Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

"Star Citizen" zaten efsane "wing commander" serilerini yapan adamdan geliyor. Heyecanla bekliyoruz, videoları izlerseniz adam olayı abartmış.

https://www.robertsspaceindustries.com/star-citizen/

freelancer vardı bir zamanlar ....onun gibi hem space combat hem space trade hemde rp olan bir oyun olsa güzel olur.

Strike Suit Zero çıktı yeni, Freelancer'ın yanında çok sığ bir oyun, sadece space combat var ama çok eğlenceli. Star Citizen çıkana kadar(istediğimiz herşey olacak Citizen'de fazlasıyla :)) biraz idare eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

"Star Citizen" zaten efsane "wing commander" serilerini yapan adamdan geliyor. Heyecanla bekliyoruz, videoları izlerseniz adam olayı abartmış.

https://www.robertsspaceindustries.com/star-citizen/

freelancer vardı bir zamanlar ....onun gibi hem space combat hem space trade hemde rp olan bir oyun olsa güzel olur.

Strike Suit Zero çıktı yeni, Freelancer'ın yanında çok sığ bir oyun, sadece space combat var ama çok eğlenceli. Star Citizen çıkana kadar(istediğimiz herşey olacak Citizen'de fazlasıyla :)) biraz idare eder.

star citizenin birkaç videosunu izledim .....en az 10 yıl farka rağmen freelancer'ı bile yakalayamamış daha çok onun taklidi gibi duruyor....Yine de hiç yoktan iyidir....Neyse konuyu değiştirmeyelim.Maksadım ondaki özgür endgame ortamının .... bütün oyunlarda olması gerektiğini anlatmaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 28 Ocak 2013; 16:55:06 >

• beyler oyun şuan iniyor resmi sitesinden indiriyorum 20 GB. free 2 play olarak oynayacağım tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

beyler oyun şuan iniyor resmi sitesinden indiriyorum 20 GB. free 2 play olarak oynayacağım tavsiye edermisiniz?

free 2 play hesaplara çok fazla kısıtlama var, ya cartel coin alıp preferred olacaksın yada aylık ödeyip subscription alacaksın. Ama oyunu bir dene , 25 levele kadar bir karakter kas, beğenirsen devam edersin zaten. Bende kısıtlamalardan korkarak başladım ama 2. saatte subscription aldım çok beğenip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

quote:

beyler oyun şuan iniyor resmi sitesinden indiriyorum 20 GB. free 2 play olarak oynayacağım tavsiye edermisiniz?

free 2 play hesaplara çok fazla kısıtlama var, ya cartel coin alıp preferred olacaksın yada aylık ödeyip subscription alacaksın. Ama oyunu bir dene , 25 levele kadar bir karakter kas, beğenirsen devam edersin zaten. Bende kısıtlamalardan korkarak başladım ama 2. saatte subscription aldım çok beğenip.

Bakalım lvl 50 olduktan 1 ay kadar sonra durum ne olacak :) Ben 3-4 aylık subscribtionum olduğu halde oynamamıştım sıkılıp....Yinede kafa dengi arkadaşlar olursa RP falan devam edilebilir
  • quote:

quote:

quote:

Bakalım lvl 50 olduktan 1 ay kadar sonra durum ne olacak :) Ben 3-4 aylık subscribtionum olduğu halde oynamamıştım sıkılıp....Yinede kafa dengi arkadaşlar olursa RP falan devam edilebilir

Ben pek RP yapamıyorum(zaten RP serverı dururken Rpciler PvP serverında ne arasın ) ama bulunuduğum guildin raidcall da çok eğlenceli muhabbetleri dönüyor operationlar sırasında, zaten oyuna devam etmemdeki en büyük sebeplerden biriside bu muhabbetler, bu oyun için değil her oyun için end-game olduktan sonra bir sıkkınlık başlıyor, monotonlaşıyor oyun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben pek RP yapamıyorum(zaten RP serverı dururken Rpciler PvP serverında ne arasın ) ama bulunuduğum guildin raidcall da çok eğlenceli muhabbetleri dönüyor operationlar sırasında, zaten oyuna devam etmemdeki en büyük sebeplerden biriside bu muhabbetler, bu oyun için değil her oyun için end-game olduktan sonra bir sıkkınlık başlıyor, monotonlaşıyor oyun

raidcall demişken arkadaş ya da guild arayanlar oluyor aşağıdaki linkten de bağlantı kurabilirsinizhttps://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=472760059438687&id=209033029144726&comment_id=5019118&ref=notif¬if_t=feed_comment

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 30 Ocak 2013; 14:31:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Light Yagami

benim kredi kartım yokta sanalsaraydan prepaid alsam subscription yerine geçermi veya subscription alabileceğim bir yer varmı türkiyeden?

ben sanalsaraydan satın aldım aktif ettim sorun olmadı 3 ay dır oynuyorum
  • oyunu dün aldım başladım the red eclipse serverındayım 11 lvl sith sorcerer serverda guildi olan veya oynayan varsa invite veya friend gönderirse sevinirim Furkankoc nickim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORDFURKAN

oyunu dün aldım başladım the red eclipse serverındayım 11 lvl sith sorcerer serverda guildi olan veya oynayan varsa invite veya friend gönderirse sevinirim Furkankoc nickim.

tomb off freeedom nadd serverında oynayan türk guildler var.
  • Ya d&r da 25 tl ye satılıyodu dedim bi araştırayım bakayım nasıl oyun die para yatırmayanlara ayrıcalık tanınmıomuş ben şimdi oyunu alsam para ile yine birşeyler harcamam gerekmi? hiç oynama imkanım yokmu zevkle? bide serverların durumu nasıl oyuncu varmı yoksa kapanmaya yüz tutmuşmu?
  • Oyunu aldıktan sonra parasız bazı kısıtlamalarla oynayabilirsin.Oyuncu durumu normal.Türkler genelde TOFN serverındalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Ya d&r da 25 tl ye satılıyodu dedim bi araştırayım bakayım nasıl oyun die para yatırmayanlara ayrıcalık tanınmıomuş ben şimdi oyunu alsam para ile yine birşeyler harcamam gerekmi? hiç oynama imkanım yokmu zevkle?

bide serverların durumu nasıl oyuncu varmı yoksa kapanmaya yüz tutmuşmu?

Şu koyu yaptığım kısımdaki soruyu ben de merak ediyorum.
    Tam 1 sene önce 2 ay oynamıştım oyunu ama sonra para verecek durumda olmayınca kaldı öyle. :)

Az önce araştırdım biraz bir çok path ile oyun baya bir şekil almış diyorlar.
    Bi de eskiye göre serverlar daha yoğunmuş.
    Acaba ortalama aktif kullanıcı sayısı nedir, durumu nedir merak ettim. :)
  • Oyunu bu kadar eleştirenlere şaşıyorum...
    Wow ilk çıktığında oynayanlar bilir oynamasının ne kadar zor ve ne kadar eksiği olduğunu daha ilk oyunda adamların yaptıklarını inceliyorum ve incelemeye de devam ediyorum bence gayet hoş tabi ki eklenmesi, düzeltilmesi gereken daha zilyon şey var..
    Gelecek expansion pack'lerle oyun nasıl bir hal alır tahmin edemiyorum tabi yapımcıların yaratıcılığına bağlı
  • oyunu bitiren şey kesinlikle çektiğimiz yabancılık oldu..Yahu 2000 yıl niye geriye gidiyorsunki Klon savaşından ne olağanüstü hikaye yapılırdı.Bir Jedi olarak klon savaşında gizli görevlere savaşlara yardımlara gitmek varken
    yada bir Tropper olarak savaşmak varken..Anakinden obiwandan palpatine veya diğer kahramanlardan görev alıp onlarla birlikte göreve gitmek varken niye taaaa 2000 yıl geriye götürdüler bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

oyunu bitiren şey kesinlikle çektiğimiz yabancılık oldu..Yahu 2000 yıl niye geriye gidiyorsunki Klon savaşından ne olağanüstü hikaye yapılırdı.Bir Jedi olarak klon savaşında gizli görevlere savaşlara yardımlara gitmek varken
    yada bir Tropper olarak savaşmak varken..Anakinden obiwandan palpatine veya diğer kahramanlardan görev alıp onlarla birlikte göreve gitmek varken niye taaaa 2000 yıl geriye götürdüler bizi.

• Bu oyunu bitiren süper dandik oyun motoru oldu.Oyunun sadece reklamına 100m usd harcayan EA ve bioware , unreal grafik motoru yerine süper dandik ve ucuz Hero Engine ı secince , toplamda yaptiklari 200m dolar harcama ve oyun bir taraflarinda patladi.

Oyle bir oyun dusununki beta sirasindaki oyun performansi , oyunun ciktigi haldeki performansindan daha iyiydi.Dandik grafiklerine ragmen en dusuk ayarlarda bile pvp de millet 5-10 fps ile oynamaya calisiyordu.3-4 ay bu sorun hakkinda en ufak bir duzeltme yapmadan sacma sapan patchler ve eklentiler geldi.Millet de hali ile oyunu birakti.Ustune ustluk forumda sikayet edenlerin oyun hesabi da kapatildi.Yapilan bu kadar salakliktan sonra bioware in kapanmasi lazimdi ama EA kurtardi Bioware i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 16 Şubat 2013; 19:30:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

oyunu bitiren şey kesinlikle çektiğimiz yabancılık oldu..Yahu 2000 yıl niye geriye gidiyorsunki Klon savaşından ne olağanüstü hikaye yapılırdı.Bir Jedi olarak klon savaşında gizli görevlere savaşlara yardımlara gitmek varken

Belli ki daha önce hiç kotor serisini oynanmışsın. Senin dediğin klon savaşı cart curt kotor daki hikayenin yanında 0 kalır.
  • WoW'dan vakit bulduğumda SW fanı olarak deneyim demiştim. Zamanında closed betasını oynayan nadir insanlardanım bu arada Lakin F2P oynuyoz diye bi arkayı hazırlayıp yeni üye kaydı yapmadıkları kalmış. Ben böyle aç gözlülük görmedim. Zaten EA'in parmağının olduğu yerden elini eteğini keseceksin.
  • Arkadaşlar crew skill de Artifice seçtim ama ilk kristali yapmak için Red Amorphous Crystal gerekiyor. Bunu nerden bulabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.