Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne gariptirki bir sürü insan pvp yapiyor ve swtor pvpsi cok canli =) hergün pvp yapiyorum pveyi biraktim o derece =))) ya arkadaslar milletin ipiyle kuyuya inmeyi birakinda kendiniz deneyin yahu =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vishera

quote:

Orijinalden alıntı: cerrjahn

kapasite bu kadar mı gercekten arkadasım ben sakinim gayet önce o zaman insanlarla iletişim nasıl kurulur yanlış anlısılmamak icin hangi kelimeler kullanılır öğren , hala " orjinal alsam olur mu " diye soruyorsun alacagın bir ürünün orjinalini neden sorarsın?? bunu acıklarmısın önce ? alacaksan alacaksındır zaten alacağının ürünün kendisi her zaman orjinalidir , ayrıca orda seni yanlış anladıysam kusura bakma dedim önce adam ol oku ne yazdıgını sonra internette yapabildigin sosyal ortam tripleri atma ayrıca sana destek olan elemandan da belli su forumu kac yıldır takip ederim pek yorum yapmıslıgım yoktur su bölümüde acıldıgından beri gözlemliyorum kim nasıl yorum yapıyor W nickli arkadas sana hiç bişe demiyorum yazdıklarını hep okumusumdur hepte takip ettim seni gercekten helal olsun kendini yorum yaparken adam sanmakta ayrı bi özellik (hadi bunun üstüne gidin acık verdim :) )

Sen alma arkadaş oyun kötü gelmez sana parana yazık hem o 100 küsür türk lirasıyla onlarca oyun alırsın sen hadi (hala soruyorsun; sisteminde calıssa alıcan mı güzel oldugu icin mi alıcan orjinale para verilir mi belli degilki kıvırma boşuna ayrıca eniştenle kötü bi anın falan mı var tam çözemedim seni baldızı mı sandı?)

bu arada iyiki yorum yaptınız devam edin lütfen böyle tartışmak çok rahatlatıyor insanı :)

off ulan sayfayı dolaşırken baktımda amma çene varmış sende yahu. Adam iki bişey sormuş düzinelerce saçmalamışsın.Oyuna başlayacağım yazılan yorumları okuyamıyorum o derece bişeysin. tamam kralsın , büyüksün ok ?

Birde beyler birşey soracağım.Pre-Paid card kullanan varmı ? varsa özelden ucuza satan sitelerin isimlerini bekliyorum malum kredi kartımız yok...

sen önce Türkçeyi güzel kullan daha sonra ailenden almadığın terbiyeyi edin ( artık zor ama olsun) daha sonra belli sosyo-ekonomik düzen içinde bulun , yaşa biraz en sonunda seninle bir konuşma gereği hissederim belki neden bu anlattıklarımın bu kadar uzun olduğunu ve kabaca senin tabirinle neden bu konularda herkesinin çenesinin düşmesi gerektiğini , " OK " ? ... he unutmadan evet kralım ama benden büyüğüde var unutma.....

bu arkadaş gibi rahatlamak isteyenler sataşmakta özgürdür iyi forumlar

• Bu arada dostlar önceden cevap veren arkadaşımında yazdığı gibi oyunu satın alın ya da satın almış bir arkadaşınızdan trial key isteyin ( tamam bu ikisinide yapamayan olabilir o zaman yoğun bir şekilde , youtube da özellikle , yayınlanmış ve canlı olarak aktarılan videoları izleyin kendiniz karar vermelisiniz buna çünkü bakın bir arkadaş pvpyi hiç beğenmemiş ki gayet normal beklentisini karşılamamış kimiside çok beğenmiş benim gibi çünkü ışın kılıcıyla ya da bounty hunter roketleriyle gerçek bir insana karşı oynamak bile yeter , yani siz kendiniz belirleyin bir şekilde he zaten alıcaksınız ve buraya gelip içinizi rahatlatmak insanlardan oyun güzel koş al demesini bekleyip vicdan azabından kaçmaksa niyetiniz uğraşmayın alıcaksınız o oyunu belli durmayın hiç
  • Vishera .....

adamsın Vishera sen adam.... biraz önce nelere yorum yaptıgına bir bakayım dedim süpersin dostum şöyle söyliyim sana; beyaz tenli olmak avantajdır esmerlere güvenmemeye devam et ve bunu unutma zencilere hiç yaklaşma mazallah , adam zenci beyler...

nolur cevap ver forumdan merak ediyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vishera

quote:

kapasite bu kadar mı gercekten arkadasım ben sakinim gayet önce o zaman insanlarla iletişim nasıl kurulur yanlış anlısılmamak icin hangi kelimeler kullanılır öğren , hala " orjinal alsam olur mu " diye soruyorsun alacagın bir ürünün orjinalini neden sorarsın?? bunu acıklarmısın önce ? alacaksan alacaksındır zaten alacağının ürünün kendisi her zaman orjinalidir , ayrıca orda seni yanlış anladıysam kusura bakma dedim önce adam ol oku ne yazdıgını sonra internette yapabildigin sosyal ortam tripleri atma ayrıca sana destek olan elemandan da belli su forumu kac yıldır takip ederim pek yorum yapmıslıgım yoktur su bölümüde acıldıgından beri gözlemliyorum kim nasıl yorum yapıyor W nickli arkadas sana hiç bişe demiyorum yazdıklarını hep okumusumdur hepte takip ettim seni gercekten helal olsun kendini yorum yaparken adam sanmakta ayrı bi özellik (hadi bunun üstüne gidin acık verdim :) )

Sen alma arkadaş oyun kötü gelmez sana parana yazık hem o 100 küsür türk lirasıyla onlarca oyun alırsın sen hadi (hala soruyorsun; sisteminde calıssa alıcan mı güzel oldugu icin mi alıcan orjinale para verilir mi belli degilki kıvırma boşuna ayrıca eniştenle kötü bi anın falan mı var tam çözemedim seni baldızı mı sandı?)

bu arada iyiki yorum yaptınız devam edin lütfen böyle tartışmak çok rahatlatıyor insanı :)

off ulan sayfayı dolaşırken baktımda amma çene varmış sende yahu. Adam iki bişey sormuş düzinelerce saçmalamışsın.Oyuna başlayacağım yazılan yorumları okuyamıyorum o derece bişeysin. tamam kralsın , büyüksün ok ?

Birde beyler birşey soracağım.Pre-Paid card kullanan varmı ? varsa özelden ucuza satan sitelerin isimlerini bekliyorum malum kredi kartımız yok...

sen önce Türkçeyi güzel kullan daha sonra ailenden almadığın terbiyeyi edin ( artık zor ama olsun) daha sonra belli sosyo-ekonomik düzen içinde bulun , yaşa biraz en sonunda seninle bir konuşma gereği hissederim belki neden bu anlattıklarımın bu kadar uzun olduğunu ve kabaca senin tabirinle neden bu konularda herkesinin çenesinin düşmesi gerektiğini , " OK " ? ... he unutmadan evet kralım ama benden büyüğüde var unutma.....

bu arkadaş gibi rahatlamak isteyenler sataşmakta özgürdür iyi forumlar

yaz yaz daha çok saçmala hadi... konuyu yukarda tutarsın hem.Zaman kaybı egoist seni...

• ohhh sonunda birinin cevabı tatmin etti senden de beklemezdim şaşırdım herkes herşeyi çok ciddiye alıyor ve evet egom aştı taşıyor zamanım var yazıyorum kimsede demiyor "aga bu nedir"? seviyorum bu forumu yahu burda dünyayı kurtaranıda gördüm herkesten üstün zekaya sahip olanıda cool olmaya calısanıda ve hala bana cevap yetiştirenler varya lütfen sataşın yazmak istiyorum egoistim duramıyorum insan gibi (eskiden bu şekildeydi bu forum) konular ve muhabbet görmek istiyorum artık

he bu arada zaman kaybı nedir 3 dk en fazla buraya bakmam okumam yazmam çıkmam bu 3 dk senin için çok önemliyse bi sakin ol soluklan relax ol çok düşünemiyosun belliki azcık uğraş

• quote:

ohhh sonunda birinin cevabı tatmin etti senden de beklemezdim şaşırdım herkes herşeyi çok ciddiye alıyor ve evet egom aştı taşıyor zamanım var yazıyorum kimsede demiyor "aga bu nedir"? seviyorum bu forumu yahu burda dünyayı kurtaranıda gördüm herkesten üstün zekaya sahip olanıda cool olmaya calısanıda ve hala bana cevap yetiştirenler varya lütfen sataşın yazmak istiyorum egoistim duramıyorum insan gibi (eskiden bu şekildeydi bu forum) konular ve muhabbet görmek istiyorum artık

he bu arada zaman kaybı nedir 3 dk en fazla buraya bakmam okumam yazmam çıkmam bu 3 dk senin için çok önemliyse bi sakin ol soluklan relax ol çok düşünemiyosun belliki azcık uğraş

tamam

• slm trayus academy de 7-8 arkadaş swtor oynuyoruz. hepimiz noobuz. bizle oynamak isteyen ö.m yollayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirefo

slm trayus academy de 7-8 arkadaş swtor oynuyoruz. hepimiz noobuz. bizle oynamak isteyen ö.m yollayabilir.

Siz newbie oluyorsunuz noob olmak çok ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orijinalden alıntı: alirefo

slm trayus academy de 7-8 arkadaş swtor oynuyoruz. hepimiz noobuz. bizle oynamak isteyen ö.m yollayabilir.

Siz newbie oluyorsunuz noob olmak çok ayrı

hepimiz wow dan geçmeyiz iyi kötü oynamaya çalışıyoruz...
  • Bence vendorlardaki itemların düzeni olmamış. Çok karışık hele o PvP itemlarında. Ama oyun güzel ayrı bir emek verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F906924D -- 11 Mart 2012; 9:53:02 >
  • Selamlar..

Oyuna yeni başladım bende.. Tomb of Freedon Nadd'da oynuyorum,çünkü diğer server'lar gerçekten boş geldi.. General chatte dahi konuşan yok. Allahtan bu server genelde Very Heavy durumunda,birçok oyuncu mevcut. Bu şekilde giderse tüm serverlari birkaç serverda toplamaları gerekir diye düşünüyorum.. Ne gerek varsa zaten onlarca server açmaya anlamış dğeilim.

Oyun MMO'lar arasında oynadığım en güzel oyunlardan biri. WoW'dan sonra alışması çok kısa sürüyor. Ancak her MMO'da oldugu gibi fantazi olmadıgı için bence yep yeni bir soluk.. Fantaziden kastım büyücüler savaşçılar vs. vs.

Mükemmele yakın bir iş çıkmış,inşallah doğru taktiklerle ve düzenlemeler ile ilerler Bioware. EA olmasaydı çok daha iyi bir oyun olabilirdi ancak bekleyip göreceğiz ;)

Star Wars ve bilim kurgu- MMO sevenlerin mutlaka oynaması gereken bir oyun diye düşünüyorum.. Uzun süre başından kalkamayacağım kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghent -- 12 Mart 2012; 2:28:29 >

• Bu oyun bu hali ile single player olarak cikmaliydi, hikayesi cok saglam.Ek paketleri ile yeni classlar falan eklenirdi herkes daha memnun olurdu.Zaten pvp kismi acele ile son anda yapilmis gibi.Ilum imp larin pvp gorev farmlama yeri oldu resmen.Wz lerdeki gear farki hayvan gibi,republic eziliyor hali ile.Ea el attigi herseyi batirdigi gibi bioware inde sonunu getircek yakinda.Mass effect 3 de resmen saka gibi bir oyun olmus zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 12 Mart 2012; 3:20:32 >
  • beyler oyunu apple'da veya macbook proda oynayan var mı? oyunu kaldırabilir mi, performansı nasıl olur, bu konularda bilirkişi varsa çok sevineceğim, teşekkürler şimdiden
  • merhaba arkadaslar bu oyunda yeniyim kusuruma bakmayin. jedi consular sage ilerliyorum. crew skillerle ilgili sıkıntım var. heal yapmak istiyorum. neler secmeliyim? ve nasil kullaniliyor?
  • oyunu sitesinden dowload etmek için account aldım login olmaya çalışıyorum fakat sürekli bağlanmaya çalışıyor nedir acaba bu sorun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

oyunu sitesinden dowload etmek için account aldım login olmaya çalışıyorum fakat sürekli bağlanmaya çalışıyor nedir acaba bu sorun....

Tam olarka yazanı söylersen veya ss koyarsan daha rahat yardımcı oluruz. Bağlanmaya çalışıyor derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Bu oyun bu hali ile single player olarak cikmaliydi, hikayesi cok saglam.Ek paketleri ile yeni classlar falan eklenirdi herkes daha memnun olurdu.Zaten pvp kismi acele ile son anda yapilmis gibi.Ilum imp larin pvp gorev farmlama yeri oldu resmen.Wz lerdeki gear farki hayvan gibi,republic eziliyor hali ile.Ea el attigi herseyi batirdigi gibi bioware inde sonunu getircek yakinda.Mass effect 3 de resmen saka gibi bir oyun olmus zaten.

Hakikaten öyle.
    Single olarak KOTOR'un devamı olarak gelseydi efsane ötesi olurdu.
    KOTOR seriside muhteşem bir oyundu.

Gerçi SWTOR da güzel ama dediğiniz gibi single olsaydı türün en başarılı ve efsane oyunları arasında çok rahat ilk 3'e girerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

oyunu sitesinden dowload etmek için account aldım login olmaya çalışıyorum fakat sürekli bağlanmaya çalışıyor nedir acaba bu sorun....

gizli soruyu ve contact kısmını eksiksiz dolduz daha sonra direk download başlar...

önemli not= security key kullanmıyorsan gizli sorularını iyi ezberle oyuna her girişinde soruyor...
  • Tek sorun oyunla ilgili benim için itemların çözünürlüğün çok kötü olması. Cidden çok kötü.
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.