Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server yoğunluğu benim oynadığımda da az yaz dönemindeyiz belki oyuncular tatile gitmiştir.Her ne kadar oyun için yazı bekleyenler fazla da olsa deniz-kum-güneş diyen de var :D
  • Pvp mantığı nasıl bu oyunun ?
  • oyunun client ı sitelerinden indirdim. Fakat yükleme esnasında sürekli %99.28 e takılı kalıyor. Tam 2.5 saattir böyle. Bu 3. kez denemem. Ne yapabilirim arkadaşlar...
  • Emmin kullanıcısına yanıt
    Hocam sabredin azıcık dolar eğer 2.5 saat beklediyseniz tam swtor klasöründeki DiskCacheArena yi silin öyle deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmin

oyunun client ı sitelerinden indirdim. Fakat yükleme esnasında sürekli %99.28 e takılı kalıyor. Tam 2.5 saattir böyle. Bu 3. kez denemem. Ne yapabilirim arkadaşlar...

Aynen hocam bende de bu problem mevcut Travelling yapamıyorum sırf bu sebepten dolayı. Çözüm bulabildin mi acaba buna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CCCP_

quote:

oyunun client ı sitelerinden indirdim. Fakat yükleme esnasında sürekli %99.28 e takılı kalıyor. Tam 2.5 saattir böyle. Bu 3. kez denemem. Ne yapabilirim arkadaşlar...

Aynen hocam bende de bu problem mevcut Travelling yapamıyorum sırf bu sebepten dolayı. Çözüm bulabildin mi acaba buna?

Bende de olmuştu çıkmıştım patch ekranında Bi sure beklemiştim, oyuna girmiştim Bi sure beklemiştim sonra çıkıp girmiştim olmuştu. Olmadı gugıldan bak bu sorun bir çok kişide olmuş illaki vardır çözüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

quote:

Bende de olmuştu çıkmıştım patch ekranında Bi sure beklemiştim, oyuna girmiştim Bi sure beklemiştim sonra çıkıp girmiştim olmuştu. Olmadı gugıldan bak bu sorun bir çok kişide olmuş illaki vardır çözüm.

Evet var bir kaç çözüm önerisi ama hiçbirisi bir işe yaramadı. 0'dan 11 levela geldim hala %99.57'de tıkandı kaldı, travelling yapamıyorum ilerleyemiyorum sinirim bozuldu valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet var bir kaç çözüm önerisi ama hiçbirisi bir işe yaramadı. 0'dan 11 levela geldim hala %99.57'de tıkandı kaldı, travelling yapamıyorum ilerleyemiyorum sinirim bozuldu valla

Valla bilemiyorum o zaman, dediğim gibi banada olmuştu tam aynı durumda ama geçmişti. Silip tekrar yüklemek belki düzeltir. Tabi küçükte değil oyun bu durum baya can sıkıcı ama, bir şekilde çözmeni umarım, beklemenede değeceğini söyleyebilirim. Para vermeyi de dusunursen dahada zevk alacağını garanti ederim. Umarım düzeltebilirsin bir şekilde. Silip tekrar yüklemeye karar verirsen zaman geçirmek için 10 levela bir de imperial agent kasmanı öneririm hikayesi çok zevkli.

• Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkürler hocam, internetimde kota problemi olmadığı için komple sildim baştan bir daha yükleyeceğim belki o zaman geçer problem. Önerin içinde teşekkürler ama şuan zaten 11 levellik bir Sith Assassin'im var hali hazırda o yüzden bir daha baştan başlamam herhalde. Ki zaten Sith Assassin'i de baya isteyerek açmıştım. Fakat oyuna özellikle Türkiye'den pek ilgi yok gibi, o biraz can sıkıcı...
  • quote:

İlgin için teşekkürler hocam, internetimde kota problemi olmadığı için komple sildim baştan bir daha yükleyeceğim belki o zaman geçer problem. Önerin içinde teşekkürler ama şuan zaten 11 levellik bir Sith Assassin'im var hali hazırda o yüzden bir daha baştan başlamam herhalde. Ki zaten Sith Assassin'i de baya isteyerek açmıştım. Fakat oyuna özellikle Türkiye'den pek ilgi yok gibi, o biraz can sıkıcı...

Bende sith assassin oynuyorum, sith assassin çok zevkli ve oyundaki en şekil Class bence, hikayeside çok guzel. İyi seçim o yüzden.
    Türk yok evet ama bence bu durum daha iyi. Bir oyuna Türkler başlamaya görsün anında oyunun tadını kaçırıyolar.
    Bu arada red eclipse serverındaysan, yardımcı olabilirim oyuna çok giremiyorum ama elimden geldiğince yardımcı olurum.

• quote:

quote:

Bende sith assassin oynuyorum, sith assassin çok zevkli ve oyundaki en şekil Class bence, hikayeside çok guzel. İyi seçim o yüzden.
    Türk yok evet ama bence bu durum daha iyi. Bir oyuna Türkler başlamaya görsün anında oyunun tadını kaçırıyolar.
    Bu arada red eclipse serverındaysan, yardımcı olabilirim oyuna çok giremiyorum ama elimden geldiğince yardımcı olurum.

Yok hocam ya bir Rp serverındayım adı The Progenitor olan. Serverı öylesine seçmiştim, yanlış bir seçim mi sence?

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam ya bir Rp serverındayım adı The Progenitor olan. Serverı öylesine seçmiştim, yanlış bir seçim mi sence?

Rp serverlarında oyuncu sayısı çok düşük olduğundan bir süre sonra belki sıkar. En yüksek popülasyonlu iki server Red Eclipse ve Tomb of Freedon Nadd. Ben de rastgele seçtim şansıma yüksek olanlardan birini seçmişim. Freedon Nadd pvp serverı Red Eclipse pve. Fark, pvpde ortak alanlarda karşı factiondan kişilere dalabiliyosun, pve de dalamıyosun sanırım. Test edemedim çünkü pvp arenalar haricinde karşı factiondan kimseyi görmedim.

Eğer ben oyuncu sayısını takmam ve rp yapmak istiyorum diyorsan sıkıntı yok, ama ilerde oyuncu sayısını takarım diyorsan bence değiştirmen iyi olur.

Bunlar dışında itemlarla ilgili, anlamadığın şeylerle ilgili yapman gerekenlerle ilgilide sorunların olursa cevaplarım bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 5 Ekim 2014; 17:43:58 >

Valla bayağı fikrimi değiştirdin ya server konusunda yeni bir karakter mi açsam bilemedim şimdi Zaten Türkçe çok kaynak olmadığı için fazla bilgi sahibi olamamıştım oyuna başlamadan hatam bu oldu benim. Sen hangi sıklıklar ile oynuyorsun hocam oyunu?
  • quote:

Valla bayağı fikrimi değiştirdin ya server konusunda yeni bir karakter mi açsam bilemedim şimdi Zaten Türkçe çok kaynak olmadığı için fazla bilgi sahibi olamamıştım oyuna başlamadan hatam bu oldu benim. Sen hangi sıklıklar ile oynuyorsun hocam oyunu?

Ben hafta içi her gün sabah 9-12-1 arası oynuyorum hafta sonu oynamıyorum. Bazen hafta içi daha çok oynadığım oluyor. Kpssye hazırlanıyorum ondan çok vakit ayıramıyorum.
    Eğer sıkıntı olduğunu düşündüysen server değiştir, ben doğru ırkı,classı ve factionu bulana kadar 3 kere 10a kasıp 4.ude dikişi tutturdum. Zaten 2. Kasmak daha kolay gelir görevleri bildiğin için. Red eclipseta başlangıç alanında sürekli adam görebiliyorsun, grup questlerine kolayca adam bulabiliyosun. Bu 30 levela kadar boyle sonra insan sayısı seyrekleşiyor haritalarda buyuyor.

Doğru söylüyorsun ya zaten 11 çok fazla bir level değil, tekrar bir PvP serverında başlamak daha mantıklı. Yine bir sith assassin açar tekrar başlarım olmadı. Önerilerin için çok teşekkürler anlamadığım bir konu olursa yine rahatsız edebilirim seni.
  • Yeni expansion açıklandı bugün.
    Shadow of Revan
    http://www.swtor.com/shadow-of-revan
    Lvl cap 60 oluyor.
    2 yeni gezegen geliyor.
    2 tane role-neutral flashpoint (sanırım taktiksel flashpoint), 4 tane hard mode flashpoint ve iki tane lvl 60 operasyon geliyor.
    Yeni Discipline system diye bir sistem geliyor. Skill tree sistemi bayağı bir değişiyor bu sistemle.
    Aşağıdaki linkte sistemi kısaca anlatıyor.
    http://www.swtor.com/blog/developer-update-introduction-disciplines

http://www.youtube.com/watch?v=Ga46ILw7iaY

Hocam iki sorum olacak sana. Level 10 oldum ve Sith Assassin'i seçtim. İmperial Fleet'e ilk uçuşumda bir kaç şey seçmem istendi.

Burada başında elmas olan bu adamlardan birini seçmem isteniyor. Meslek midir nedir anlamadım ama benim sınıfıma uygun neyi seçmeliyim?

------------------

Bu da skill ağacı fakat pek bir şey anlamadım, biraz açıklayabilirsen çok sevinirim.

• quote:

Hocam iki sorum olacak sana. Level 10 oldum ve Sith Assassin'i seçtim. İmperial Fleet'e ilk uçuşumda bir kaç şey seçmem istendi.

Burada başında elmas olan bu adamlardan birini seçmem isteniyor. Meslek midir nedir anlamadım ama benim sınıfıma uygun neyi seçmeliyim?

------------------

Bu da skill ağacı fakat pek bir şey anlamadım, biraz açıklayabilirsen çok sevinirim.

O elmas olanlar meslekler. Meslek konusunda çok bilgim yok benimde. Fakat ben araştırıp ona göre seçmiştim. Araştırdığıma göre Slicing para için en işe yarayan meslek diyorlar. Ama ben daha bir numarasını göremedim. 3k ya göreve gönderiyorum bana 3.5 k getiriyor slicingim full olmasına rağmen. Nasıl oluyor emin değilim. Metalworking mi öyle bir şey olması lazım Metalli bir şey yani. O iyi para getiriyor. Yanında şu an khem val var mesela, bu oyunda mesleko layı, companionlarını göreve göndererek oluyor. Khem valı Metalworking için bir göreve yolluyosun 2-3 dakka sonra sana toplayıp getiriyo böyle böyle kasıyosun mesela. Bunun için companionun gözüktüğü yerin sağ üstünde ufak bi işaret var ona basınca crew sayfası açılır ordan yapabilirsin. Subscribersan 3 meslek değilsen 2 meslek seçebiliyosun. Ben metalworking ve armormechi öneririm. Armormech metalworkingden topladığın materyallerle armor yapabilmene yarıyo. Daha değişik işleride vardır muhtemelen. Yok ben toplayıcı olacam full para kasacam diyosan Archeology veMetal olur gibi. Bunlardan gelen materyalleri ahde aratıp fiyatlarına bakıp, ona göre ahye koy. Galactic Trade Market yani. Onlar satılır iyi para getiriyor. Şimdilik çok işin yok. İstersen sonraya bırak bu meslek işini. Ben 30dan sonra kasmaya başladım, yanındaki companionlar artıyor ve kolayca kasabiliyosun. Sadece khem val varken onu göreve gönderdiğinde yanlız kalır görev yapamazsın. Dediğim gibi 30-40a bırak. Zaten çok basit kasılıyor. Kullanmadığın compları sürekli yolluyosun, hiç uğraşmıyosun bile.
    Bu olay biraz karışık gelmiş olabilir ama emin ol karışık değil. Sadece meslek seçimi biraz çetrefilli. Ama dediğim gibi şimdilik uğraşma bile.

O skill ağacıda, 3 rolün var, soldan sağa, darkness, deception, madness. Darkness tank rolü. Deception ve madness dps. Deceptionun olayı daha assassin vari melee dövüşlere odaklı. Arkadan vurma vs gibi işler daha çok. Madness, yarı sorc yarı assassin gibi. Hem melee hem caster. Uzaktan dot (yavaş yavaş sürekli hasar büyüleri) atıp, sonra melee girip dövüşmeye odaklı. Madnessta sürekli girip çıkıp değişik işler yapıyosun. 3ünüde oynadım, Madness bana içlerinde en zevkli ve zor olan gibi geldi. Deceptionda zevkli. Şu an darkness oynuyorum pek zevkli olduğunu söyleyemem, dungeonlar için grup bulurken kolay oluyor sadece. Ama soruşturmalarıma göre yeni patchten sonra pvp içinde Darkness veya deception öneriyolar. Yinede sen bilirsin, oyun stiline göre seç. Googledan deception/madness/darkness assassin talent build falan yazarak en iyi buildleri görebilirsin ona göre dizersin. Ben açıkçası madnessa dönmeyi planlıyorum.

Bu arada itema falan para harcama. Günde en az 2 tane flashpoint yap. Görevleride yapınca plenatary commendation diye bir şey gelecek. Bunlarla gittiğin her mapte, o levela uygun itemlar alabilirsin. O levelda alabileceğin en iyi itemlar oluyolar genelde. Yada turuncu itemların için mod alabilirsin. Bir de şimdi Dromund Kaasa gideceksin, Dromund Kaasta zaten denk gelirsin kesin, Revanite diye adamlar olacak mapin belli bir kısmında, görevler bir şekilde oraya ulaştırır seni zaten. Ufak kamp, anlarsın zaten Revanite yazısını görünce. O adamların bütün questlerini yap sonunda güzel bir chest verecekler. Turuncu. Güzel derken, tipinden bahsediyorum. Turuncu itemların olayı, kendi başlarına 10 armor veriyorlar sadece. Sürekli mod takarak geliştiriyorsun itemları. Yani turuncu bir itemı 55 levela kadar kullanabilirsin. Belli levellarda modlarını değiştireceksin. Böylece tipi hoşuna giden turuncu itemları istediğin kadar kullanabileceksin.

Bu kadar detaylı olarak açıkladığın için çok teşekkür ederim valla her birşeyi fazlasıyla açıklığa kavuşturdun ne diyeyim güç seninle olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CCCP_ -- 9 Ekim 2014; 2:13:30 >
  • quote:

Bu kadar detaylı olarak açıkladığın için çok teşekkür ederim valla her birşeyi fazlasıyla açıklığa kavuşturdun ne diyeyim güç seninle olsun

Önemli değil, gene yardıma ihtiyacın olursa burdayım.
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.