Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: catastrop

İnternette baktım bir iki nedeni olabilir diyorlar, ilki .net framework'ün son versiyonu yüklü olmayabilir, onu güncelleyin diyorlar.
    Olmazsa bazıları bilgisayarda yeni bir kullanıcı hesabı açarak sorunu düzeltmişler. Karakter kodlamasıyla ilgili bir hataymış.
    Zaten hata mevcut encodingden belirli encodinge geçemiyorum uyarısı veriyor.

Saol sayende çözdum sorunu )) ama bir sorum daha var freetoplay oldu ama level sınırlaması var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna dun basladim. Karakterlerim jedi knight Queenofforce ve sith inquisitor ionyellay(tam hatirlamiyorum buna benziyor bunu rastgele secmistim). Bu oyunun neden sevilmedigini hala cozemiyorum. Yeni laptopla gayet hizli ve sorunsuz bir sekilde oynuyorum. 1366*768 res. ve ayarlar en yuksekte. Birkac gorev bitirdim
    jedi knight ile. Daha isin kilicina yolum var ama.

Ilgilenenler beni bulsun oyunda

Not : betasini da oynamistim zamaninda key kazanip. Bence oyun cok iyi o absurt ve gercekdisi sac sekilleri haricinde.
  • Max level çıkan ek görev paketiyle 55'e çıktı. F2P oyuncular ek görev paketini oynayamıyor bu yüzden en fazla lvl 50 olabilirsiniz.
  • quote:

Max level çıkan ek görev paketiyle 55'e çıktı. F2P oyuncular ek görev paketini oynayamıyor bu yüzden en fazla lvl 50 olabilirsiniz.

Ogrendik bunu oyun icindeyken. Dun bir arkadasin yardimiyla(yardimi ben istedim) bengel korr'u gecmeyi basardim. Ben 8.seviye o 10.seviye olunca 3 kez droidimle saldirmama ragmen kaybettim. Baktim olmuyor konusma menusunden yardim istedim. Gelen arkadas seviye 52 idi.
    Bir vurusta silkeledi. Sonrasinda aldik isin kilicini. Mavi renkli. Bu benim jedi knight disi karakter.(Queenofforce) Bir de henuz baslamadigim sith inq. var yine disi olan. (ionyaley) Simdi onda ilerleyecegim.

Bazi problemler var ama. Cok sik 'insufficient focus' yasiyorum. Isin kilici elimde sap gibi kaldigi oluyor. Bir de bu oyunda hic gece gunduz degisimi yok, hava degisimi yok ki son derece sacma.

• LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    Gece gündüz konusunda zaten bioware çok fazla şikayet alıyor. İleri bir güncellemede ekleyeceklerdir bence.
    Yan görevleri ya da heroic görevleri yapmıyor musunuz?
    Lvl olarak zorlanmak istemiyorsanız kesnilikle yapın. Heroicleri her gün tekrarlayabiliyorsunuz.
    Onları da tekrarlayın. Yine lvl yetmiyorsa biraz mob kesin exp almak için, ileri de sorun yaşamamak için.
    Bu arada jedi knight hikayesi klasik star wars hikayesi tadındadır.
    Onu bitirince size tavsiyem imperial agent açın, en güzle hikayeye sahip sınıftır kendisi.
  • Selam. 3 gun evvel Jedi knight ile isin kilicini almistim. 1 gun sonra da Sith inq. karakterimle aldim. Her ikisinde de epey zorlandim diyebilirim. Sith inq.de once Khem Val'i yendim. Onda oyle zorlanmamistim ama o tuhaf sekilli mauler beni 3 kez elim bos gonderdi ben de taktik degistirip saldirdim. Once ben saldirdim ardindan kacmaya basladim, yaratik beni kovaladi. O arada Khem onu zayiflatti ve ben de devamini getirip isini bitirdim. Dun ise, jedi knight karakterim seviye olarak dusuk oldugundan onu seviye 10'a tamamlamak icin cevremde yardim isteyen veya oyle gordugum arkadaslara katildim. Bir tanesine isin kilici aldirdim. Seviye 10'a ulastigimda
    ileri sinif/ust sinif icin arastirmaya koyuldum. Ya guardian ya sentinel sececektim ama bir turlu bulamadim tek basima su sinifi bizze kazandiracak kisileri. Meger
    republic fleet'e gidip buluyormusuz. Jedi knight'liktan terfi ettim jedi guardian'a. Sith inq.de henuz girisimim olmadi. Daha dromund kaas'a da gitmedim. Ancak, acilabilen karakter sayisi 2 oldugundan jedi consular acamiyorum. Illa birini feda etmem gerek.

Birkac resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 31 Ağustos 2013; 13:34:37 >

• Oyunun görüntüleri vs güzel gelebilir fakat Star Wars atmosferinden çok uzak...

Bir kere o tatooine nedir arkadaş ? SW kotor serisini bitirdim hatta zamanında galaxies bile oynadım ve bu oyunlarda tatooine gezegeni çok güzeldi .Ortamın atmosferi eskiydi ve çöllerinde dolaşırken o hissi yaşardınız..özellikle galaxiesten bahsediyorum.Ama gel gör ki bunda grafikleri şekil yapıcaz diye dubai plajlarına benzetmişler.

Birde o Sith Academy nedir arkadaş ? Disney Land gibi... Kotor'da akademiye girmek için insanlar işkence görüyordu yanılmıyorsam Gerçi bütün bu anlattıklarım gereksiz gelebilir ama keşke swtor da bunları eksik etmeseydi ve tekdüze olmasaydı...

• Haklısın. Kotor'un sith academy'si buram buram kötülük kokardı. Bir ürperti gelirdi oraya girdiginde. Swtor'da grafikleri wow tarzi yapmişlar. Kötü mü olmuş,kesinlikle hayır ama bir kotor'un evreni değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanayi Devrimi -- 2 Eylül 2013; 2:44:03 >
  • Size katilmiyorum. Bence bu tarz grafikler, dusuk sistemlerde de optimize calismasi icindir. Beni en cok geren iki sey, gorevleri yapmama ragmen bosslarin benden yuksek seviyede denk gelmesi dolayisiyla hemen hemen her boss dovusunde yardim istiyor olusum ve pisi pisine oldurulme sonucu zirh su bu degerlerinin dusmesi
    ve fellik fellik medic aramak.

Bu arada, karakterlerimin son durumu

Sith Assassin in Saber Marshall's Robe (Ionyalley)

Jedi Guardian in ... Battle Chest Guard (Queenofforce)

• Arkadaslar tüm subscriberlara 12 eylülden itibaren ek görev paketi rise of the hutt cartel bedava oluyormuş.
    http://www.swtor.com/info/news/news-article/20130910
  • Selamlar. Konu epey süredir hareketsiz imiş. PS3'ü rafa kaldırdım, yeni bilgisayar aldım, direk bu oyuna başladım. Bir SW fanı olarak oynayacağım yegane oyun buydu tabii.

Kimse oynamamakta mıdır şu sıralar? Bildiğiniz aktif Türk guild var mı? (Tabii ortaokullu veletler olmazsa iyi olur )

Bir de speeder aldım. Nasıl kullanacağım? Manuallarda level 25'ten sonra diyor. Ama etrafımda level 15 civarı tipler bakıyorum speedera biniyor. Cartel coin falan training mi satınalmak gerekiyor?
  • Tomb serverinda ( tam adi gelmedi aklima) sith tarafinda the turx adinda turk guildi mevcut. Yas ortalamasi 20 ustu sanirim. Jedi tarafinda da var republic of turkey adinds benimde uyesi oldugum ama cok az kisiyiz. The turx baya kalabalik

• Tomb of freedon nod serverında empire tarafında new turx adlı guildeyim. Güzel ve seviyeli bir bir casual guild, gelin görün.
    Speederları kullanabilmek için trainer'dan skill almanız gerekiyor, speeder piloting . Yanılmıyorsam 3 seviye vardı. Eğer bedava oynuyorsanız siz diğerlerine göre biraz daha sonra gelecek.
  • quote:

Tomb of freedon nod serverında empire tarafında new turx adlı guildeyim. Güzel ve seviyeli bir bir casual guild, gelin görün.
    Speederları kullanabilmek için trainer'dan skill almanız gerekiyor, speeder piloting . Yanılmıyorsam 3 seviye vardı. Eğer bedava oynuyorsanız siz diğerlerine göre biraz daha sonra gelecek.

Eywallah hocam. 4 aylık oğlum var. Onu uyuttuktan sonra oynayabiliyorum Fırsat bulur bulmaz katılacağım. Saygılar
  • Merhabalar benim ufak bir sorum olucak,dün öğleden sonra 5 gibi launcherı açtım bir %100 oldu play geldi sonra tekrar başladı,şuan hala indirme yapmakta oyunun dosyasına baktığımda ise 22 gb oyun tam anlamıyla yüklendi diye düşünüyorum hala ne yüklüyor bu ?
  • Update lerdir büyük ihtimalle. Normal

• bayramda fırsat bulduk oynayalım dedik oyun bakıma girdi

• arkadaşlar oyuna yeni başladım . yardımcı olucak türk guildler varmıdır bildiğiniz ???
  • mrtspk M kullanıcısına yanıt
    The tomb of freedon nodd serverı Empire tarafında "Hanedan" var.
    Republic tarafında da "Republic Of Cats" var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 20 Ekim 2013; 12:28:09 >
  • Neden insanaların bu oyuna uyuz olduğunu anladım. Arkadaş ne zaman bizde tatil olsa server bakımda
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.