Şimdi Ara

STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
12
Favori
28.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun ilk açılış sahnesini paylaşmış oyuncular. Spoiler olabileceği için kutu içine aldım.

Star Wars Jedi Fallen Order - Opening Cutscene / Intro Gameplay Part 1

• Playstation’dan 1080p (kaynak) - İngilizce yayın yapan birisi var. Muazzam da bir aksanı var. Oyunun oynanışı, grafikleri, çok izlememeye çalışsam da sinematiği hoşuma gitti. Akşam olsa da oynasak

Yayına buradan ulaşabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun ilk bölümünü izledim, ilk defa bir Star Wars oyunu alacağım.

Şu minik robot BD-1`a üzüldüm ya, ayağının üstüne basamıyordu.
  • Maçtan sonra başlarız artık son 4 saat herkese iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baylar selam, oyunun başlığını baltalamak istemiyordum fakat son çare bi de burada şansımı deneyim istedim. Pri hak arıyorum, gören duyan denk gelen olursa lütfen paslayabilir mi bana? Şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada dayanamayıp ben de twitch'te oynayan vatandaşı bi kuple izledim, her şey nefis gözüküyor. Umarım endgame'de de istediğimizi alırız. Skill ağacı fena :)

May the force be with us, görüşmek üzere.
  • Son 3.5 saat kaldı. Baya heyecanlıyım. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan Respawn yine güzel bir iş ortaya çıkardı.Titanfall 2 nin hikaye kısmındaki başarısından dolayı önsipariş geçtim zaten.Fps oyununda o oynanış çeşitliliği çok iyiydi.Kendini tekrar eden bölüm yoktu.Heyecanla oynuyordum.Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 14 Kasım 2019; 18:37:30 >
  • Oyun süresi ne kadarmış açıklama var mı? Önceki sayfalarda yazdıysanız kusura bakmayın.
  • Son 20 dakika

• oyunun iyi olmasını çok istiyorum ya

şöyle ağız tadıyla güzel bir star wars oyunu oynayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

İstedikleri oyunu 280 liradan çıkarırlar, hype oyuna 359 lira fiyat çekerler. Psn kan emici, spotçu ayrı kan emici olmuş.
    Puanlar düşük gelirse indirim çakarlar. Çakal esnaf gibi.
  • Yorumlara ve inceleme puanlarına göre alacağım SoulsBorne fanı olarak baya merak ediyorum.
  • ışın kılıcı rengine sağlam abanmışlar ya... gözlerim bayram etti resmen

oynanış ve hikaye de gayet keyifli ilerliyor şu an

• Ara sahneler ve grafikler tamamen aynı, inanılmaz gözüküyor.

• Oyun souls kadar zor değil merak etmeyin.Gow tipi.Hikaye anlatımı yine kaliteli.

• İndirimlerde almayı düşünüyorum.

• Bu souls sistemini neden kullanıyorlar anlamıyorum.çok sinir bozucu bir sistem.ölünce son meditasyon yerinden yani baya geriden başlatıyor.her seferinde aynı yolları tekrar git,parkurları tekrar geç...
    Aynı zaman da oyun biraz zor gibi.orta seviyede oynuyorum,daha mağaradaki canavarı en az 10 kere ölerek zar zor kestim.2 vuruşta öldürüyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 14 Kasım 2019; 22:48:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Bu souls sistemini neden kullanıyorlar anlamıyorum.çok sinir bozucu bir sistem.ölünce son meditasyon yerinden yani baya geriden başlatıyor.her seferinde aynı yolları tekrar git,parkurları tekrar geç...
    Aynı zaman da oyun biraz zor gibi.orta seviyede oynuyorum,daha mağaradaki canavarı en az 10 kere ölerek zar zor kestim.2 vuruşta öldürüyor zaten.
    İnsan aklı taklide programlanmış. Bir şey tutarsa anında klonları çıkmaya başlıyor.
  • Souls-Like ceza sistemi yok oyunda, içiniz rahat olsun. Sadece bazı mekanikleri almışlar. Animasyonlar o kadar rahat ki , yıllardır beklenen Star Wars oyunu geldi sanki.

• mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Bu sistem nasıl tutmuş acaba.her defasında 1-2 dakika bekleyip 2-3 dakika yol gidip sonra 10 saniyede ölmenin neresi zevkli ki.
    Mağaradaki canavarla 1-2 dakika anca kapışmışımdır,onun haricinde en az 15 dakika ona gitmekle uğraştım.

Edit: dediğim boss hariç oyun gayet kolay ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 14 Kasım 2019; 23:53:27 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.