Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 1 yıl kadar önce oyunu bırakmıştım. Arkadaşlarla tekrar başlama kararı aldık. Uygun fiyatlı game card alabileceğim bir yer var mı? Birde guild arıyoruz empire olursa iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu legacy sistemini anlatacak olan biri olursa çok memnun olurum
  • muek M kullanıcısına yanıt
    formu okudum biraz araştırdım. ancak halen anlamadığım olay bu aile meselesi veya karakterlerin transfer olayı belli level'a erişince mi oluyor? Karakter transferi nasıl yapılıyor. İkinci sorum ise, türk serverlearını nasıl bulacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muek

formu okudum biraz araştırdım. ancak halen anlamadığım olay bu aile meselesi veya karakterlerin transfer olayı belli level'a erişince mi oluyor? Karakter transferi nasıl yapılıyor. İkinci sorum ise, türk serverlearını nasıl bulacağız.

Merhaba, Avrupa'da 3 server mevcut İngilizce. PVP, PVE ve RP olmak üzere. Türk serverı yok ancak çogunlukla PVP serverı olan Tomb of the Freedon Nadd'da rastladim.

Oyunu 4,5 ay kadar once biraktim. O zamandan beri bi değişiklik olmadı ise, aile olayi sadece kendi Legacy ekranımızda görünen ve kendi karakterlerinizi eş dost kardes dusman vb gibi kendi kendinize ufak capta bi rp yapmaniza imkan taniyan bi sistemdi.

Transfer için swtor.com sitesinden giris yapip, "account" altında "character transfer" e gozatabilirsiniz. Orda transfer ile bilgiler ve karakterleriniz görünücektir.

İyi eglenceler..

• arkadaşlar 55 lvl olmak için 60 günlük prepaid almamız yeterli mi ?

60 gün prepaid bitince :D sen 55 lvl oynayamazsın demesinler bize :D @catastrop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arayanbulur -- 30 Nisan 2014; 22:16:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arayanbulur

arkadaşlar 55 lvl olmak için 60 günlük prepaid almamız yeterli mi ?

60 gün prepaid bitince :D sen 55 lvl oynayamazsın demesinler bize :D @catastrop

yeterli :)
  • ben 60 günlük prepaid aldım ama lvl 55 olmadım. Nasıl olunuyor?
  • Ya ben bişey sormak istiyorum 1 sene kadar önce oyunu bırakmıştım tekrar başladım 22 level consular 13 level sith warrior kasıyorum 0'dan kasılıyorum falan sub almak yerine preferred status olayım dedim 4,99$ harcayınca olunuyomuş 4,99$'lık cartel coins aldım ve harcadım, e posta adresime preferred status olduğumla ilgili bir mail geldi fakat saatlerdir karakter seçim ekranında free to play yazıyor onu geçtim mailde gelen, sitede belirtilen hiçbir özellik hesabıma eklenmedi bug falan mı oldu diye düşünüyorum. Söz ettiğim mail:

You have unlocked additional features!
    Greetings (nickim):

Thank you for your in-game purchase within Star Wars™: The Old Republic™. Congratulations, by making this purchase, you are now a Preferred Status player and you have unlocked additional game features including:
    - The ability to run faster (Sprint) starting at Level 1
    - Cargo hold access (Bank Slots)
    - Higher login queue priority
    - Increased access to chat
    - Access to secure trading
    - Post more sales on the in-game Galactic Trade Network

Note: Characters must be between Levels 6-10 to unlock access their Cargo Hold, full General Chat, and Secure Trading.

These features are unlocked for all characters on your account. The unlocked features will be available as long as your account is active. For more information please visitwww.swtor.com/free/features.

Please note: this e-mail message was sent from a notification-only address that cannot accept incoming e-mail. Please visitwww.swtor.com/support to submit any further questions.

May the Force be with you,
    The Star Wars: The Old Republic Team

Fakat aynı dakika içerisinde şöyle bir mail de gelmiş yeni farkettim ki satın alım işleminin 4,00$'lık olduğu yazıyor. Fakat sitede en düşük cartel coins fiyatı 4,99$. Bir bug falan mı oluştu yoksa "nekadar sömürürsek okadar iyi" mantığıyla oynanan bir oyun mu bu kafam takıldı. Yardımcı olabilirmisiniz? Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum ben Cartel Coins'i siteden değil de oyun içindeki cartel market'ten aldım siteyle işim olmadı ve oyun içinde 450 cartel coins 4,00€ görünüyor acaba sistem buga girip €'yu $ olarak görüp işlemi o şekilde yaptığından mı bu duruma düştüm? Supporta başvurmayı düşünüyorum olay çözülmezse bana ticket atarken nelere dikkat etmem neler söylemem gerektiği hakkında bilgi verebilecek biri varsa çok mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cct1903 -- 8 Mayıs 2014; 23:05:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sapper

tomb of freedon serverında oynayan arkadaşlar var df/dp 8 man hm nim ops takımımıza bekleriz.

hem pvp hem pve odaklı bir guildiz.

http://guildbosphorus.enjin.com/

Bende bugun başlayacağım o serverda. Galactic republic misiniz yoksa sith mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVILBOY

quote:

Orijinalden alıntı: sapper

tomb of freedon serverında oynayan arkadaşlar var df/dp 8 man hm nim ops takımımıza bekleriz.

hem pvp hem pve odaklı bir guildiz.

http://guildbosphorus.enjin.com/

Bende bugun başlayacağım o serverda. Galactic republic misiniz yoksa sith mi ?

empire tarafındayız
  • Red Eclipse serverında oynayan yok mu ?
  • Ben ilk çıktığı zaman oynuyordum 50 level karakterim vardı. Bugün indirip giriş yaptım karakter silinmiş
  • Ben oyunu indiremedim bir türlü 99.79% de kaldı ilerlemiyor saatlerdir. Ama çok hızlı yüklendi buraya kadar acaba beklemem mi lazım?
    http://i.imgur.com/4KkMOTU.png
  • Arkadaşlar oyun hem f2p hem p2p'di. Hala öyle mi, yani premium tarzı bir şey var mı?

• Arkadaşlar oyun hangi levele kadar ücretsiz ? Ücretli levela geldikten sonra para ödemesek nolur ? Bir eksiği olur mu ? Oyuna başlamayı düşünüyorum.
  • http://www.swtor.com/free/features
    Bu linkten görebilirsiniz f2p'de hangi sınırlamalar var diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

http://www.swtor.com/free/features
    Bu linkten görebilirsiniz f2p'de hangi sınırlamalar var diye.

Sağolun hocam. Yani şimdi maks level 50 mi ?
  • f2p için 50.
  • Arkadaşlar oyunda f2p, pref, ya da sub olarak neye erişip erişemeyeceğiniz burada yazıyor :http://www.swtor.com/free/features
    Bu sayfa ise oyunun satın alma sayfası :http://www.swtor.com/buy
    Sayfada para ile alınan "Rise of The Hutt Cartel" isimli eklenti, subscriber olma ya da 60 günlük oyun kartı satın alma seçenekleri var. Eğer subscriber olursanız eklentiyi almanıza gerek yok çünkü sub için bedava. Ayrıca sub olduğunuz anda otomatik olarak statünüz f2p'den pref'e geçiyor. Subscriber olmak için 2 seçeneğiniz var birisi 60 günlük oyun süresi almak (One Time Purchase yani) diğeri ise kredi karti gibi bir şey ile otomatik ödeme talimati vererek her ay yenilenmesini sağlamak (Recurring Subscription yani)
    f2p olarak son 50 lvl olabiliyorsunuz devam etmek için Rise of The Hutt Cartel eklentisi gerekli sub olmak istemezseniz eklentiyi satın alabilirsiniz.Sub olursanız sorun yok sub'lar için bedava olduğunu söyledim zaten.
    Kişisel yorumum Star Wars fanı değilim arkadaşım bir bakalım dedi diye oynamıştım o 15 levelde bıraktı ben 2 tane level 50 kastım.Oyundan büyük ihtimal zevk alıcaksınız ve kısıtlamalar yüzünden EA ile BW'ye sövüp sub olacaksınız ve oyun çok daha zevkli hale gelecek.
    Bir kaç bişiyde yazayım
    Max. level 55 ama yukarda yazdım kime/nasıl 55 diye
    Max. karakter limiti ilk verdiğim linkte mevcut
    Oyunda her karakterin kendine ait hikaye(class) görevleri var ve gayet iyiler

quote:

Orijinalden alıntı: arayanbulur

arkadaşlar bu legacy de ki field respecialization var skill değiştirme... bunu 200 k coinse alınca istediğimiz zaman skill değiştrebiliyor muyuz devamlı mı yani ?

yoksa her skill tree değiştirmede buna 200 k mı bayılacağız ?

Arkadaşım o skilli hangi karakterinde açmak istiyorsan onlarda almak zorundasın yani bir sefer alınca o legacydeki bütün karakterlerde yararlanmıyor ondan,skilli "satın aldığın" karakter içinse tek sefer satın alıyorsun sonra skill sayfandaki legacy sekmesine geliyordur büyük ihtimalle ( ben almadım henüz tam bilmiyorum ondan ihtimalli yazdım :D ) ve orda istediğin kadar kullanıyorsun tabi normal skill sıfırlama ücretini vererek (skill mentora ödediğin fiyatın aynısı)

Red Eclipse PVE serverında empire tarafında oynuyorum şayet sub olursam sıkılmadan toplam 16 karakter kasabilirim diye düşünüyorum :D
    Herkes sormuş bende sorayım şu anda en ucuza 60 days pre paid card satan site/mağaza hangisi geçenlerde bimeks'te görmüştüm şu an bulamadım orada. Bir sorum daha Google play'deki swtor app'i için collector edition seriali gerekiyor ( oyun içinde collector edition vendoru var sadece CE sahipleri erişebiliyor ona da erişmek istiyorum :D ) alabilir miyim? alabilirsem nereden alabilirim ? Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oOMert_61Oo -- 24 Haziran 2014; 23:39:10 >

• Dün girdim ama serverlar çok boş geldi acaba fazla oyuncusu kalmadı mı artık?
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.