sildiğim karakteri tekrar oynanabilir hale getirebiliyormuyuz
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleR
quote:
Orijinalden alıntı: burak_bt
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleR
SWTOR u diger oyunlarla karsilastirmayin arkadaslar bu oyun farkli kulvar bir iki gomlek daha ust Swtora rakip gw2 belki rift mis wow mus yaratik kesmeden baska bisi yok story fln..
sorun zaten hikayesi falan degil. level 50ye kadar gayet eglenceli ama zaten yogun oynama ile 20gunde lvl 50 olunuyor. e quest yapmak bitince bi 15-20gun flashpoint item dizme falan idare ediyor ama sonrasi kisitli. pvp yapalim desen lag oluyor hemen kisi sayisi artinca. e servetlarda azalma da basladi. guild iyi degilse fleetlerde group bulmak bile uzun suruyor. gezen dolasan cok ama LFG tank yaziosun 1 adam gelmiyor. bulana kadar digerleri cikiyor falan. belki bnm serverdan diyecegim ama US in en kalabaliklarindan.
e WZ yap yap bir yere kadar.
Evet bende 50 vardi server boştu biraktim oyunu bisi yok diye simdi tekrar basladim Freedon Nadd da fleet 400 kisi fln oluyor 1.2 de geliyor bir sans vermek lazim hala dunyanin en buyuk potansiyele sahip oyunu
freedon nadd da sadece pvp mi yapılıyo yoksa pve de yapılıyomu?
GM lere ticket açıp şansını denemelisin
oyundan soğudum resmen ya hangi server a girsem istediğimi bulamıyorm.ilk olarak master gnost-dural a girdim sadece sabahları standart-heavy idi orayı 40level da bıraktım.şimdi nightmare lands hem imp hem de rep tarafında oynuyortum ama gene istediğimi alamadım hala standart-heavy de taa akşamın 12sinde raid ypaıyolar hayret bişey.4 tane karakterim war bu serverda 29level legacy point kastım şimdi başka serverda oynayasımda yok oynasam hepsi boşuna gidicek.ha oyuna werdiğim paraya değdimi? değdi. charımı satmayı düşünüyorum oyun süresi 3gün falan kaldı lvl40 sith marauder master gnost dural server ında lvl50 merc,lvl 50 jedi shadow(pvp item dolu char),level 21 sith sorcerer,level 12 sith marauder charı isteyen warsa satış bölümüne bakabilirim şimdi koyuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: jumong88
swtora para bulamayanlar oyunu kötülüyor löl
biri prepaid hediye etsede oyuna geri dönsek
Bu oyunun denemesi varmı şu an arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: Turko24
Bu oyunun denemesi varmı şu an arkadaşlar?
bildigim kadarıyla haftalık deneme süresi bitti. site suan bakımda tekrar bakınca bilgilendiririm kesin olarak
58günden fazla süresi war hesabımın 50level merc falan war 50 lvl jedi shadow da olabilir her an .fiyat 40dolar paypaldan satıyorum isteyen pm
şu anda sallantıda oyun diablo çıkınca yalan olucak gibi geliyor oyun...
ne diabloymus arkadas :D trololololo
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: çılgınmükay
58günden fazla süresi war hesabımın 50level merc falan war 50 lvl jedi shadow da olabilir her an .fiyat 40dolar paypaldan satıyorum isteyen pm
hocam 100tl veren bile bulamazsin ne 400dolari
40 dolar yazmış adam 400 dolar değil hocam iyi okurmusun? Ve artık şu oyunu kötü eleştirmelerinizden bıktım usandım. Sustum sustum takip ettim sürekli kardeşim beğenmeyen oynamasın lafta atmasın artık yeter yav allah allah....
daha okumayi beceremeyen insanlardan yorum gelse kac yazar :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: çılgınmükay
hocam 100tl veren bile bulamazsin ne 400dolari
oyuna 2.kez para yatırdığpıma pişman oldum oyunu bi an önce satmak istiyorum..sıktı yani oyun sürekli aynı şeyler için aylık para wermek bana göre dğeişmiş.şansımı guild wars 2 de denicem
diablo şu anda yörüngede bakalım...
ne umutlarla bekledi millet bu oyunu... şimdi kimsede tık yok pehh
quote:
Orijinalden alıntı: Onfroi
Zevkle oynamaya devam ediyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Crescent
quote:
bende oynuyorum hala ama eksik çok giderilirse oynanır bide bos serverlarda pvp fp fln ızdırap. ben bos serverda actım bi hata ettim size yapmayın aynı hatayı.
quote:
Orijinalden alıntı: alirefo
quote:
Orijinalden alıntı: Crescent
quote:
bende oynuyorum hala ama eksik çok giderilirse oynanır bide bos serverlarda pvp fp fln ızdırap. ben bos serverda actım bi hata ettim size yapmayın aynı hatayı.