Şimdi Ara

STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
12
Favori
28.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oyunun yarısında gemiye dönerken kayboldum. YouTube tan da baktım bulamadım yolu. Bir kaç saat uğraşıp dönemeyince sildim oyunu. Aslında oyun çok güzel dövüş sistemi harika olmuş. Sabredemeyince bıraktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Valla ne yalan söyleyeyim bu saçma sapan topları bir şeylerin üstüne koyup yol açtığımız yerde bende kısır döngüye girdim ve küfür kıyamet silip sattım oyunu çıktığı hafta. bir yandan dönmek istiyorum oyuna bitirmek için bir yandan da bu saçma sapan gemiye dönme rezilliği yüzünden istemiyorum.
  • normal ps4 de fps düşüşleri ve takılmalar yüzünden çok soğudum oyundan bir an önce bitsin diye uğraştım,

hayır grafikleri çok iyi olsa diyeceğim ondan bu fps düşmeleri ama grafiklerde rezalet doğrusu, güzelim oyunu yapamamışlar yoksa oyun gerçekten güzel..
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    Pc'de de kasıyor,sistem ne kadar iyi olursa olsun.Oyun yetişsin diye test'i yarım yamalak yapmışlar belli.Özellikle kashyyyk'de fps rezelat ve çok fazla bug var oyunda.Bir de düşman yapay zekalırda çok kötü.Altı üstü güzel denilecek 2-3 boss savaşı var,
    keşke vaderla da biraz kapışaydık
  • Standart ps4'te oynuyorum. Oyun acayip kasıyor. Resmen 10-15 fpsye kadar düşüyor bazen. Pro'da da böyle mi? Oyunda optimizasyon sıkıntıları var acayip. Grafikler de çok ahım şahım değil ayrıca. Sanıyorum böyle devam ederse satarım oyunu bitirmeden.
  • Oynayan arkadaşlar, oyunun tekrar oynanabilirliği var mıdır? Ona göre kutulu alacağım. Ya bunu yada Metro Exodus'u alacağım, fikrinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normalde, yolumu bulmakta zorlandığım oyunlardan nefret ederim. Bu yüzden bu oyuna mesafeliydim ama dayanamayıp aldım. Umarım çabuk sıkılmam:)

• Gayet güzel oyundu tabiki eksikleri var ama uzun aradan sonra kaliteli Jedi oyunu oynamak güzeldi. Filmin tarih aralığı 3-4 arası olduğu için olacaklar az çok kestirilebilyor. Keşke yeni bir zaman diliminde gecseydi. Jedi için yeni bir oyun yapılırsa başrolü değiştirmeler. Bu çocukla oynarken empati yapılmıyor ve eğreti duruyor.

Keşke Jedi knight serisi devam etseydi bu oyun yerine, yine de fallen order güzel olmuş denemeye değer.

• Yolunuzu bulabildiniz mi hocam :) Bende düşünüyorum almayı ama kararsızım kaybolur kalırsam siler atarım paraya yazık olur diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ...BeDo...

Yolunuzu bulabildiniz mi hocam :) Bende düşünüyorum almayı ama kararsızım kaybolur kalırsam siler atarım paraya yazık olur diye
    Maalesef, bir hafta ancak dayanabildim. Silip sattım oyunu:)

• Hadi ya benimde kalbime gömmem gerekecek anlaşılan :)

• 8 Milyon Gayet güzel satış yapmış. :)

Star Wars Jedi: Fallen Order has sold around 8m units
    GamesIndustry.biz
    Star Wars Jedi: Fallen Order has sold around 8m units
    https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-01-30-star-wars-jedi-fallen-order-has-sold-around-8m-units

• kasımda ea accese eklenir
  • Multiplatform oyun için düşük değil mi hocam ya? God of War sadece ps4'te 10 milyon satmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Multiplatform oyun için düşük değil mi hocam ya? God of War sadece ps4'te 10 milyon satmıştı.
    Firmanın açıklaması ise tam tersi hocam Beklenilenin çok üstündeymiş hatta 2020 Q1 için hedeflerini daha da yükselttiklerini söylediler.
    Elbet bu oyunun satışları daha da katlanacaktır. Ama onlar için satışlar büyük başarı niteliğinde ve yüzlerini güldürmüşe benziyor. :)
    Diğer bir olay ise her ne kadar Multiplatform olsa da hitap edeceği oyuncu kitlesi veya ilerleyen zamanlarda alacak kişiler vs. vs. değişebiliyor.

Burada daha fazla bilgi alabilirsiniz hocam. :)
    bolumsonucanavari.com
    Star Wars Jedi: Fallen Order Electonic Arts'ın Satış Beklentilerini Aşmış
    https://bolumsonucanavari.com/Haberler-Star_Wars_Jedi_Fallen_Order_Electonic_Artsin_Satis_Beklentilerini_Asmis-98864.htm

• Bu oyun ea accesse ne zaman gelir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son dönemde oynadığım en eğlenceli oyun oldu çok keyif aldım umarım devamı gelir.

• Ben bu oyunu x box öne x de oynuyorum.Donma veya kasma yok.tv Sony xf 9005 55 " grafikler gayet güzel.

• Oyunu bu gece veya yarın sipariş vermeyi düşünüyorum kutulu ama şöyle birşey geliyor aklıma, mağlum bahar indirimleri var 3-4 gün sonra 100-200 tl arasına düşerse oyun pişman olurum :D

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.