Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkmasının üstünde 5-6 sene falan geçmesine rağmen hala iyi grafikleri ve oynanışı var.
  • uzak duruyorum böylesinden :D
  • Valla arkadaşlar sizi bilemem ama oyunu ilk çıktığı günden beri oynuyorum arada ara vermelerim oldu ama şu an subscriptionlı bir şekilde oynamaya devam ediyorum. Oyuna en büyük darbe ilk çıktığı zamanlarda insanlar çok büyük umutlarla Wow killer olarak lanse etmesi oldu bu büyük bir hataydı tabii neden mi çünkü Wow olgun, geliştirilmiş bir oyun Swtor ise daha ilk çıktığı zamanlar buglı content kıtı bir oyundu ancak oyunda bir çok yapılası şey vardı o ayrı bir mesele. Bir kere star wars teması oyunu hep odak noktası yaptı buda beklentileri epey üste çekti tabii Mmo kitlesi acımasız bir kitle hiç acımadılar yapmadıkları eleştiri kalmadı ancak oyun kendine has çokça bir oyuncu kitlesi yakalıda hype'la birlikte. Bu kitle zamanla azalmış olsada hep istikrarlı bir şekilde devam etti her zaman kök oyuncu kitlesi oldu. Güzel updatelerle beslendi oyun ve sonunda beklenen f2p tazı hayata geçirildi bu oyunu yapanların çokça işine gelmekle birlikte onlara inanılmaz bir kazanç sağladı ama oyun her zaman f2p oyuncusuyla subscriptionlı oyuncu ayrı tuttu ve bunuda çok iyi becerdiler. Ve geldik 2014ün son aylarına oyunun durumu çok iyi ve stabil bir şekilde ilerliyor hatta yükselişte yeni gelecek eklenti paketiyle eski oyuncularla birlikte yeni oyuncularda kazanmaya devam ediyor Star wars. Son zamanlarda çıkan bütün mmoları denedim ve hiç biri tat vermedi özellikle bir heyecanla aldğım Elder Scrolls Online ah ne üzdü beni birde toplandık 5-6 arkadaş pre-order ettik neyse o da kara sayfalarda duracak. Ondan sonra çıkan Wildstar (hesapta wow killer) o da tam bir fail yani tablo ortada son zamanlarda çıkan en sağlam MMO diyebiliriz geçen bir araştırma okudum son yılın en çok kazandıran online oyunları listesinde 4. sırada Swtor yani oyun aktif arkadaşlar bazı yerlerde okuyorum oyun ölü yok öyle bir oyun kalmadı falan bunlar doğru değil gayet normal bir oyuncu kitlesi var ve her geçen gün artıyor yeni eklenti paketi nedeniyle. Eğer gelecek eklenti paketi beklendiği gibi iyi olur ve sonrasında oyun durmadan updateli tutulursa özellikle biraz daha Operation ve Pvp bazında oyunun önü açıktır diye düşünüyorum. He sonuçta bu yaızıyı niye yazdım çünkü oyun Türkiye'de unutuldu resmen çok kolay silin bi anda inanılmaz az bir türk oyuncu sayısı var ki onu bile bilmiyorum sadece benim tanıdığım var bir kaç kişi onlarda benim gibi eski oyuncuları zaten . Neden anlamadım ülkemizde çok kolay unutuldu swtor ve buda üzüyor açıkçası fena mı olurdu bir topluluk olsa star wars oynayan yıllardır yabancı guildlerde 3-4 arkadaş takılıyoruz. Yani arkadaşlar oyunu biraz özetlemeye çalıştım he bide bizim en sevdiğimiz tarafı PVP gerçekten oyundaki pvp bir ayrı eğlenceli arkadaş bırakamıyoruz bir türlü ama onun dışında yapacak çok şey var cidden çok kolay zamanınız emebilecek bir kapasitesi var oyunun buda bir gerçektir. Neyse eğer dur la bi göz atayım diyorsanız ama f2p çok kısıtılı hiç bişi anlaşılmıyor diyorsanız ki gerçekten öyle şuraya bir frend referral linki koyuyorum bu linke giriğ accept derseniz 7 günlü free subscription alıyorsunuz yani oyunu full olarak deneyebiliyorsunuz. İşte link http://www.swtor.com/r/SF3GDQ

Server: Tomb of Fredonn Nadd Char: Da'ud, Tatack

• Merabalar arkadaşlar bi kaç sorum olacak da

Ben yeni başlayacağım da PvP filan umrumda değil sadece hikaye için oynayacağım zaten , para filan ödemeyi düşünmüyorum da.
    Bazı arkadaşlar LVL 50'den sonra oynayamazsın filan demiş.
    Acaba hikaye'nin ortasında böyle bişeyle karşılaşırmıyım ya da LVL 50 den önce çoktan biter mi hikaye? Biraz yan görev de yapayım istiyorum.

Ayrıca hangi server'da başlamalıyım 3 server var RP girmeyi düşünüyorum.

Bir de her class'ın hikayesi komple ayrı mıdır ya da benzerlikler gösteriyor mu zaman zaman.
    Hepsini tek tek mi oynamalıyım. Ya da bir light side , bir dark side açsam yeterli olur mu?

spoiler vermeden cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witcher91 -- 14 Aralık 2014; 13:11:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: witcher91

Merabalar arkadaşlar bi kaç sorum olacak da

Ben yeni başlayacağım da PvP filan umrumda değil sadece hikaye için oynayacağım zaten , para filan ödemeyi düşünmüyorum da.
    Bazı arkadaşlar LVL 50'den sonra oynayamazsın filan demiş.
    Acaba hikaye'nin ortasında böyle bişeyle karşılaşırmıyım ya da LVL 50 den önce çoktan biter mi hikaye? Biraz yan görev de yapayım istiyorum.

Ayrıca hangi server'da başlamalıyım 3 server var RP girmeyi düşünüyorum.

Bir de her class'ın hikayesi komple ayrı mıdır ya da benzerlikler gösteriyor mu zaman zaman.
    Hepsini tek tek mi oynamalıyım. Ya da bir light side , bir dark side açsam yeterli olur mu?

spoiler vermeden cevaplarsanız sevinirim

Lvl 50'den fazla olamazsın demek istemişler. Oyunda max lvl 60.
    Ama Lvl 50 olsan bile hikaye modunu oynayabilirsin.
    Sınıf hikayelerinin birbirleriyle pek alakası yok.
    Ayrıca her sınıf hikayesi light side ya da dark side olmasına göre farklılıklar gösteriyor.
    Mesela bunun en güzel örneği imperial agent.
    Yapılan seçimlere göre 6 tane son var.
    RP serverları çok dolu olmuyor diye biliyorum.
    PVP ve PVE serverları daha iyi olur.

• catastrop kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeş cevapların için. O zaman her türlü sınıfları birer birer oynayacağız.

Sınıf hikayeleri light side ya da dark side olmasına göre farklılıklar gösteriyor demişsin.
    Yani çok benzer ise sadece bir taraf da seçebilir miyim?
    Yoksa ikisini de oynamalımıyım?
  • launcher'dan Play tıklıyorum oyun açılmıyor şu an
    hata mesajı filan da gelmiyor.

Bunu repair filan edemez miyiz? tıklayamıyorum da repair kutusuna.
    7-8 lvl da olduydum hikaye yavaştan sarmaya başladıydı tüh

Edit: Neyse hallettim sorunu. Virus programı durduk yere karantinaya almış oyunun exe.sini. Ulan bi uyar bari değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witcher91 -- 18 Aralık 2014; 12:53:21 >
  • witcher91 W kullanıcısına yanıt
    Light side dark side bazı hikayelerde fark ediyor, bazılarında fark etmiyor.
    Ama sadece bu yüzden aynı hikayeyi iki defa oynamaya gerek yok.
    Merak edersen youtube'da tüm seçeneklerin videosu var.
  • f2p için hala abartılımı kısıtlamalar bilgisi olan varmı
  • Hala aynı bir değişiklik yok.
    http://www.swtor.com/free/features/
  • oyunu oyayan yok sanırım
  • Ben oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RayMcCall kullanıcısına yanıt
    Sizce premium u olan birisi pvp bakımından tatmin olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Voidian

Sizce premium u olan birisi pvp bakımından tatmin olur mu?

Tabikide. Dlc paketini de Alıp level kasıcaksın sonra wz Comm kasıp gear alıcaksın . Pvp ve pve bakımından çok geniş Kapsamlı bir oyun

• premium aldım bh merc kasiyorum gayet güzel ayrıca premiumsuz çok sıkıcı :)
  • Beraber ops , pvp yapabileceğimiz bir Guild varmı , daha doğrusu kaldımı öyle bir Guild

• Bölüm ölmüş.
  • türk guildleri teker teker dağıldı yaza doğru toplanabiliriz belki
  • Ay ve Yıldız guildi var suan 90 üyesi var full türk birlikte wz falan yapıyoruz ops icin bir kaç eksiğimiz var düzeyli ve saygı ortamı olan bir guild . Tomb of freedon nadd serverindeyiz türk arkadaşları bekleriz
  • RayMcCall kullanıcısına yanıt
    Empire tarafındaysanız katılabilirim

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.