Şimdi Ara

STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
12
Favori
28.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu motorda gözler bf5i gordu, star wars battlefront serisinin bile grafikleri bundan cok daha iyi, neden boyle birsey yaptilar anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Bu oyun unreal engine 4 ile yapıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoreGame

Bu oyun unreal engine 4 ile yapıldı.
    Şimdi nedeni belli oldu o zaman, dogru ya oyuna girerken unreal engine yaziyordu, Ben respawn-EA yapimi olunca aklim direkt dice motoruna gitti

• Grafikleri pek hoşuma gitmesede söz konusu Star Wars olunca kaptım bir tane :) Birçok kişi oyunu övüyor bakalım nasıl olmuş.

STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 15 Kasım 2019; 11:7:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Şimdi nedeni belli oldu o zaman, dogru ya oyuna girerken unreal engine yaziyordu, Ben respawn-EA yapimi olunca aklim direkt dice motoruna gitti

Alıntıları Göster
    Hatta neden yapımcılara Frostbite Engine kullanmadınız diye sordular yapımcılar bu motorda uzman çalışan bulmak zor demişti (Herkese açık motor olmadığı için) yalnız Unreal Engine'de boş bir motor değil en efsane motorlardan biri ama kullanırsan tabi. Bide anlamadığım Death Stranding gibi bir oyunda en ufak kasılmayan PS4 bu oyunda nasıl kasılıyor

• Oyunu ahım şahım bulmadım. İnsanlar yine bir gaza kapılmış gidiyor. Star Wars, Uncharted, Souls seven beğenebilir övebilir ama ne oyun yapmışlar bee'lik bir durum da yok.

Görsel olaraksa neslin başına dönmüş gibiyim. Sanki bir oyunun erken erişim alfasını deneyimlemekteyiz. Bir bitmemişlik hissi var, mekanlar sıkıcı, tek düze, ilgi çekicilikleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 15 Kasım 2019; 11:19:11 >
  • Insomniac34 kullanıcısına yanıt
    85 değil 83 death balon.

• Şimdi oyun iyi mi? Eh mi? Kötü mü? Karar verin boşuna param yanmasın

• Insomniac34 kullanıcısına yanıt
    Garip bi kombinasyon olmuş Dark souls hiç oynamadım birde

• uncharted+dark souls'un harmanlanmış versiyonu ise alınır her türlü.
  • Böyle kaliteli TPS aksiyon oyunu var mı piyasada 1 saat kadar oynadım bu yıl çıkan en iyi oyunlardan biri kesinlikle ben çok beğendim yukarı da ki arkadaş formülü vermiş.
    Dark Souls ve Uncharted tarzını Star Wars evrenine yedirmişler gayette güzel olmuş.
  • Ben çok beğendim, özellikle hard da oynanırsa düşmanlar çok sağlam zorluyor. Hikaye ise Rogue One ayarında başladı. 3 ve 4 film arasında geçiyor. Felaketten kurtulan bir Padawanız , gerisini anlatmıyım. Oynanış ise Sekiro'dan beri gördüğüm en iyi mekaniklere sahip. Oyunda düşmanlar Spawn oluyor, aynı zamanda çok fazla kayıt noktası da var. Endişelenecek bir şey yok yani. Star Wars la yatıp kalkan insanlar bu oyuna bayılır.

Not: Ayrıca oyunda gizli bölümler, gizli Boss'lar var. Haritayı didik didik etmeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 15 Kasım 2019; 13:8:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de oyunu 3 saat kadar oynadım genel olarak beğendim.Sadece grafiklerini pek beğenmedim ne iyi ne kötü daha iyi olabilirdi.Souls ve uncharted karışımı bir oyun olmuş gayet de güzel omuş.

• Peki ,bu oyunu sadece Bloodborne,Dark Souls mekaniklerini iyi bilenler mi oynayabilir?Yoksa Onimusha,God of War ,Ninja Gaiden oynamış olanlar da rahatça oynar mı?

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu hemen hemen herkes oynayabilir zaten oyunun en kolaydan en zora zorluk ayarı mevcut istediğin zorlukta oynayabilirsin.Souls oyunları gibi tek bir zorluk modu yok o yüzden souls oyunlarını sevmeyen bu oyuna soğuk bakmasın.Çok rahat bir şekil de herkes oynayabilir.

• Teknik açıdan oyunun üst düzey olmadığı bence daha önceden yayınlanan videolardan belliydi. Üstelik bu görsellerle ps tarafında performans sorunu yaşatmasıda ayrı bir konu. Çıkış tarihlerinin yakınlığı nedeniyle oyunu Death Stranding ile karşılaştıracak olursak, arada teknik açıdan nesil farkı var gibi.

Oynanış olarak ise oyun; Uncharted + Dmc hissiyatı veriyor. Üzerine birazda SoulsBorn mekanikleri eklenmiş. Bana göre orta şeker bir oyun olmuş. İyi bir indirime girdiğinde alınabilir. Oyunun, psn ve kutulu çıkış fiyatını hakettiğini düşünmüyorum.

• Oyun güzel ama 100 lira edecek kadar güzel şu an ki fiyata almayın arkadaşlar.. İndirim gelir yakında herkes oynar... Şu an ki puanım fiyatını da göz önünde bulundurularak 75, eğer 150 lira altına düşerse oyuna puanım 88

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Hatta neden yapımcılara Frostbite Engine kullanmadınız diye sordular yapımcılar bu motorda uzman çalışan bulmak zor demişti (Herkese açık motor olmadığı için) yalnız Unreal Engine'de boş bir motor değil en efsane motorlardan biri ama kullanırsan tabi. Bide anlamadığım Death Stranding gibi bir oyunda en ufak kasılmayan PS4 bu oyunda nasıl kasılıyor

Alıntıları Göster
    Gears of war 5 unreal engine 4 motoru kullaniyor, oyun yag gibi akiyor, puruz yok. Kullanan kullaniyor.

• Source kullanıcısına yanıt
    Dice'la, yıkılabilir çevre vs olsaydı çok daha güzel olurdu. Işın kılıcı ile her cismin cart diye ortadan ikiye ayrılmasını bekliyor insan kasma da tamamen optimizasyon kaynaklı.

• İlk defa bir Star Wars oyunu alırım diyordum hemen ama fiyatın iyice düşmesini bekliycem sanırım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.