Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cdnm47

Arkadaşlar crew skill de Artifice seçtim ama ilk kristali yapmak için Red Amorphous Crystal gerekiyor. Bunu nerden bulabilirim?

Dostum artifice yanında archeology de kasmalısın. Archeology ile de kristal toplayıp artifice ile de bunları işlemen lazım.
  • Teşekkürler kardeşim çözdüm ama free olduğu için sadece 1 tane crew skill alabiliyorum
  • O zaman Galactic Trade Network'ten alabilirsin.
  • Double Xp weekend geldi çattı arkadaşlar. Fırsatı değerlendirelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

oyunu bitiren şey kesinlikle çektiğimiz yabancılık oldu..Yahu 2000 yıl niye geriye gidiyorsunki Klon savaşından ne olağanüstü hikaye yapılırdı.Bir Jedi olarak klon savaşında gizli görevlere savaşlara yardımlara gitmek varken
    yada bir Tropper olarak savaşmak varken..Anakinden obiwandan palpatine veya diğer kahramanlardan görev alıp onlarla birlikte göreve gitmek varken niye taaaa 2000 yıl geriye götürdüler bizi.

clone wars sırasında cedayların karşısında bir sith imparatorluğu yok, palpatin ve entrikaları var. MMO yapıp 2 farklı taraf kuruyorsun, bir tarafta zibil gibi ceday olurken diğer tarafta 2 kişi mi olacak? O nedenle oyunun geçtiği zamanlar MMO ortamına uygun.. Üstelik kotor serisinin devamı bir takım olayların bir yerlere bağlandığını görmek güzel.

double xp weekend baya iyi, f2p oynuyorum Taris'ten level 26 çıktım Nar Şada'ya geçtim. F2p sınırlamaları çok fazla ama hikayesi için max level kasılabilir. Sonrası tahminen ekipman peşinde koşturmaca olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borisgrey -- 26 Mart 2013; 10:00:57 >

• Henüz başlıyorum oyuna. Yardım edebilecek vesaire varsa ona göre server seçip ona göre taraf alabilirim.
  • Zaten 3 avrupa için 3 tane ingilizce konuşulabilen server var.
    Birisi PVP, birisi PVE ve biriside RPG.
    PVP serverdayım ben, republic. Aynı nickle. Bir ihtiyacın olursa mesaj atmaktan çekinme.
  • Oyun bedava oynanır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda bir arkadaş daha sormuş cevap verilmiş ama ben tam anlayamadım. Şimdi ben F2P oynuyorum, 11lvl Marauder'im. Biraz okudum ve Archeology açtım. Vette'yi göreve gönderiyorum kristal falan getiriyor. Ama bunları takamıyorum kılıca. Biraz araştırdım ve yukarıdaki mesajı buldum Artifice de gerekiyormuş. Ben şimdi Artifice açmak için Archeology'i bırakmalımıyım? Birde bırakırsam ve geri alırsam Vette2nin o dalda kazandığı herşey gider mi? Bir yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • eğer f2pden dolayı bir kısıtlaman yoksa 2 meslek bir uzmanlık seçebiliyorsun....yani arkeoloji ve artifice birlikte oluyor...du.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

eğer f2pden dolayı bir kısıtlaman yoksa 2 meslek bir uzmanlık seçebiliyorsun....yani arkeoloji ve artifice birlikte oluyor...du.

F2P'yim yazdım zaten. Bir çözümü yokmu? Yoksa da nereden alabilirim bileniniz varmı?
  • F2P'de bir meslek seçebiliyorsun.
    Oyunda meslekler 3'e ayrılıyor.
    Toplayıcılık (gathering), zanaatkarlık (crafting) ve görev (mission).

Toplayıcı: Archaeology, Bioanalysis, Scavenging, Slicing.
    Zanaat: Armormech, Armstech, Artifice, Biochem, Cybertech, Synthweaving.
    Görev: Diplomacy, Investigation, Treasure Hunting, Underworld Trading.

Zannatkarlık kendisini desteklemeyen bir toplayıcılık olmadan çok pahalıya patlar.
    F2P için meslek olarak ya bir toplayıcı ya da bir görev seçebilirsin.
    Toplayıcı ise slicing ile lockbox'lardan para kazanabilirisin.
    Ayrıca ara sıra gelen görevleri de galactic marktette satarak iyi para kazanabiliyorsun.
    Görevler hakkında çok bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

F2P'de bir meslek seçebiliyorsun.
    Oyunda meslekler 3'e ayrılıyor.
    Toplayıcılık (gathering), zanaatkarlık (crafting) ve görev (mission).

Toplayıcı: Archaeology, Bioanalysis, Scavenging, Slicing.
    Zanaat: Armormech, Armstech, Artifice, Biochem, Cybertech, Synthweaving.
    Görev: Diplomacy, Investigation, Treasure Hunting, Underworld Trading.

Zannatkarlık kendisini desteklemeyen bir toplayıcılık olmadan çok pahalıya patlar.
    F2P için meslek olarak ya bir toplayıcı ya da bir görev seçebilirsin.
    Toplayıcı ise slicing ile lockbox'lardan para kazanabilirisin.
    Ayrıca ara sıra gelen görevleri de galactic marktette satarak iyi para kazanabiliyorsun.
    Görevler hakkında çok bilgim yok.

Ozaman arkeolojiyi bırakıp slicing mi alayım? Ondan kazandığımı satar para kazanırım onla da item alırım. Birde nasıl yetenek bırakılıyor?
    Birde birşey daha soracağım ben Jedi Consular açtım onu da 11lvl yaptım Shadow'um ama Coruscand'da bir görev var social badge al diye ama bende alınmıyor. 1 social points mi ne istiyormuş. Aradım biraz nette ama bulamadım. Onu nasıl yaparım?

• İstersen arkeloji de gidebilirsin. İkisi de toplayıcı meslek ve topladıklarını satarak para kazanabilirsin.
    N tuşuna bas oradan yeteneği görürsün ve yanında x işareti var. Oradan olması lazım.
    Social points grup olarak görev yapıp teslim ettiğin zaman alırsın.
    Ama o görev için Social Items Vendor'a gidip para karşılığı alıyorsun bunu yanılmıyorsam.
  • Saol.Peki şu Preferred Status nasıl oluyor? Şemaya göre bazı kısıtlamaları kaldırıyormuş. Süper bir İngilizcem yok ama anladığım kadarıyla 4.99$'lık harcama yapınca olunuyormuş. Doğru mu anlamışım, yanlışsa ne yapmak gerekiyor preferred için.
  • Dün gece oyuna girdim yaklaşık 4 ay sonra.Birde ne gorem,benim kastigim classlar silinmiş.Bunun bir açıklaması var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cct1903

Saol.Peki şu Preferred Status nasıl oluyor? Şemaya göre bazı kısıtlamaları kaldırıyormuş. Süper bir İngilizcem yok ama anladığım kadarıyla 4.99$'lık harcama yapınca olunuyormuş. Doğru mu anlamışım, yanlışsa ne yapmak gerekiyor preferred için.

Evet öyle yazıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

Dün gece oyuna girdim yaklaşık 4 ay sonra.Birde ne gorem,benim kastigim classlar silinmiş.Bunun bir açıklaması var mı acaba?

Tahminim ödeme yapmamışsındır her halde bu sürede, bu yüzden senin hesabının statüsünü preferred yapmışlardır.
    Onların da ırk ve karakter sayısı sınıfı var. Duyduğuma göre bunlara uymayan karakterlerini kilitliyorlarmış.
    Tahminen başına gelen budur. Ancak birisi hesabını hackleyip karakterlerini silmiş de olabilir.

• Peki 4.99'luk cartel coins alsam bir işime yarar mı? Yoksa Digital Upgrade kit almam daha mı uygun olur? İkiside 4.99 sonuçta Preferred olurum heralde. Birde ben bir şey daha soracağım benim görevlerden gelen veya düşen itemlerimin görüntüsü çok iyi değil ama benle aynı seviyedekilerin(hatta daha düşüklerin) üzerinde jedi cübbeleri gibi görüntüsü çok hoş olan zırhlar falan var çok özeniyorum onlara Onlar aylık ücret ödeyenler mi acaba? Yoksa Cartelle falan mı alınıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

quote:

Orijinalden alıntı: cct1903

Saol.Peki şu Preferred Status nasıl oluyor? Şemaya göre bazı kısıtlamaları kaldırıyormuş. Süper bir İngilizcem yok ama anladığım kadarıyla 4.99$'lık harcama yapınca olunuyormuş. Doğru mu anlamışım, yanlışsa ne yapmak gerekiyor preferred için.

Evet öyle yazıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

Dün gece oyuna girdim yaklaşık 4 ay sonra.Birde ne gorem,benim kastigim classlar silinmiş.Bunun bir açıklaması var mı acaba?

Tahminim ödeme yapmamışsındır her halde bu sürede, bu yüzden senin hesabının statüsünü preferred yapmışlardır.
    Onların da ırk ve karakter sayısı sınıfı var. Duyduğuma göre bunlara uymayan karakterlerini kilitliyorlarmış.
    Tahminen başına gelen budur. Ancak birisi hesabını hackleyip karakterlerini silmiş de olabilir.

Yanliz 4 ay önce girdiğimde de free idim.Dun gece girerken acc name istedi.Normalde mail adresi ismini kullanıyordum.İng pek olmayınca okuyup anlamaya da calismayinca yazılanları ne olduğunu anlamadim(çok devrik oldu).Bir önceki classimda cyborgdu,açık class larda da cyborg var.Ona takilacagimi düşünmüyorum.Gitti 48 lvl class.
    Oyun ilk çıktığında 100 lira bayılıp aldim,adamlardaki muameleye bak.5 sene önce oynadığım cabal daki karakterlerim halen duruyorken ve ben o oyuna 1 lira dahi vermemisken,bu oyunda böyle birşey olması harbi komik oldu.Allah seni bildigi gibi etsin ea.Zaten hak ettigini bulacaksın yakın zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 5 Nisan 2013; 22:12:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunu indirdim tekrar başlıcam europe da hangi server en kalabalık?
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.