Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Ya valla trend oldu forum köşelerinde oyunları kötüleyip zır zır ağlamak.SWTOR forumlarıda böyle.Sanırsınki dünyanın sonu gelmiş.Beğenmedin mi? Oynama.Bu kadar basit.Buraya gelip ağlamana gerek yok boşu boşuna kendinizle alay ettiriyorsunuz.

alla alla mantığa bak. o zaman yorumu beğenmedin mi cevap vermezsin olur biter. niye cevap verme ihtiyacı hissediyorsun.

kyle butter sakamisin sen? =D Bir yol al su swtor forumlarindan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viik

quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Ya valla trend oldu forum köşelerinde oyunları kötüleyip zır zır ağlamak.SWTOR forumlarıda böyle.Sanırsınki dünyanın sonu gelmiş.Beğenmedin mi? Oynama.Bu kadar basit.Buraya gelip ağlamana gerek yok boşu boşuna kendinizle alay ettiriyorsunuz.

alla alla mantığa bak. o zaman yorumu beğenmedin mi cevap vermezsin olur biter. niye cevap verme ihtiyacı hissediyorsun.

kyle butter sakamisin sen? =D Bir yol al su swtor forumlarindan.

beni beğenmiyorsan cevap vermezsin tamam. senin mantığın bu. hala neden cevap veriyorsun anlamıyorum.
    daha hayatında kotor oynamamış insanlar gelmiş swtor fanboyluk yapıyor.
    viik asasian dedikten sonra ceza almıştın sanırım. o çok hoşuma gitmişti gerçekten süpersin...

• quote:

Orijinalden alıntı: jonbelal

Riftin veya swnin grafiğinde, hikayesinde falan değilim okuduğunuzu anlayın önce. Ben oynarken 10 lvl iken 50 lvl adamlarla aynı wzye yolluyodu beni. Hala oynayanlar world pvp alanında lagdan hiçbişey yapılmadığından bahsediyor. Bunun elle tutulur bir yanı yok neyi savunuyosunuz anlamadım. Ha şimdi düzeltilmiş olabilir ama beta ne işe yarıyor diye sormak isterim haklı olarak.
    Beğenmediysen oynamazsın demişsin peki ozaman bi trial imkanı sunsalardı da deneyip öyle alsaydık zamanında.. O "ağlıyolar" dediğin insanlarda ea-biowarenin şerefsizliği yüzünden "ağlıyolar"

Yine söylüyorum milyonlarca dolara mal olan ve astronomik rakamlara satışa sunulan bir oyunda böyle hatalar kabul edilemez!

Bioware'in şerefsizligi mi ? Naptı Bioware yahu, biz kaçırdık heralde..

• quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

SWTOR u diger oyunlarla karsilastirmayin arkadaslar bu oyun farkli kulvar bir iki gomlek daha ust Swtora rakip gw2 belki rift mis wow mus yaratik kesmeden baska bisi yok story fln..

Kusura bakma en sevdıgım film serisi oyun serileri star wars olsada starwarsun storysını bence kesınlıklekalt kat altında kalsada Wowunda çok guzel bir story sı var Wow oynuyorum usan Swotra başlamadım Hangi donemde geçiyor filme gore filmden sonrasını ı yoksa eski donemi mi eskı donemse para bulup başlamak ıstıyorum.Tabikidi bide hikaye uzerine kurulu ıse.Ama şurdada wowun hıkayesı yok detirtmem

dostum denemeni öneririm. Hikaye ilk filmden önceyi konu alıyor sith ve jedi sayıları yetenekleri eşit. her class ın kendine has hikayesi var ve bu hikayeyi 3 farklı seçenekle devam ettirebiliyorsun ki bunlardan birbirinden ayrı. pvp sinde 3 farklı oyun var ki bana göre farklı bir tarz olduğu için gayet başarılı geldi. Max LVL a gelemedin daha yaklaşık 3 haftadır fln oynuyorum ama flashpoint(dungeon) ler başarılı. raidlerin kolay olduğu söyleniyor görmediğim için bişi diyemiyeceğim. Ama oyun genel olarak başarılı 10 üzerinden 7 veririm. önemli bir not daha geçeyim wow un hikayesi "ARTIK" yok. LK dan sonra lore bitti adamlar şu anda kendi kafalarına göre bir şeyler yazıyorlar ki bunu kendileride açıkladılar. Ha bide şu panda olayını bi açıklasınlar ya komedi valla :D eskiden kullanıcılara yönelik oyun düzenini devam ettiriyorlardı artık sadece kâr amacı güttükleri için oyunun içine ettiler. 6 sene oynadım ama artık bıraktım. Bitti yani oyun. Eskiden item kasmak gold kasmaz zordu. şimdi pugla bossları kesiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alirefo

quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

SWTOR u diger oyunlarla karsilastirmayin arkadaslar bu oyun farkli kulvar bir iki gomlek daha ust Swtora rakip gw2 belki rift mis wow mus yaratik kesmeden baska bisi yok story fln..

Kusura bakma en sevdıgım film serisi oyun serileri star wars olsada starwarsun storysını bence kesınlıklekalt kat altında kalsada Wowunda çok guzel bir story sı var Wow oynuyorum usan Swotra başlamadım Hangi donemde geçiyor filme gore filmden sonrasını ı yoksa eski donemi mi eskı donemse para bulup başlamak ıstıyorum.Tabikidi bide hikaye uzerine kurulu ıse.Ama şurdada wowun hıkayesı yok detirtmem

dostum denemeni öneririm. Hikaye ilk filmden önceyi konu alıyor sith ve jedi sayıları yetenekleri eşit. her class ın kendine has hikayesi var ve bu hikayeyi 3 farklı seçenekle devam ettirebiliyorsun ki bunlardan birbirinden ayrı. pvp sinde 3 farklı oyun var ki bana göre farklı bir tarz olduğu için gayet başarılı geldi. Max LVL a gelemedin daha yaklaşık 3 haftadır fln oynuyorum ama flashpoint(dungeon) ler başarılı. raidlerin kolay olduğu söyleniyor görmediğim için bişi diyemiyeceğim. Ama oyun genel olarak başarılı 10 üzerinden 7 veririm. önemli bir not daha geçeyim wow un hikayesi "ARTIK" yok. LK dan sonra lore bitti adamlar şu anda kendi kafalarına göre bir şeyler yazıyorlar ki bunu kendileride açıkladılar. Ha bide şu panda olayını bi açıklasınlar ya komedi valla :D eskiden kullanıcılara yönelik oyun düzenini devam ettiriyorlardı artık sadece kâr amacı güttükleri için oyunun içine ettiler. 6 sene oynadım ama artık bıraktım. Bitti yani oyun. Eskiden item kasmak gold kasmaz zordu. şimdi pugla bossları kesiyorlar.

Harbiden şımdı gıdıppandada gunahsız adamı bıze kestircekler Deathwingi kestıkten sonra bossolarak Garrosh geliyor Şahaya bak Oyun ne kadardı donem n sevdıgım donem aslında oyun çıkmadan oncede takıp ediyordum ama turkiyeye gelmeyince almak nasıp olmadı

• Biliyorum bu oyunda çok hata var. Ama bu STAR WARS. beklemeye değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppus -- 1 Nisan 2012; 23:25:26 >
  • swtora para bulamayanlar oyunu kötülüyor löl
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

swtora para bulamayanlar oyunu kötülüyor löl

+1
  • +1 mi ... Çocuk dolmuş burası yaw , eleştiriye bile tahammül edemiyorlar. Ben oyunu aldım oynadım paramda var ama içeriği yeterli bulmadığım için bıraktım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Riftteki dizayn-görsellik-grafik kat kat daha başarılı swye göre, grafik ayarlarını biraz açsaydın keşke:) Hikayeyi takip ettiğinde genelde benzer türden yaratık çıkıyor karşına hikaye gereği ama konunun biraz dışına çıktığında görebilirdin çeşitliliği. 50 lvlde de hardcore raid ve pvpden başka pek bişey yok orda da haklısın.

Ama ben içerikten bahsetmiyorum işçilikten bahsediyorum, hakkını vererek yapmaktan bahsediyorum. Swyi pek oynamadım ayrıntılarını bilmem ama bazı şeyleri nekadar özensiz yaptıklarını biliyorum, yukarda da zaten tartışmışsınız bu konuyu.

Abi yuh ya, gözleriniz de mi görmüyor. SWTOR'dan neyi güzel grafikleri Rift'in. Gayet sıradan görselleri var Rift'in. Ben de SWTOR ve RIFT arasında kalmıştım. Rift'i denedim trial şeyiyle hiç sarmadı oyun açıkçası.

FANBOYMusun la sen?
    Swtor da oynadım riftde hepsini ultrada oynadım swtorun yanına gelemez. TİPE BAK LA

+ "swtora para bulamayanlar oyunu kötülüyor löl "

Bu nasıl bi üsluptur ne gereksiz insansın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 2 Nisan 2012; 9:46:58 >

• Star Wars fanatiği olmak farklı bişeydir herkesin anlaması beklenemez kimisi grafiği beğenmez kimisi pvpsini, gerçek star wars sevdalısı sadece o atmosferde bulunmak ister
  • 25 seneyi aşkın Star Wars fanatiğiyim (George Lucas' a rağmen) 5 yaşında siyah havluyun pelerin yapıp "Kara jedi, ak jedi!" diye koştururdum. (o zamanların TRT çevirileri :) Forceda "kudret" diye çevrilmişti.)
    Bulabilsem Collectors Edition versiyonunu alacaktım oyunun hatta. Ama ayırttığım yer son günde kazık attı bana.

Bunlara rağmen Old Republic'e 45 gün tahammül edebildim. SWG çok daha buglı, antika ve dengesiz bir oyun olmasına rağmen ToRun 1.2 halinden bile iyi durumdaydı.
    Hayranı olduğum Bounty Hunter (ki oynanışı çok hoşuma gitti) bile tutamadı beni oyunda. Merak ettiğim bazı sınıf görevlerini bile yapmadan oyundan soğudum, 5-10 dakika online olasım bile gelmedi.
    Üstelik arkadaş grubumla birllikte oynuyordum ve hepsi aynı durumdaydılar. Oyun bizi içine hapsedemedi diğer oyunlar gibi.

Düzgün bir hikayesi bile olmayan Rift'i bile 4-5 ay aralıksız oynadık neredeyse ama ToR bizim için hüsran oldu...

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Riftteki dizayn-görsellik-grafik kat kat daha başarılı swye göre, grafik ayarlarını biraz açsaydın keşke:) Hikayeyi takip ettiğinde genelde benzer türden yaratık çıkıyor karşına hikaye gereği ama konunun biraz dışına çıktığında görebilirdin çeşitliliği. 50 lvlde de hardcore raid ve pvpden başka pek bişey yok orda da haklısın.

Ama ben içerikten bahsetmiyorum işçilikten bahsediyorum, hakkını vererek yapmaktan bahsediyorum. Swyi pek oynamadım ayrıntılarını bilmem ama bazı şeyleri nekadar özensiz yaptıklarını biliyorum, yukarda da zaten tartışmışsınız bu konuyu.

Abi yuh ya, gözleriniz de mi görmüyor. SWTOR'dan neyi güzel grafikleri Rift'in. Gayet sıradan görselleri var Rift'in. Ben de SWTOR ve RIFT arasında kalmıştım. Rift'i denedim trial şeyiyle hiç sarmadı oyun açıkçası.

FANBOYMusun la sen?
    Swtor da oynadım riftde hepsini ultrada oynadım swtorun yanına gelemez. TİPE BAK LA

+ "swtora para bulamayanlar oyunu kötülüyor löl "

Bu nasıl bi üsluptur ne gereksiz insansın sen

Haddini bil.
    Rift ilk çıktığı hafta başladım ilk 3 ayda hem çok laglı hem grafiklerde problem hemde oyuncu problemi vardı. Sonradan düzeldi gelip buraya fanboyluk yapma.

• Rifti 2-3 ay oynadım ben de, sadece örnek verdim relase'de swtordan daha iyiydi diye. Ve öyleydi de.
    Ortada eleştirilecek bişey varsa eleştirilir. Bu tahamulsüzlük neden?

Bide senin gibilerde sakız etti ağzına bu fanboyluk lafını, her eleştirene fanboy fanboy.. Hani yani olsak nolcaak olmasak nolcak, ne menem şeymiş.. Söyleyecek laf bulamayınca ya kişisel saldırı ya fanboy yaftası. Bazen hepiniz aynı kişi misiniz diye düşünmüyo değilim hani:)
  • Benim düşüncem kullanıcıların beklentilerini çok yükselttiler oyunun yapım aşamasında.. Timeline' lar, zone' lar derken oyunu bekleyen kitle günden güne şişti. Ancak benim ilk hayal kırıklıgına uğradıgım an, aligment ve char yapısının Wow' a çok benzemesiydi. Skiller olsun, Talent yapısı olsun, karakterlerin oyun içindeki koşma figürleri bile bana çok benzer geldi wow ile.. hatta bir mekanı ismini hatırlamıyorum, Undercity ve Ironforge çakması bir mekana bile benzettim.. Bir ismini almadıgı kalmış gibi oyunun nerdeyse.. Son derece baştan savma yapıldığını düşünüyorum ve çok hızlı kullanıcı kaybedeceğini düşünüyorum...

Benim için oyun Starwars, (Oyun motoru değişmeden önceki) Starwars Galaxies olarak kalacak.. O dönemde Camelot ve SWG kadar oyun yapısı ve kurgu olarak daha iyi bir oyun ben daha görmedim..Şimdi olsa bile taş çıkartırdı benzerlerine.. En azından Jedi olmanın nekadar zor oldugunu fakat olundugundada bir community ortamından yanınızdan br Jedi geçtiginde peşinden koşup bakmanın verdiği keyfi heyecanı hatırlartır..

• Ah Dark Age of Camelot vah Starwars Galaxies.

SWG yi zamanında çok oynayamadım en büyük pişmalığım budur, tam oynamaya uzun soluklu başlayınca da bütün sistemi değiştirdiler. Hevesim kursağımda kalmıştı...
    Dark age of Camelot gene kendi çapında iyiydi son oynadığım zamanlarda bile. Dengesizlik her adımda karşımıza çıkıyordu ama 3 tarafın savaştığı RvsR mekanları kadar zevkli PVP deneyimi yaşamadım ben. Anca WoWun ilk zamanlarındaki crossroads/Tarren Mill meydan savaşları belki.

Konuya dönersek ToR un, WoW dan bazı şeyleri aşırması hiç de zoruma gitmedi.(sonuçta wow'da Everquestlerden aşırdı bolca) Eğer SWG gibi zorlayıcı olsaydı çoğu kişi burun kıvırırdı oyuna. Yeni nesil eskiler gibi zorlanmaya gelmiyor.
    Ama keşke WoW un yapıtığı gibi geliştirerek aşırsalardı. Şu sıralar geldi mi bimiyorum ama ToR da düzgün bir combat log bile yoktu. Nerde ne damage/heal yediğimizi tahmin etmek zorunda kalıyorduk...
    Oyunun en öne çıktığı kısmı full seslendirme ve sosyal puanlar ama bunlar bile bir süre sonra çekiciliğini kaybediyor. 3-4 karakteri açıp sınıf görevlerine yükleniyorsunuz sadece. Yan görevler aynı zaten. Light/Dark karışık gitmenin RP dışında bir getirisi yok hatta zarar. Bounty Hunterım ile profesyonelce(verilen görevi verildiği şekilde yapıp aynı zamanda en çok parayı nasıl kazanırım) oynadım, bu yüzden light/dark seviyesini doğrultamadım.

Firma (bioware/ea) çoğunlukla Star Wars isminin arkasına saklanıp para yapmayı düşünmüş gibi. Oyuna beni bağlayan tek şey Bounty hunter sınıfının oluşuydu. O bile yetmedi belli bir süre sonra. Yoksa elemanların üstüne jet pack ile zıplayıp, yüzüne alev makinasını dayamak, kaçana arkadan rail gun ile "destek" olmak çok zevkliydi.

Bunlar benim şahsi görüşümdür, oyunu hala oynamakta olan arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim. Benim yerime tokatlayıverin Cumhuriyetçi ezikleri

• Siberarmi, Dediğine katılıyorum.. 2003 yılından beri bu oyunların hepsini uzun vadeli oynadım. Everquest, DAOC, WOW, Warhammer. Birbirlerine olan benzerlikleri elbette mevcuttur. Fakat ben bu bahsettiğim herhangi bir oyundan birini oynadıgımda "hmm. Bu şuna benzemiş aynısı olmuş" dediğim bir durum nerdeyse hiç olmadı. Eve-online dışında MMORPG oyunlarının hepsinde elbette bir HP, MANA,skillbar abilities,talents,feats yapısı olacaktır elbet. Ama bu benzerlik TOC ve WOW arasında çok fazla. Bahsetmek istedğim buydu benim..
  • Arkadaşım Age of Conan daha iyi bir oyun diyen mi var Yazdıklarımıda okuyamıyormusun , Swtor bencede conandan daha iyi bir oyun. Fakat bende senin insanları yanlış yönlendirmeni istemiyorum belki , oyunun eksi yönlerini yazmak yasak yada suçmu ? Alırken onlarada dikkat etsinler, yalnızca sen eleştiren herkese saçma sapan yorumlar , asosyal tavırlar takındığın için eleştiri olabileceğini söyledim. Ne age of conan daha iyidir dedim , ne oyun berbat oynanmaz dedim , sadece eleştiri yapmanın kötü birşey olmadığını belirttim. Ama sen kafandan şeyler üretiyorsun herhalde
  • Ya birader bir oku bakalim , 3 yil age of conan oynadiktan sonra swtor bana cok güzel geldi dedim , oda degisiklikten dolayi... sen ne anliyorsun yooow =D trolololo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoppus

Biliyorum bu oyunda çok hata var. Ama bu STAR WARS. beklemeye değer.

+1
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.