Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 tane MAX characterim vardı 2012 nisan da bıraktım silinmiş midir ? Login hatası aldıgımdan bakamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

4 tane MAX characterim vardı 2012 nisan da bıraktım silinmiş midir ? Login hatası aldıgımdan bakamıyorum

Yok hocam karakterlerine birşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

4 tane MAX characterim vardı 2012 nisan da bıraktım silinmiş midir ? Login hatası aldıgımdan bakamıyorum

Tmm tşkler, bide ben bıraktıktan 2 ay sonramı ney Launchet hatası olmuş millet ticket atmış dosyadan bazı numaraları felan region vs.vs.tabi şimdi 1 yıl geçti herkes o zaman çözmüştür.Siz de yaşadınızmı aynı sıkıntıyı

• quote:

quote:

quote:

Tmm tşkler, bide ben bıraktıktan 2 ay sonramı ney Launchet hatası olmuş millet ticket atmış dosyadan bazı numaraları felan region vs.vs.tabi şimdi 1 yıl geçti herkes o zaman çözmüştür.Siz de yaşadınızmı aynı sıkıntıyı

Yok hocam yaşamadım ama o sorun kalmamıştır artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam yaşamadım ama o sorun kalmamıştır artık.

Bende hala var hacı neyse zatrn pc yok 20 gün

• quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

oyunu indirdim tekrar başlıcam europe da hangi server en kalabalık?

up
  • quote:

quote:

Vallahi benim karakterler silinmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüksek level olan var mı? jedi consular seçtim, sage mi iyi shadow mu, aralarında denge varsa shadow düşünüyorum ben. bi de guild'leri nereden inceleyip girebiliyoruz? kendi sitesinde göremedim. teşekkürler.
  • sage büyücü shadow tank/attack gibi diyebiliriz...swtorturk diye arat orada türk guildleriyle iletişim kurabilirsin.
    Bu arada yeni paket aktif oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

sage büyücü shadow tank/attack gibi diyebiliriz...swtorturk diye arat orada türk guildleriyle iletişim kurabilirsin.
    Bu arada yeni paket aktif oldumu?

siteye baktım biraz, ama çok aktif değil anladığım kadarıyla, bahsettiğin paket aktif oldu mu bilmiyorum, girişte resmi çıkıyor.
  • Oyunun inmesine az kaldı, bende denemek isteyenlerdendim güzel oldu f2p
    5 yıldır wow a dünya para bayıldık sararsa para vermekden çekinmem, tek sıkıntı ilk etapta türklerin olduğu bir ortamda oynamak isterim.
    O yönden server önerilerine açığım...
    teşekkürler.
  • Zaten 3 tane ing server var.
    Birisi pvp birisi pve diğeri de rpg.
    PVP serverında (tomb of freedon nadd) republic tarafında P A R S isimli Türk guildi var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_71633564/tm.htm
    Impreial tarafı için de varmış bir eşleniği ancak şu anda ismini hatırlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Zaten 3 tane ing server var.
    Birisi pvp birisi pve diğeri de rpg.
    PVP serverında (tomb of freedon nadd) republic tarafında P A R S isimli Türk guildi var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_71633564/tm.htm
    Impreial tarafı için de varmış bir eşleniği ancak şu anda ismini hatırlayamadım.

teşekkürler in game yakarlarsam birilerini görüşeceğim, biraz daha oyunu inceledikden sonra subcription yapar denerim artık.
    Tam bugünde wowun game time bitti kadermidir nedir
    Republic beni çağrıyor

• tekrar abone oldum ;) neredeyse 1 yıl aradan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdrianGordon -- 24 Nisan 2013; 17:17:51 >
  • lvl 11 jedi consular olarak oynuyorum, forumda pek rabet yok, kıllanmaya başladım yavaş yavaş. f2p olarak(ödeme yapmadan) oynuyorum, birçok şey (gözünüz doymadı ea ve diğerleri) paralı oyunda, ondan mı acaba rabet yok

bu arada tecrübeli biri varsa, ben abone olmayı düşünmüyorum ve pvp server'ındayım, f2p için en uygun server hangisidir? ya da öyle bir şey yok, çok da farklı değil midir? teşekkürler.
  • Ya çok soru sordum ama ben The Red Eclipse'de oynuyorum, Jedi Shadow ve Sith Marauder kasıyorum, şimdi ben subscription alıp atıyorum 2 karakter daha açsam aynı serverda susbs bitince bunlar silinirmi yoksa bende mi kalır? Ona göre ya bir aylığına subs alıcam ya da bir kere 1050 cartel alıp preferred olucam. Birde 1050 cartel coins'e ne önerirsiniz? 900 cartel coinse bir zırh var çok güzel duruyor ama bir sorayım dedim. Birde şuan oyuna giremiyorum ama, Galactic Trade Market(adından tam emin değilim pazar gibi varya)'te ışın kılıcını direk satabiliyormuyuz? Benim Jedi Shadow'a Dark 1 isteyen kılıç düştü, e depo açmak için de para istiyor, ben benim sith karaktere atmak isteyince de gördüğüm kadarıyla bir tek bu seçenek kalıyor. Gözün doysun EA depoyu bile paralı yapmışssın PTT gibi sanki gerçek para koyucaz içine Birde şu server değişimi hep kapalı Tomb Of Freedon Nadd'a geçmek istiyorum Türkler orda diye ama geçemiyorum. 0 dan kasmak da zor geliyor

• hocam galactic trade center'a f2p(üye olmadan) oynuyorsan 2 eşya koyup satma hakkın oluyor, ancak eşyayı daha önce kullandıysan mesela o bahsettiğin kılıcı kullancıysan 'Bound' yazar üzerine fare imlecini götürünce. Bound yazanları satamıyorsun, onları oyundaki vendor'lara satabiliyosun.

Onun dışındakilere cevap veremeyeceğim, lvl 15 oldum hala bu server muhabbetini anlamadım, 3 tane server var gördüğüm: (europe) pvp, pve ve rp serverları. Tomb Of Freedon Nadd server'ı nedir, sen biliyorsan onu da sen anlat bana

server değiştirmek için ziraat bankası'na para yatırıp makbuzu ea'ya göndermek gerekiyor .

eskiden değişiyomuş, şimdi kaldırılmış diye biliyorum.

• Tomb Of Freedon Nadd Avrupa PVP serveri ve Türklerin çoğunlukta olduğu server. Aslında ben de Red Eclipse yerine orada başlayacaktım, ama bundan önce oynadığım oyundaki PVP serverde biz kasılırken biraz ağır kaçıcak ama i**eliğine gelipte bize dalan bir yığın adam olduğu ve bunların ardı arkası kesilmediğinden ve buna bağlı olarak, aynı sürede PVE serverında oynayan arkadaşın bizim 2 katımız level kasmasından(biz 2 kişi partyli kasılıyoruz bide düşünün PVE'deki tek kasılıyordu) bu sefer her ne kadar okuyup öğrendiklerimden TOFN serverında Türklerin olduğunu bilsemde çok sevdiğim serinin online oyununun saatlerce patch atmasından sonra PVP serverında aynı hüsrana uğramamak için The Red Eclipse'de başladım. Bu arada kılıcı da takamıyorum zaten, sorun orada o yüzden GTC'ye koyup karakter değişimi yapıp diğer karakterle kılıcı çekmeyi düşünüyorum. Dediğim gibi ben bukadar aç gözlü bir firma görmedim. Envanter slotu zaten az, birde depoyu paralı yapmış. Gözün doysun EA. Ama sanırım ki büyük bir düzenlemeye gidilebilir, çünkü geçtiğimiz günlerde EA en iyi geliştirici ödülünü mü ne almış bir haberde okudum ama tam hatırlamıyorum, kendine çeki-düzen vermeye başladı, mesela NFS World'ün başındaki ekibi dağıttı. İyi oldu bence çünkü hile kaynıyordu. Yakında SWTOR'da da yine bir düzenleme yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cct1903 -- 29 Nisan 2013; 21:21:08 >

• 2400 Cartel coinim var. bide yaninda hayvan vermisler. Daha oyunu oynamadim.

indiriyom simdi deneyim bakalim

coinlerle ne almaliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 4 Mayıs 2013; 3:02:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

2400 Cartel coinim var. bide yaninda hayvan vermisler. Daha oyunu oynamadim.

indiriyom simdi deneyim bakalim

coinlerle ne almaliyim?

Valla hocam bende başlamayı düşünüyorum. Yanlız TOFN serverında, Jedi olmayı düşünüyordum. Siz ne oynayacaksınız? Sıkıntı olmazsa beraber başlayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 4 Mayıs 2013; 12:24:23 >
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.