Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyunu bedava oynamak icin giremiyorum cunku security key code istiyor.Ama mailime oylebirsey yollamadi varmi bedava oynayabilenler oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Beyler oyunu bedava oynamak icin giremiyorum cunku security key code istiyor.Ama mailime oylebirsey yollamadi varmi bedava oynayabilenler oyunu?

security key ztn trialsen olmz ki beleş diye gözün dönmüş görmemişsin galiba security key kullanmassanız secret q ları eksizsiz doldurun yazıyor. onları sorucaklar sana. contact kısmınıda eksiksiz doldur. daha sonra oyuna 7 günlüğüne başlarsın.
  • Single olarak güzel, multiplayer olarak da pvpsi bir yere kadar epey zevkli, pve'si fazlası ile kısıtlı.

MMO olarak ise tamami ile fail. MMO'nun ne multisi var ne massive online'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirefo

quote:

Beyler oyunu bedava oynamak icin giremiyorum cunku security key code istiyor.Ama mailime oylebirsey yollamadi varmi bedava oynayabilenler oyunu?

security key ztn trialsen olmz ki beleş diye gözün dönmüş görmemişsin galiba security key kullanmassanız secret q ları eksizsiz doldurun yazıyor. onları sorucaklar sana. contact kısmınıda eksiksiz doldur. daha sonra oyuna 7 günlüğüne başlarsın.

Yok mudur ne denediysem olmadi.Zaten artik bu saatten sonra oyunu indirip deneyemem , kismet degilmis.Birdahakine umarim bu sacma sapan sorunlari hallederler.Her zaman diyorum STEAM gibisi yok diye kimse inanmiyor.EA ve MS un oyun sistemleri tam bir rezalet birbirleriyle cakisan ve birbirlerinden habersiz rezil bir sistem uzerine kurulu.

• Gene gaza gelip 60 lik pre paid kart aldim Freedon Nadd en kalabalik iyi gibi duruo
  • quote:

quote:

quote:

Yok mudur ne denediysem olmadi.Zaten artik bu saatten sonra oyunu indirip deneyemem , kismet degilmis.Birdahakine umarim bu sacma sapan sorunlari hallederler.Her zaman diyorum STEAM gibisi yok diye kimse inanmiyor.EA ve MS un oyun sistemleri tam bir rezalet birbirleriyle cakisan ve birbirlerinden habersiz rezil bir sistem uzerine kurulu.

İyi de security key falan gerekmiyor ki, geçiyorsun orayı zaten. SWTOR'un login sistemi sorunsuz çalışıyor, güvenlik de gayet yerli yerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

quote:

quote:

İyi de security key falan gerekmiyor ki, geçiyorsun orayı zaten. SWTOR'un login sistemi sorunsuz çalışıyor, güvenlik de gayet yerli yerinde.

anladım şimdi. :D trial davet almadıysan oyunu indirip oynıyamassın. çünkü oyunu indirmek için ya trial davetin olmalı yada oyuna sahip olmalısın. ama onunda çağresi var torent sitelerinden oyunu indirirsin sadece indirmekse problemin. ama oyuna sahip değilsen veya bir arkadaşın trial atmadıysa sana ztn oynayamassın...

• bu arada trayus academy de sith tarafında 11-12 real life arkadaş takılıyoruz gelmek isterseniz ironfore guilddenden birine wisp lemeniz yeterli...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

quote:

quote:

anladım şimdi. :D trial davet almadıysan oyunu indirip oynıyamassın. çünkü oyunu indirmek için ya trial davetin olmalı yada oyuna sahip olmalısın. ama onunda çağresi var torent sitelerinden oyunu indirirsin sadece indirmekse problemin. ama oyuna sahip değilsen veya bir arkadaşın trial atmadıysa sana ztn oynayamassın...

Dostum triale veya hesaba ihtiyacın yok indirmek için. Ben önce üyelik açıp indirmiştim bir tane, sonra hesap alıp oynamıştım.

• Demin arkadaşım soledı bende denedım buy now yaptığınız zaman boyle diyor . Star Wars™: The Old Republic™ is not available in your region.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wachowski X

Demin arkadaşım soledı bende denedım buy now yaptığınız zaman boyle diyor . Star Wars™: The Old Republic™ is not available in your region.

tamam işte şu aralar sürekli acc açıyoruz arkadaşlara indirmek için illaki trial yada oyuna sahip olman lazım diye ticket attı gm ler.
  • quote:

quote:

Demin arkadaşım soledı bende denedım buy now yaptığınız zaman boyle diyor . Star Wars™: The Old Republic™ is not available in your region.

tamam işte şu aralar sürekli acc açıyoruz arkadaşlara indirmek için illaki trial yada oyuna sahip olman lazım diye ticket attı gm ler.

sımdı tam olarak anlamadım satın almak ıstedığımde napcam ? orıgınde falanda dahada pahalı offical sıteden alamıcaz sanırım hıc
  • Edit: Alıntı yapacakken cevaba tıkaldım dalgınlıktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laroz -- 19 Mart 2012; 0:11:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

@cerrjahn azcık sakin ol, bir dur ve tekrar düşün. Benim demek istediğim, tam fiyatına bakmadım 100tl gibi bir rakam vericem sanırım orjinal almak için. Bu paraya değer mi ? Yoksa hiç almiyim mi? Bunu soruyorum ben korsan morsan demedim ki, nereden çıkarttın?

Neyse, arkadaşlar sistemi yazdım yukarıda tekrar yaziyim ve sorumu tekrar soriyim;

Palit HD4870 1 GB Ekran Kartı + E8500 İşlemci + 4GB Ram var, oyunu rahat oynayabilirmiyim yüksek detaylarda?

Ben oyunu satın almadım 3 gündür oynuyorum şu 4 gün demeye açtılar oyunu çok yakında lvl sınırı ile trial sınırsız açarlar, eğer hala oyunu almayı düşünüyorsanız gelelim sisteminizle full detay oynanır mı kısmına bir izlenim olması açısından yeni topladığım i5 2500K 4,2Ghz 4 gb Corsair 1600Mhz ram ve GTX560( ti olmayan model) ile 1920x1080 çözünürlükte tüm detaylar açık ortalama 50-60 fps arası oynanıyor fakat benim sistemimden mi bilemiyorum anlık fps düşüşleri oluyor ve çok rahatsız edici bir durum Bilizzard ile Annual Pass yapmış 4 yıllık bir wow oyuncusu olarak Wowla kıyaslama yapmıycam zaten oyun çıktığından beri çok çeşitli incelemeler yapıldı, benim şahsi fikrim grafiklerini çok beğendim renkler çevre herşey hoşuma gitti oynanış gayet güzel, görevler eğlenceli yani alınıp oynanabilecek bir mmorpg fakat ben şuan için Diablo 3 e kitlendiğim için Old Republic ile vedelaşıyorum

• Selam arkadaşlar level 17 warrior sith im eye of asha oynadığım server arkadaşlar varsa beraber kasalım.Nick:GELGEZEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC40761FA -- 19 Mart 2012; 12:43:49 >
  • quote:

quote:

quote:

sımdı tam olarak anlamadım satın almak ıstedığımde napcam ? orıgınde falanda dahada pahalı offical sıteden alamıcaz sanırım hıc

elinde cd-key in varsa ztn siteden direk indirebiliyorsun. illa origin olmasına gerek yok ben kullanmıyorum origin üzerinden mesala. d&r da vatanda satılyor illa kutulu olsun diyorsan ama ben sadece cd-key almıştım hiçbir sorun yaşamadım tıkır tıkır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

elinde cd-key in varsa ztn siteden direk indirebiliyorsun. illa origin olmasına gerek yok ben kullanmıyorum origin üzerinden mesala. d&r da vatanda satılyor illa kutulu olsun diyorsan ama ben sadece cd-key almıştım hiçbir sorun yaşamadım tıkır tıkır.

Anladım tesekkurler bu ay D&r dan satın almayı dusunuyorum kutulu 6 taksit bile yapıyolarmıs cok hoş

• Alma pisman olmak istemiyorsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Alma pisman olmak istemiyorsan

yanlış yönlendirme yapmıyalım :P bence oyun başarılı farklı bir havası var.
  • Arkadaslar bu yanımızdaki companion un skill bar ına nasıl yeni skilleri ekliyoruz alt a basılı tutup çekince gelmiyor.Şu an bardaki skilleri tutup atamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.