Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yvzkrts

Arkadaslar bu yanımızdaki companion un skill bar ına nasıl yeni skilleri ekliyoruz alt a basılı tutup çekince gelmiyor.Şu an bardaki skilleri tutup atamıyorum.

otomatik eklenir.

veya esc tuşunun altında ki ( " ) denden tuşu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

quote:

Orijinalden alıntı: alirefo

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Alma pisman olmak istemiyorsan

yanlış yönlendirme yapmıyalım :P bence oyun başarılı farklı bir havası var.

almasin tabi end game diye bisey yok oyunda. 200lira bosa gitti. ilum full lag li zaten. 3tane WZ ve ayni flashpointleri oynamak icin bu kadar para verilmez.
    hicbir hata hicbir lag duzeltilmiyor. oyun motoru rezalet. 30a 30 bile pvp yapilamiyor lag dan. zaten serverlar bosaldi ilk zamanlarina gore ki daha 4ay olmus cikali. star wars u rezil etti ea ve bioware

wow u 60 dan beri oynadım. ilk zamanları gibi wowun şu an için swtor. belki biraz daha kötü. ama yeni bir oyun yani. sen direk 30 dungeon 20 raid 10 pvp map ı istiyorsun. şaka gibisiniz. 6-7 senelik oyunlarla 4 aylık oyunu kıyaslıyorsunuz. illaki problemler olucak ama zamanla düzelicek. oyunun oynanışı ve havası olarak çok farklı buldum. bu yüzden wow dan sıkılan herkese tavsiye ediyorum çünkü bambaşka bir oyun. bir çok sıkıntısı var oyunun yok değil ama mmo cular bilir böyle şeyler zamanla hallolur.

• Bence Çok büyük sıkıntıları yok. Pvp gayet başarılı, Hikayeler güzel, Oyun çok değişik ve kendisine bağlıyor, Bug yok gibi , rahat lvl kasılıyor, Bir sonraki lvlı beklemiyorsunuz hep hikayenin devamında ne olucak die merak ediyorsunuz. Oyun bence harika fakat yaş olarak büyük kısma hitab ediyor. 20 yaş altı gençler sıkılır gibi bu oyundan.
  • quote:

quote:

quote:

almasin tabi end game diye bisey yok oyunda. 200lira bosa gitti. ilum full lag li zaten. 3tane WZ ve ayni flashpointleri oynamak icin bu kadar para verilmez.
    hicbir hata hicbir lag duzeltilmiyor. oyun motoru rezalet. 30a 30 bile pvp yapilamiyor lag dan. zaten serverlar bosaldi ilk zamanlarina gore ki daha 4ay olmus cikali. star wars u rezil etti ea ve bioware

Ona bakarsan wow 4 ay boyunca 2 tane troll zindanında kastı millet.Oyun daha yeni ve yeni paketlede hem warzone hemde flashpointler geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

quote:

quote:

Ona bakarsan wow 4 ay boyunca 2 tane troll zindanında kastı millet.Oyun daha yeni ve yeni paketlede hem warzone hemde flashpointler geliyor.

hocam wow çıkalı kaç sene olmuş, o zaman adam gibi mmo yoktu, ilk ti. swtor zamanında ise tonlarca oyun çıktı, hatalar belli .warhammer a laf ediyordum ama herşeyi geçtim ilumdaki lag nedir allah aşkına. bunu nasıl savunacak oyun yapımcıları. pvp yapılan tek yer ve ne oynadığını anlamıyorsun. zaten artık WZ dada daily ve weekly questler yapılıyor kimse ilum a gitmez oldu. wz oynamak için warhammer alırım hiç degilse farklı farklı scenario lar var. bunda lvl 10dada hutball lvl 50 dede hutball. bıktık yeter ya

Kardeşim adamlar yavaş yavaş düzeltiyor,yenlikler ekliyorlar.Beğenmiyorsan gider warhammer oynarsın.Warhammer nasıl pvp üzerineyse bu oyunda daha çok hikaye,pve üzerine bir oyun.Seni tatmin etmemesi gayet normaldir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam wow çıkalı kaç sene olmuş, o zaman adam gibi mmo yoktu, ilk ti. swtor zamanında ise tonlarca oyun çıktı, hatalar belli .warhammer a laf ediyordum ama herşeyi geçtim ilumdaki lag nedir allah aşkına. bunu nasıl savunacak oyun yapımcıları. pvp yapılan tek yer ve ne oynadığını anlamıyorsun. zaten artık WZ dada daily ve weekly questler yapılıyor kimse ilum a gitmez oldu. wz oynamak için warhammer alırım hiç degilse farklı farklı scenario lar var. bunda lvl 10dada hutball lvl 50 dede hutball. bıktık yeter ya

Kardeşim adamlar yavaş yavaş düzeltiyor,yenlikler ekliyorlar.Beğenmiyorsan gider warhammer oynarsın.Warhammer nasıl pvp üzerineyse bu oyunda daha çok hikaye,pve üzerine bir oyun.Seni tatmin etmemesi gayet normaldir.

oyunun sahibi misin ne bu savunmacılık? zaten bıraktım oynamayı bu oyuna devam edeninde mmo dan anlamadığı ortadadır. yavaş yavaş yapıyorlarmış, ticket yazıyorsun cevap yok. 5 kişi falan var çalışan herhalde.

patch sonrası ilumda exploit çıktı, millet 1 günde valorleri 65 yaptı. itemları dizdi mis gibi. diğer patch geldi, ilumda WZ da killer sayılmadı, win ler sayılmadı. hala gelmiş hikaye diyorsun. bu söylediklerin asıl hikaye olan.
    300milyon dolar harcanmış oyuna bak sen. beta ne diye yapılıyor bu kadar hata bu kadar yavaş farkedilip düzeltilecekse. oyuna başlamayı düşünenlerde swtor forumları girsinler okusunlar orda yorumları. PARANIZA YAZIK.

Kardeşim asıl sendeki bu nefretin sebebi nedir?Oyunu beğenmemiş olabilirsin,gelişme hızını beğenmemiş olabilirsin.Oynamazsın o zaman bu kadar basit.Star wars hayranları için bence gayet güzel bir oyun.Gelip oyunun forumunda çok kötü,sakın oynamayın,paranıza yazık diye laf atıp durursan savunurum bende oyunu.İşin gücün mü yok anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oyunun sahibi misin ne bu savunmacılık? zaten bıraktım oynamayı bu oyuna devam edeninde mmo dan anlamadığı ortadadır. yavaş yavaş yapıyorlarmış, ticket yazıyorsun cevap yok. 5 kişi falan var çalışan herhalde.

patch sonrası ilumda exploit çıktı, millet 1 günde valorleri 65 yaptı. itemları dizdi mis gibi. diğer patch geldi, ilumda WZ da killer sayılmadı, win ler sayılmadı. hala gelmiş hikaye diyorsun. bu söylediklerin asıl hikaye olan.
    300milyon dolar harcanmış oyuna bak sen. beta ne diye yapılıyor bu kadar hata bu kadar yavaş farkedilip düzeltilecekse. oyuna başlamayı düşünenlerde swtor forumları girsinler okusunlar orda yorumları. PARANIZA YAZIK.

Kardeşim asıl sendeki bu nefretin sebebi nedir?Oyunu beğenmemiş olabilirsin,gelişme hızını beğenmemiş olabilirsin.Oynamazsın o zaman bu kadar basit.Star wars hayranları için bence gayet güzel bir oyun.Gelip oyunun forumunda çok kötü,sakın oynamayın,paranıza yazık diye laf atıp durursan savunurum bende oyunu.İşin gücün mü yok anlamadım.

star wars hayranı olarak beklentilerimi nasıl mahvetmiş anla artık. beta sından pre orderına kadar herşeyiyle ilk olarak atlayanlardanım oyuna.

evet çok kötülüyorum belki ama sende fazla iyimsersin. en iyisi ortada buluşalım.

oyuna başlamak isteyenler en azından game update 1.2 gelene kadar beklesin.

ok

Bende 2 yıldır bekleyenlerdenim.Ayrıca bende tam olarak isteklerimi karşıladı demiyorum.Ancak bir oyunu daha 3-4 aylıkken kötülemek doğru değil.1 yıl sonra bakarsın hala aynı yerde sayıklıyor o zaman kötülersin.

• 6 senedir wow oynuyorum wow u sildim swtor a başladım hayat devam ediyor. "BANA GÖRE" wow dan kat kat zevkli ve eğlenceli "ŞU AN İÇİN". uzun süre wow oynayıp bırakan farklı bişi oynasam diyen birazda sw konusunu bilen az çok hayranlığı olan herkes oyunu alıp oynasın. çok eğlenceli bulacaklarına eminim.
  • Niyetim tartışmayı sürdürmek değil ama arkadaşlar 3-4 aylık oyun diyosunuz, ilerde düzelir diyosunuzda hakkaten milyon dolar harcanmış ve 100 küsür euroya satılan bir oyunda bukadar hata olmaması lazım. Misal Rifte bakın, oda çok yeni bir oyun daha 1. senesine yeni giriyor swdeki hataların 10da 1i yoktu ilk aylarında bile, hemde çaylak bir firmanın kısıtlı bütçesiyle yapılmış bir oyun yani rift.
    Oyüzden gözünüz kapalı savunmayın şu swyi..Ne büyük vaadlerle geldi ama bitmemiş bir oyunu çıkardılar ve başarısız bir sunum oldu.
    İlerde elbet düzeltirler ama kokuştuktan sonra düzeltseler ne yazar.
    Doğruya doğru...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 22 Mart 2012; 21:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonbelal

Niyetim tartışmayı sürdürmek değil ama arkadaşlar 3-4 aylık oyun diyosunuz, ilerde düzelir diyosunuzda hakkaten milyon dolar harcanmış ve 100küsür euroya satılan bir oyunda bukadar hata olmaması lazım. Misal Rifte bakın, oda çok yeni bir oyun daha 1. senesine yeni giriyor swdeki hataların 10da 1i yoktu ilk aylarında bile, hemde çaylak bir firmanın kısıtlı bütçesiyle yapılmış bir oyun yani rift.
    Oyüzden gözünüz kapalı savunmayın şu swyi..Ne büyük vaadlerle geldi ama bitmemiş bir oyunu çıkardılar ve başarısız bir sunum oldu.
    Doğruya doğru...

Hocam riftide oynadım.Mantık olarak çok güzel ancak genel olarak çok kalitesiz bir oyun.Koskoca oyunda saysan 10 tip yaratık var.Dizaynlar aşırı berbat.30 olamadan sıkıldık bıraktık arkadaşla.(Asıl oyun 50de başlıyor demeyin,arkadaşımın 50 level karakteriylede oynadım hala aşırı sıkıcıydı.)

• SWTOR u diger oyunlarla karsilastirmayin arkadaslar bu oyun farkli kulvar bir iki gomlek daha ust Swtora rakip gw2 belki rift mis wow mus yaratik kesmeden baska bisi yok story fln..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riftteki dizayn-görsellik-grafik kat kat daha başarılı swye göre, grafik ayarlarını biraz açsaydın keşke:) Hikayeyi takip ettiğinde genelde benzer türden yaratık çıkıyor karşına hikaye gereği ama konunun biraz dışına çıktığında görebilirdin çeşitliliği. 50 lvlde de hardcore raid ve pvpden başka pek bişey yok orda da haklısın.

Ama ben içerikten bahsetmiyorum işçilikten bahsediyorum, hakkını vererek yapmaktan bahsediyorum. Swyi pek oynamadım ayrıntılarını bilmem ama bazı şeyleri nekadar özensiz yaptıklarını biliyorum, yukarda da zaten tartışmışsınız bu konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 22 Mart 2012; 21:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonbelal

Riftteki dizayn-görsellik-grafik kat kat daha başarılı swye göre, grafik ayarlarını biraz açsaydın keşke:) Hikayeyi takip ettiğinde genelde benzer türden yaratık çıkıyor karşına hikaye gereği ama konunun biraz dışına çıktığında görebilirdin çeşitliliği. 50 lvlde de hardcore raid ve pvpden başka pek bişey yok orda da haklısın.

Ama ben içerikten bahsetmiyorum işçilikten bahsediyorum, hakkını vererek yapmaktan bahsediyorum. Swyi pek oynamadım ayrıntılarını bilmem ama bazı şeyleri nekadar özensiz yaptıklarını biliyorum, yukarda da zaten tartışmışsınız bu konuyu.

Abi yuh ya, gözleriniz de mi görmüyor. SWTOR'dan neyi güzel grafikleri Rift'in. Gayet sıradan görselleri var Rift'in. Ben de SWTOR ve RIFT arasında kalmıştım. Rift'i denedim trial şeyiyle hiç sarmadı oyun açıkçası.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

SWTOR u diger oyunlarla karsilastirmayin arkadaslar bu oyun farkli kulvar bir iki gomlek daha ust Swtora rakip gw2 belki rift mis wow mus yaratik kesmeden baska bisi yok story fln..

sorun zaten hikayesi falan degil. level 50ye kadar gayet eglenceli ama zaten yogun oynama ile 20gunde lvl 50 olunuyor. e quest yapmak bitince bi 15-20gun flashpoint item dizme falan idare ediyor ama sonrasi kisitli. pvp yapalim desen lag oluyor hemen kisi sayisi artinca. e servetlarda azalma da basladi. guild iyi degilse fleetlerde group bulmak bile uzun suruyor. gezen dolasan cok ama LFG tank yaziosun 1 adam gelmiyor. bulana kadar digerleri cikiyor falan. belki bnm serverdan diyecegim ama US in en kalabaliklarindan.

e WZ yap yap bir yere kadar.

Evet bende 50 vardi server boştu biraktim oyunu bisi yok diye simdi tekrar basladim Freedon Nadd da fleet 400 kisi fln oluyor 1.2 de geliyor bir sans vermek lazim hala dunyanin en buyuk potansiyele sahip oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakamisiniz gelmis rift yok söyle yok böyle , herkes herkesin clonu gibi , grafikte cesitlilik yok. Arkadas ben swtor u severek oynuyorum , pvpsinede bayildim , begenmediysen oynamazsiniz olur biter bari bos bos seyler yazipta yeni basliyacak insanlari yanlis yönlendirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

SWTOR u diger oyunlarla karsilastirmayin arkadaslar bu oyun farkli kulvar bir iki gomlek daha ust Swtora rakip gw2 belki rift mis wow mus yaratik kesmeden baska bisi yok story fln..

Kusura bakma en sevdıgım film serisi oyun serileri star wars olsada starwarsun storysını bence kesınlıklekalt kat altında kalsada Wowunda çok guzel bir story sı var Wow oynuyorum usan Swotra başlamadım Hangi donemde geçiyor filme gore filmden sonrasını ı yoksa eski donemi mi eskı donemse para bulup başlamak ıstıyorum.Tabikidi bide hikaye uzerine kurulu ıse.Ama şurdada wowun hıkayesı yok detirtmem
  • Ya valla trend oldu forum köşelerinde oyunları kötüleyip zır zır ağlamak.SWTOR forumlarıda böyle.Sanırsınki dünyanın sonu gelmiş.Beğenmedin mi? Oynama.Bu kadar basit.Buraya gelip ağlamana gerek yok boşu boşuna kendinizle alay ettiriyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Ya valla trend oldu forum köşelerinde oyunları kötüleyip zır zır ağlamak.SWTOR forumlarıda böyle.Sanırsınki dünyanın sonu gelmiş.Beğenmedin mi? Oynama.Bu kadar basit.Buraya gelip ağlamana gerek yok boşu boşuna kendinizle alay ettiriyorsunuz.

+1
  • Riftin veya swnin grafiğinde, hikayesinde falan değilim okuduğunuzu anlayın önce. Ben oynarken 10 lvl iken 50 lvl adamlarla aynı wzye yolluyodu beni. Hala oynayanlar world pvp alanında lagdan hiçbişey yapılmadığından bahsediyor. Bunun elle tutulur bir yanı yok neyi savunuyosunuz anlamadım. Ha şimdi düzeltilmiş olabilir ama beta ne işe yarıyor diye sormak isterim haklı olarak.
    Beğenmediysen oynamazsın demişsin peki ozaman bi trial imkanı sunsalardı da deneyip öyle alsaydık zamanında.. O "ağlıyolar" dediğin insanlarda ea-biowarenin şerefsizliği yüzünden "ağlıyolar"

Yine söylüyorum milyonlarca dolara mal olan ve astronomik rakamlara satışa sunulan bir oyunda böyle hatalar kabul edilemez!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 24 Mart 2012; 2:18:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Ya valla trend oldu forum köşelerinde oyunları kötüleyip zır zır ağlamak.SWTOR forumlarıda böyle.Sanırsınki dünyanın sonu gelmiş.Beğenmedin mi? Oynama.Bu kadar basit.Buraya gelip ağlamana gerek yok boşu boşuna kendinizle alay ettiriyorsunuz.

alla alla mantığa bak. o zaman yorumu beğenmedin mi cevap vermezsin olur biter. niye cevap verme ihtiyacı hissediyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.