Şimdi Ara

star wars the force unleashed 1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 gündür gece gündüz bu sorunla uğraşıorum ve netteki her türlü yazan şeyi denedim ama oyundan atma sorunu bi türlü çözülmedi. Patch 1.1 ve crak ini, Patch 1.2 ve crack ini, crack.fix i ve daha diğer çözümleri oyunu silerek en baştan kurarak hepsini yaptım. Ama oyun yine her seferinde havalandırmadan koridora atlayıp bi kapının önüne gelince hiç bi hata vermeden atıyor kendini. Bu sorun yüzünden kafayı yemek üzereyim ve geceleri uyuyamaz sorunu düşünür haldeyim. çok tuhaf bi durumdayım bende anlamadım acaip hırs yaptım çözmek için. Ne olur sorunu çözen birileri varsa veya çözmemde yardım edebilecek birileri varsa yardım etsin acaip duamı kazanacak... Oyunu bitiren arkadaşlar bu sorunla karşılamadılar mı? karşılaşmadılarsa nerden indirdiler veya oyun sorunsuz çalışan sürümü hakkında bilgi verebilirler mi? Veya sorunla karşılaşıp sorunu çözen arkadaşlar nasıl çözüdyseniz detaylı bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden yardımız için gerçekten ama gerçekten çok teşekkürler...

• !!!!!!!!!!!UPUPUPUPUPUPUPUPUP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Sorunu çözdüm diyelim bari burayada

vallahi patch filan 1.1 ve 1.2 her türlü olayı yaptım olmadı taaa ki yeniden farklı bi yerden oyunu indirene kadar... NOT: Oyun böyle bi sorun veriosa boşa vakit kaybı harcamayın bende patch filan 2 ay uğraştım hiç bi şekilde sonuç vermedi en sonun farklı bi siteden 7 gb lik bi HDD kaplayan sürüm indirdim hiç bi şekilde hiç bi şey istemeden oyunu sonuna kadar oynadım ve bitirdim. Hiç kasma sorunu filanda vermedi ve en son görüntü kalitesinde oynadım.Yani kısacası hatalı olan sürümler var onlarla hiç vakit kaybetmeyin yenisini indirin ben düzeltmek için 3 ay uğraştım ama nafile hiç düzelmedi ne denilirsede hepsini defalarca uygulamıştım zaten...

NOT:Oyun ilk olarak açılır baya oynarsınız havalandırmadan atlayıp kapıyı force gücüyle açmaya çalışınca oyundan hata vermeden atarsa üzgünüm ama sisteminiz yetersiz ne yaparsanız yapın orada her zaman atacaktır.Onun için oyunu başka bi bilgisayarda oynamanızı tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.