Şimdi Ara

STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
12
Favori
28.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun hem cok dandik duruyor hem de guzel, animasyonlarda da sikinti var biraz, grafikler hic bekledigim gibi cikmadi nerde o sw battlefront frostbite engine,nerde bu unreal...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyun hem cok dandik duruyor hem de guzel, animasyonlarda da sikinti var biraz, grafikler hic bekledigim gibi cikmadi nerde o sw battlefront frostbite engine,nerde bu unreal...
    Hangi zorlukta oynuyorsunuz? Jedi master bazen çıldırttı beni

• Oyun kısa değil ki.Sen kısa oyun görmemişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyun hem cok dandik duruyor hem de guzel, animasyonlarda da sikinti var biraz, grafikler hic bekledigim gibi cikmadi nerde o sw battlefront frostbite engine,nerde bu unreal...
    Ben şunu anlamıyorum EA'nın elinden çıkma SW Battlefront gibi iki oyun var bu oyunların grafik kalitesi belli bunlardan sonra çıkan bir oyun bunu daha da ileri götürmesi gerekirken neden gerileme oldu? Tamam herşey grafik değil belki ama önceki oyunlardan daha iyi bir grafik bekliyor insan..
  • CoreGame kullanıcısına yanıt
    Kaç saat sürüyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyun güzel gözüküyor ama oynaması baya zor gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    13-15 saatte bitti benim.Özellikle son boss terletiyor adamı.Tüm gezegenleride tamamlamadım.

• oyun elime yeni geçti türkçe altyazı yazmaya başladım , tatil dönemindeyiz günde 1 bölüm atarım .. destek vermek isterseniz MBT TV
    MBT TVyoutube
    STAR WARS JEDI FALLEN ORDER Türkçe Altyazılı Bölüm 1
    https://www.youtube.com/watch?v=BoZtCJI70zg

• Oyunu çok beğendim ama bölgenin sonlarında kapı üstüne kapı aradığınız için biraz sıkılabiliyorsunuz.Biraz karışıklık yaşadım.Onun dışında oyun açılacak gibi duruyor.5.6.saatlerindeyim daha varmış 15-16 saat yazmışlar.
  • Çok detaya inmemmek lazım. Oyun sana oynanış ve bolluk açısından bişeyler veriyormu o önemli. Artık bu neslin cihazları can çekişiyor son çıkan oyunarı açmak için kendilerini yiyip bitiriyorlar.

Ben o sebeple xbox one x e aldım oyunu bilmiyorum orada nasıl bir performans verecek göreceğiz şuan Download ediyor. Ps Pro da performans moduna aldığında bile fps düşüşleri yaşanıyor. Aslında sağlam bir Ps5 oyunu olmalıymış bu oyun. Şöyle mükemmel bir kaliteyle..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal base konsolların gücü yetmediği için frostbite ile yapmadılar malum unreal engine ile en güçsüz konsol xbox one da bile akıcı çalışabiliyor oyun.

• Source kullanıcısına yanıt
    Neden olabilir?

Unreal Engine ile oyun yapması daha kolay zira herkese açık ustalaşmış kişileri çok rahat bulursun. Ama frostbite öyle değil. Frostbite motorunu en iyi DICE kullanabiliyor ve DICE dışında kullanılan oyunlarda (Anthem mesela.) bir dünya sıkıntı çıktı. Hala düzeltmekle uğraşıyorlar. Respawn frostbite ile uğraşmak istememiştir.

Ayrıca PS4 bölümünde insanların grafiğe bu kadar takıldığını bilmiyordum. PC bölümünde çok gördüm adamlar o kadar hasta ki oyun çıkmadan ağlıyorlar. Neymiş "İnsanlar en iyi donanım için binlerce lira harcıyor."'muş "en iyi grafikleri yapmak zorundalarmış". Mantığa bak sanki adam senin grafik fetişin için oyun üretiyor. Gidin benchmark oynayın gece gündüz o zaman. Kimse oyunlar çok casuallaşıyor demiyor. Herkes daha çok "Abi baksana E3 videosuna bir de Gamescom videosuna sağlam downgrade var." diyor. Ne oldu oyun dünyasına?

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Hangi zorlukta oynuyorsunuz? Jedi master bazen çıldırttı beni

Alıntıları Göster
    Normalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Neden olabilir?

Unreal Engine ile oyun yapması daha kolay zira herkese açık ustalaşmış kişileri çok rahat bulursun. Ama frostbite öyle değil. Frostbite motorunu en iyi DICE kullanabiliyor ve DICE dışında kullanılan oyunlarda (Anthem mesela.) bir dünya sıkıntı çıktı. Hala düzeltmekle uğraşıyorlar. Respawn frostbite ile uğraşmak istememiştir.

Ayrıca PS4 bölümünde insanların grafiğe bu kadar takıldığını bilmiyordum. PC bölümünde çok gördüm adamlar o kadar hasta ki oyun çıkmadan ağlıyorlar. Neymiş "İnsanlar en iyi donanım için binlerce lira harcıyor."'muş "en iyi grafikleri yapmak zorundalarmış". Mantığa bak sanki adam senin grafik fetişin için oyun üretiyor. Gidin benchmark oynayın gece gündüz o zaman. Kimse oyunlar çok casuallaşıyor demiyor. Herkes daha çok "Abi baksana E3 videosuna bir de Gamescom videosuna sağlam downgrade var." diyor. Ne oldu oyun dünyasına?
    Bunu zaten açıklamışlardı ama Unreal Engine ile Frostbite Engine'nin yaptığını hatta daha fazlasını yapabilirsiniz ama stüdyo bu konu üzerinde durmamış. Grafik en önemli şey değil ama insan önceki oyunlar ayarında yada bir tık üzerinde birşey bekliyor ister istemez.

Not: Days Gone'da Unreal Engine kullanıyor ama grafikleri gayet başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Neden olabilir?

oyun hakkında yorum yapacak donanıma sahip olmayan cahillerin en sevdiği konu grafik.

normal bence çoğunlukta olmaları.

adamlar oyuncu değil çünkü, iyi grafik görmek isteyen fetiş tipler.

• Giflerde gayet iyiydi grafikler o grsfikleri mi beğenmediniz yoksa downgrade mi yemis?

• Oyunun grafikleri de kötü değil bence bana mı öyle geldi yoksa mesela şahsen bu yılın en iyi oyunu olan Sekiro dan daha iyi grafikleri var ama o oyunun konusunda hiç bu muhabbet dönmedi.
    Bu arada fps düşmesi oluyor ama Days Gone kadar berbat değil.
  • hard zorlukta oyunun süresi nedir acaba gerçekten kısa bir oyun mu

• Arkadaşlar selam bilen biri aydınlatsın lütfen . Uncharted seven ve bitiren biriyim ama Dark Souls hiç oynamadım . Bu oyunu story zorluğunda (daha doğrusu kolaylığında ) başkatsak gene zor olur mu ve kupa kasmayı etkiler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kovalenko

Arkadaşlar selam bilen biri aydınlatsın lütfen . Uncharted seven ve bitiren biriyim ama Dark Souls hiç oynamadım . Bu oyunu story zorluğunda (daha doğrusu kolaylığında ) başkatsak gene zor olur mu ve kupa kasmayı etkiler mi ?
    Olmaz hocam sadece o oyunlara benzerlik var ve oyunun trophy listesinde şu zorlukta bitir gibi bir şeyi yok kolay modda bitirebilirsiniz eğer zorlanırsanız.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.