazım. Satır sayısı felan değiştirdiysen kaymış olabilir muhtemelen.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.