Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakkaten ne olacak bu oyunun sonu? Diablo cikti kimse kalmadi, panda da cikarsa oyun batar heralde :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Hakkaten ne olacak bu oyunun sonu? Diablo cikti kimse kalmadi, panda da cikarsa oyun batar heralde :p

Panda dan önce GW2 ve Secret World vuracak ToR u :(
  • 500 bine fln dusecek bu gidisle. acil server transfer ve ranked wz olayı olsa herkes biraz daha baglanırdı oyuna
  • Oyun başlarda sarıyordu 2 ay sonra sattım acc yi kendini tekrarladı çok ve pvp zonelar bana göre değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

quote:

Orijinalden alıntı: çılgınmükay

quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

quote:

Orijinalden alıntı: çılgınmükay

58günden fazla süresi war hesabımın 50level merc falan war 50 lvl jedi shadow da olabilir her an .fiyat 40dolar paypaldan satıyorum isteyen pm

hocam 100tl veren bile bulamazsin ne 400dolari

oyuna 2.kez para yatırdığpıma pişman oldum oyunu bi an önce satmak istiyorum..sıktı yani oyun sürekli aynı şeyler için aylık para wermek bana göre dğeişmiş.şansımı guild wars 2 de denicem

son umut gw2 ve diablo. gw2 de patlarsa diabloda takilicaz gibi gorunuyor :)

gw 2 nin betasını beğenmişler baya.Betasında beğenilen online oyun çok fazla bilmiyorum.

• şuan beta dayım bomba gibi geliyor..
  • Arkadaşlar oyun ne durumda şu anda ? Populasyon düşmüş diyorlar... Baya oldu bırakalı oyunu da bi nabız yoklayayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Arkadaşlar oyun ne durumda şu anda ? Populasyon düşmüş diyorlar... Baya oldu bırakalı oyunu da bi nabız yoklayayım dedim.

evet ya noldu son durum bende merak ettim. Hevesle almıştım oysa cd si yatıyor rafımda :D Tozlanmaya başladı artık. :)
  • server transfer basladi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Arkadaşlar oyun ne durumda şu anda ? Populasyon düşmüş diyorlar... Baya oldu bırakalı oyunu da bi nabız yoklayayım dedim.

1.3 ile beraber ranked wz geliyor, oyunu beğenmeyenler çok ama neden anlamadım valla çıktığından beri oynuyorum 4 tane 50 charım var , her story oynanmaya değer, tomb of freedon server transferlerinden dolayı tacize uğradı resmen, imperial fleette saat 7den sonra üçüncü instance açılıyor, 300+300+200 gibi bişey yani sadece fleette, sürekli world boss raid, ops raidler dönüyor, pvp sırası saniye başı geliyor, yani tomb da oynayanlar oyunun tadına varıyordur diye düşünüyorum.Denova Hardmode tamamlamadanda rahat edemem

• 1.3 Ranked war zone açılsa da şu skorlara baksak.

Oyunda rekabet başlayacaktır.

Aynen tomb of freedon nadd serverındayız 20-30 Türk ile sohbet oldu. 10 tanesi her gün online diğerleri bazen.

Turk chatinden Türk arkadaslara ulaşabilirsiniz.
  • Tomb Doldu ama adamlar sanki PVP ile ilk kez tanışıyor. Bütün gün dayak yemeye başladık.
  • full ıtemlı rank 50 olarak nad shada ya gectım bakalım

LOL işi bitti gibi birşey hayalet server oldu
  • tomb of freedon nadd server full iyi yere transfer yapmışız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktekno -- 18 Haziran 2012; 1:12:03 >
  • bu oyunun fiyasko olmasının bir nedeni de oyuncuların yapısı. betasını oynarken genel chatten bu oyun tutmaz gibi birşeyler yazmıştım, herkes üzerime çullanmıştı :D "sen ne anlarsın?" "bu star wars evreni nasıl tutmaz" "git sen wow oyna, wow öldü bitti" gibi abuk subuk şeyler yazmışlardı. ayrıca swtor resmi forumlarında da oyunla ilgili kaygıları olanları yerden yere vuruyorlardı. "star wars evreni tutmaması mümkün değil" "wow evreni star warsın yanında bir hiç" "wow öldü bitti" diyorlardı.

ışın kılıcı diyince adeta kendisinden geçen bu topluluk bu fiyaskoyu haketti :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

bu oyunun fiyasko olmasının bir nedeni de oyuncuların yapısı. betasını oynarken genel chatten bu oyun tutmaz gibi birşeyler yazmıştım, herkes üzerime çullanmıştı :D "sen ne anlarsın?" "bu star wars evreni nasıl tutmaz" "git sen wow oyna, wow öldü bitti" gibi abuk subuk şeyler yazmışlardı. ayrıca swtor resmi forumlarında da oyunla ilgili kaygıları olanları yerden yere vuruyorlardı. "star wars evreni tutmaması mümkün değil" "wow evreni star warsın yanında bir hiç" "wow öldü bitti" diyorlardı.

ışın kılıcı diyince adeta kendisinden geçen bu topluluk bu fiyaskoyu haketti :))

bu çok ağır bir suçlama ve çok yersiz. oyunun en büyük sorunu dev'lerin "içeriği" zamanında yetiştirememiş olmaları ve optimizasyon sorunları. bunları halledebilselerdi zaten 4-5m subları vardı şu anda.

oyunun ne olacağını bilmeden görmeden sadece betada bikaç level kasıp bu oyun fiyasko olur demek birazcık k*çından sallamak olurdu bence. oyun sonunu görmeden ve bilmeden herhangi bir oyun için iyi-kötü demek mümkün değildir. wow fanboyları ne yazıkki bunu anlamıyor.

wow ilk çıktığında oldukça kötü durumdaydı. ancak rekabet yoktu ve de insanlar -çoğu- ilk defa bu tip bir oyun oynuyordu. zamanla düzelir diyip, uzun süre devam ettiler. ama yıl artık 2005 değil 2012. insanlar artık mmo emeklisi durumunda. sabır kalmadı kimsede, ki olması gereken bu. bir oyunu sorunlu çıkarmaya kitlelerin tahammülü yok olması da gerekmiyor. rekabet çok fazla. swtor'un yaptığı hata bu oldu. oyunu aceleye getirdiler. belki 1.3 haliyle çıkmış olsaydı, bugün hala oynanıyordu.

not: ben 1.2 çıktığı gün bıraktım ve geri dönmeyi düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qahlel -- 9 Temmuz 2012; 15:40:52 >

• oyun cok güzel arklar nesini beğenmıyorsnz hiç hata yok tek sorun görev dönüşü saldıran canavarlar onlar sııkıyor baska yok arklar
  • 1.2 de bıraktım şimdi geri döneyim desem hangi server a geçeyim free migrate açık mı =) bilen bi el atsın :)
  • Zaman ilerledikce teknik imkanlar artıyor ve dolaylı olarak mmo sektörü ve oyuncularıda değişiyor.Eskiden bitmemiş oyunu piyasaya sokabilirdin.Yada optime özürlü olabilirdi oyunun.Ama artık bunu mmo sever kabul etmıyor.Çünkü bunalmış ve piyasda çok fazla mmo var.Şu şahaserlere bir baksanıza:Warhammer Online,Age of Conan,Star wars.Bu mitler başlı başına sanat eseri.Ama okadar ahmakca piyasaya sunuluyorki.Birde işe EA denilen rezil bir firma giriyor al işte sonuçlar ortada.
    Sw evren olarak aslında güzel sunuldu.Lakin cins bir grafik motoru optimizasyon sorunlu olarak ortaya çıkarttı oyunu.Aslında grafik motorunun gerekli güncellemeleri almadığı ilgili firma tarafından açıklanmıştı.Yani Bio.-Ea grafik motorunu güncellemeden kullandılar.Sonuçta pc ler kasım kasım kasıldı.Sonradan çıkan güncellemer ile performansın artırılabileceğini gördüler,gördük.Ama o sürece kadar belirli bir kopma oldu.Mmo dünyasında olmazsa olmaz pvp yi 3(daha sonra 4) mini game(warzone) sıkıştırdılar.Oyuna ekleyebilecekleri muhteşem open world pvp gözlerinin önünde dura dura heba ettiler.Sw:Tor u yapan ekip bana göre ömürlerinde hiç Sw filmi izlememiş olmalılar.Çok saçma talent karakter sistemi getirdiler.Hide ye giren class tan healer yaptılar.Tanka 6-8k dps şansı verdiler.Oyuncuları birbirlerinden uzak yerlere hapsettiler.Ui düzenlemeyi bile yeni sayılabilecek bir zamanda oyuna koydular.Chat penceresinde nerde ne oluyor belli değildi vs vs...
    Sözün özü çıkmamış bir oyunu piyasaya sundular,oyuncu bunu yemedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.