Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drasius

quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

Evet bu ürünü alırsan 30 gün subscription da gelir. Ben de D&R'dan aldım aynı şekilde. O zaman 20 lira idi. Fakat bana sorarsan hiç Subs. olma direk F2Play oyna. Subscriber olunca bir sürü iyi şey var, en azından quick travel. Subscriber bitip preferred player status'e düşünce bunların eksikliğini hissediyorsun, sonra tekrar abonelik fiyatı ödedim ben. Yani zararlı çıktım. Belki bunları hiç bilmese idim, F2P olup quick travel felan kasmayıp tabana kuvvet gidecektim bütün görevlere

Aldım, başladım oyuna. 10 TL'ydi fiyatı 60 gün de subs verdi.

Nereden aldınız hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lanet olası pc açmıyor
  • GrumpyPig kullanıcısına yanıt
    D&R'dan aldım. 7 Ocağa kadar kampanya var sanırım.
  • bu dvd ile birlikte gelen subs bitince farklı bi dvd den gelen subs'ı kullanmak mümkün mü? stok yapmayı düşünüyorum da

• Bu ne arkadaş ya 7 level'da Naga mıdır nedir bi herifin mezarına yolladı beni bir lightsaber alcaz diye çektiğim eziyete bak asaları aldım almasına şimdi de yerine koy diyor. Gittim odaya karşıma 6 tane lv. 10 droid çıktı öldüm doğal olarak. Birini bile zor öldürüyorum ben bunların be, gece gece sinirim tepeme çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Bu ne arkadaş ya 7 level'da Naga mıdır nedir bi herifin mezarına yolladı beni bir lightsaber alcaz diye çektiğim eziyete bak asaları aldım almasına şimdi de yerine koy diyor. Gittim odaya karşıma 6 tane lv. 10 droid çıktı öldüm doğal olarak. Birini bile zor öldürüyorum ben bunların be, gece gece sinirim tepeme çıktı

Birşeyi eksik yapmışsındır yada companionun yanında değildir.... birkaç kişiden yardım iste birlikte yapın.
  • 2 dir level 3 akrakterim kılıç aktif olamma problemişnden tıkanıp kalıyor.1 tuşu ne yaparsam yapayım aktif değil.yeni kılıç aldım yine nafile..Kılcın elveli ile ilgili değil eminim.ama kullanmıyor oyun hatasımıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

2 dir level 3 akrakterim kılıç aktif olamma problemişnden tıkanıp kalıyor.1 tuşu ne yaparsam yapayım aktif değil.yeni kılıç aldım yine nafile..Kılcın elveli ile ilgili değil eminim.ama kullanmıyor oyun hatasımıdır ?

kılıç tuşunu değiştirmişsindir diyeceğim de..o kılıç değildir :) daha ışın kılıcı almana vakit var.
  • Arkadaşlar ben oyuna 2 gün önce başladım ve şöyle bir sorunum var lütfen yardım edin.

• iyi akşamlar oyun açılmıyor bende bi türlü 37 lwl charım var ve karakter seçimi açılmıyor nedenini bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniaksk

iyi akşamlar oyun açılmıyor bende bi türlü 37 lwl charım var ve karakter seçimi açılmıyor nedenini bilen varmı

salı günleri server güncellemeleri olur genelde ondandır.
  • Arkadaslar ben free to play e basladim simdi oyunu aktif hale getirmek icin subscribe yapmam yeterlimi yoksa redeem code alip oyle mi subscribe yapicam tam anlayamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: krayt_dragon

Arkadaslar ben free to play e basladim simdi oyunu aktif hale getirmek icin subscribe yapmam yeterlimi yoksa redeem code alip oyle mi subscribe yapicam tam anlayamadim.

subscribe yapman yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: krayt_dragon

Arkadaslar ben free to play e basladim simdi oyunu aktif hale getirmek icin subscribe yapmam yeterlimi yoksa redeem code alip oyle mi subscribe yapicam tam anlayamadim.

subscribe yap geç.
  • Ayrıca gördüğüm kadarı ile 2. sınıfını seçmemişsin. İnperial fleet e gidip sınıfını seç 12 level olmussun 10 levelden sonra yapılıyor.
  • Arkadaşlar sizlere bir konu hakkında danışmam gerekiyor . Yeni bir class oynamayı düşünüyorum . Şuan oynadığım class Sniper ve pvp'de çok zevk alıyorum . Ancak tüm oyunlarda asıl rolüm olan healer'a dönmek istiyorum . Ancak hangi sınıf daha etkili olur combatta emin değilim . Sizlerin bu konuda ki tavsiyelerinizi bekliyorum ..
  • arkadaşlar bu legacy de ki field respecialization var skill değiştirme... bunu 200 k coinse alınca istediğimiz zaman skill değiştrebiliyor muyuz devamlı mı yani ?

yoksa her skill tree değiştirmede buna 200 k mı bayılacağız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arayanbulur -- 15 Nisan 2014; 16:31:19 >
  • cevaplarsanız sevinirim free oynuyorum ama ücretliye geçmek istiyorum kendi sitesinde regular price 19.99$ birde 60 günlük 29.99$ iki fiyat var. Farkları nedir. hangisi avantajlı
  • muek M kullanıcısına yanıt
    arayanbulur kullanıcısına yanıt
    İyi günler,
    O regular price yazan şey oyunun ek görev paketi, ama zaten subscriber olursan bedava geliyor.
    $29.99 olanda tek seferlik ödeme yapıyorsunuz 60 günlük oynama süresi alıyorsunuz.
    Bunu dışında her ay hesabınızdan para kesen aylık abone sistemi var bir de.
    Bunun içinse ayda $14.99 veriyorsunuz.
    Başka seçenekler de var onları da buradan görebilirsiniz.
    www.swtor.com
    Enhance Your Experience | Star Wars: The Old Republic
    http://www.swtor.com/buy

@arayanbulur

quote:

Orijinalden alıntı: arayanbulur

arkadaşlar bu legacy de ki field respecialization var skill değiştirme... bunu 200 k coinse alınca istediğimiz zaman skill değiştrebiliyor muyuz devamlı mı yani ?

yoksa her skill tree değiştirmede buna 200 k mı bayılacağız ?

Tek seferlik bildiğim kadarıyla. Tek seferlik veriyorsunuz parayı sonra istediğiniz kadar kullanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 18 Nisan 2014; 11:04:09 >

• tomb of freedon serverında empire tarafında oynayan arkadaşlar var df/dp 8 man hm nim ops takımımıza bekleriz.

hem pvp hem pve odaklı bir guildiz.

http://guildbosphorus.enjin.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sapper -- 2 Haziran 2014; 17:04:21 >
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.