Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de daha önce de bahsedilen Uploader meselesi var. Gerçekten ne kötüdür yaw o öyle? Kaç megabyte indirdin, kaç MB kaldı, ne kadar da iner göstermiyor. Bioware/EA'e herkes saldırıp dururdu Mass Effect ve DA2 yüzünden ben yine de beğenirdim. ..de bu sefer hakikaten böyle muhteşem bir şeyi nasıl berbat hale getiririz diye uğraşmışlar
  • F2p hesap açtım ve lvl 20 oldum
    20 lvlden sora düşük xp alcaksınız die bi uyarı geldi
    Anlamadığım zaten düşük xp alıodum şimdi daha da mı düşük alıcam onu merak ettim bilen biri varmı?

oyuna bi kere para versen gene nese de her ay veremicem o yüzden böle çırpıncaz galba
    Türkiyede de çok tutmadı galba konu hiç aktif değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blowoff1 -- 27 Kasım 2013; 1:14:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blowoff1 kullanıcısına yanıt
    Ben oynuyorum hala. Bimeks'ten ucuz yollu 60 gün prepaid card aldım. Hala devam ediyor süresi. Bence güzel bir oyun. Sırf SW havası bile yeter. MMO olayına çok vakıf değilim. DPS karakter açtığıma pişman oldum. Healer açmak lazımmış. Yarım saat Heroic dungeon kapısında "Healer, LF 1Healer" diye ağlanır mı arkadaş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

Ben oynuyorum hala. Bimeks'ten ucuz yollu 60 gün prepaid card aldım. Hala devam ediyor süresi. Bence güzel bir oyun. Sırf SW havası bile yeter. MMO olayına çok vakıf değilim. DPS karakter açtığıma pişman oldum. Healer açmak lazımmış. Yarım saat Heroic dungeon kapısında "Healer, LF 1Healer" diye ağlanır mı arkadaş ya

dps ama hangisi eğer jedi shadow ise tanka dönebiliyorsun....bu tür oyunlarda çoğunluğun tercih ettiğini tercih edersen çok bulunan olursun :) gunslinger'da iyidir bu arada....republic tarafına göre yazdım sith tarafındaysan karşılıkları da aynı ....
    oyunu ilk çıktığında almıştım o zmaan türkiyeden epeyce oyuncu vardı endgame nedeniyle bıraktık çoğumuz.

• Sith Marauder oldum maalesef, Jedi Sentinel'e denk imiş. Solo oynarken eğlenceli de Flashpoint veya Heroic kasmak istersen Medic, Medic diye ağlanıp duruyorsun. Dün yalnız bir elemanla group olduk. Sith Sorcerer adam hayatının Healer'ini yapmış arkadaş. Benden 6 level düşüktü. 2 tane heroic yaptık. 4 kişilk senaryoya başladık 1 kişi hattan düştü, gelir diye companion da çağırmadık. Neredeyse yara almadan görevleri bitirdik.

Bir karakter daha açarım oyunun gideri var gibi. Bu sefer Rep'tan açayım diyorum. Hatta PvP mi açsam bilmiyorum. DPS olmayacağımı biliyorum :) sanırım Jedi Consular açıp Sage devam ederim.

Endgame mevzuu nedir? Çok kişinin şikayet ettiğini okudum. EA/Bioware ikilisinin Mass Effect vb. muhteşem oyun yazıp son görevde içine etmesi mi? Alıştık artık, buna immune olduk

• Yok senaryonun son görevleri oldukça güzel film gibi...ama son Levelda bir süre sonra yapacak birşey kalmıyor hep aynı dailyle aynı pvp yerleri vs...Yani sıkılıyor insan bir süre sonra.
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Valla 4 ana class var. 4 tane de advanced class. Çok baymaz ise 4ünü Republic, 4ünü de Sith 8 defa oynanır gibi. Classic Bioware de değil diyorsunuz oyunun sonu da iyi bitiyormuş. Gerçi zamanın KotoR diye bir oyunu vardı. Bugün Darth Revan'ı öldürdüm, ağlayacaktım neredeyse :(
  • Server değiştirilebiliyor muyuz? Deiştirebilirsek nasıl?
  • Merhaba arkadaşlar. ben oyunu dün mediamarkttan aldım kutulu sekılde ve yükledim 8 gb kadar bi güncelleme yaptı oyunu actıgımda siyah bir ekran gelıyor çok kısa süreligine sonra gidiyor ve oyun acılmıyor bunun asıl düzeltebilirm bi bilgisi olan varmı ?
  • remzican94 R kullanıcısına yanıt
    Soru çok büyük ihtimal ekran kartı sürücüleriyle ilgili.
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=3396
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=508830

Şu iki baslıkta yazanlar deneyin isterseniz.
  • arkadaşlar
    1- bu subscriber mi neyse nedir bu ?
    ondan nasıl kurtulacağız...

2- 25 lvl oldum hala questlere tabana kuvvet gidiyorum... mount olayı traineri işi nasıl bu oyunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arayanbulur

arkadaşlar
    1- bu subscriber mi neyse nedir bu ?
    ondan nasıl kurtulacağız...

2- 25 lvl oldum hala questlere tabana kuvvet gidiyorum... mount olayı traineri işi nasıl bu oyunda...

1- Subscriber demek oyuna aylık üye olarak oynayan oyuncu demek. Kurtulunabilecek değil, olunabilecek bir şey.
    Farklırını aşağıdaki linkten görebilirsin.
    http://www.swtor.com/free/features
    2- Mount için önce skill trainerdan speeder piloting 1 skili alıyorsun. Sonra filoya gidiyorsun ve speeder vendordan satın alıyorsun.
    Sadece filoda değil başka gezegenlerde de satıyorlar.
    Yerleri linkte var.
    http://www.swtor-spy.com/guides/swtor-speeder-guide/

• Ya millet oyunu yukledim hesap acicam fakat oyunun sitesine girip sign up a girdigim zaman sayfa acilmiyor ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talat2106 -- 14 Aralık 2013; 21:41:20 >
  • Ya arkadaslar oyunun account alma bolumunde bir problem var bir turlu alamiyorum. Daha ismimin ilk harfini yazar yazmaz uyari geliyor.

• Ilk serverda republic tarafinda turk guildi var mi? Empireda hanedan var da republic tarafinda var mi?

• D&R'daki bu ürünü(http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Star-Wars-The-Old-Republic-PC//Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000387060) alırsam içindeki 30 gün gametime, 30 günlük subscription yerine geçer mi?
  • Drasius D kullanıcısına yanıt
    Evet bu ürünü alırsan 30 gün subscription da gelir. Ben de D&R'dan aldım aynı şekilde. O zaman 20 lira idi. Fakat bana sorarsan hiç Subs. olma direk F2Play oyna. Subscriber olunca bir sürü iyi şey var, en azından quick travel. Subscriber bitip preferred player status'e düşünce bunların eksikliğini hissediyorsun, sonra tekrar abonelik fiyatı ödedim ben. Yani zararlı çıktım. Belki bunları hiç bilmese idim, F2P olup quick travel felan kasmayıp tabana kuvvet gidecektim bütün görevlere
  • İlk olarak Jedi Shadow kastım . Pvp sırasında oldukça etkili olabiliyor . Şu sıralarda ise Sith Sniper kasiyorum . Ve pvp sırasında dehşet zevk aldığımı söyleyebilirim . Critical denk geldiği zaman 10k civarı hasar çıkarabiliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: zodd

quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vishera

Peki madem oyunu oynamış olan herkes şikayetçi neden hala devam ettiriyorlar ? umarım free play tarzı saçmalık olaylara girmeden oyunu kapatırlar olur biter. EA games elini ayağını çeksin bu işten bioware tek başına daha tecrübeli star wars konusunda Adam gibi mmo oyun yapsınlar grafik falan istemiyoruz... oyun içi ayrıntılar bol olsun star wars iyi şeyler hakediyor

f2p 2 ay sonra geliyor bile. ama o bile çok tutmaz seneye kapanır bu oyun

Size varya sadece gülüyorum girin bi RP serverina bakın bi ortalıga questlere space e basip geçmeyin biraz içine girin ben 2006 dan beri wow oynuyordum gecen sene bıraktim starwarsa başladım böyle bir quest sistemi hikaye sistemi olamaz ! hiçbir mmorpg de gormedim kendin şekillendirdigini kafana göre dark point kafana gore light point alma olayi harika olmuş bence siz biraz mmo oyunlarini birakin wow ilk cıktıgında bundanda beterdi ancak şimdiki duruma gelebildi yıllar içinde fixlene fixlene o yuzden biraz sabretmek lazim ben şahsen ne pve ne pvp yapiyorum gayet guzel RP den inanılmaz bi zevk alıyorum suan.

Bir oyun f2p olduktan sonra ne kadar fikslenirse fikslensin eski parali sisteme geri donus yapamaz. Oyuncularini kaybeder. Parali uye ile parasiz uye arasinda cok fark zaten olmayacak. O yuzden ne kadar patch ile sunlar bunla duzeltseler o yola girdikten sonra geri donusu cok zor

Aslında bu yenilik ama farkında degilsin wow ilk cıktıgında offical forumlarda ne tartişmalar cıktı bunun yapilmasi için oyuncular ne baskılar ne anketler yapti ancak blizzard bu işin nekadar oyunun reklamı oldugunu goremedi şimdi Lichking den sonra bi takım şeyleri degiştirmeye başladilar Cata ile birlikde butun guess-passler 10 day trial key hepsi kaltı yerine sınırsız deneme accountlari geldi üstüne birde deneme sürümü yaptilar 360 mb lik indirip oynayabiliyorsun geri kalanını oynarken indiriyor böyle sistemler getirdi blizzard bence cok guzelde yapti işte starwarsinda yapmak istedigi bunu bi ust kademeye taşıyarak oyunculara belli konularda sınırsız teklifler veriyor olmasi wowda level sınırı 20 panda ile beraber 60 olucak her 2 oyundada whisper party atamıyorsun veya General chat yazamıyorsun mesleklerini belirli seviyeye kadar geliştirebiliyorsun vs..

Siz f2p yi ne sanıyorsunuz merak ediyorum acıkcasi o internetten indirdiginiz 10 bin dolarlık bütceli oyunlardanmı? Gidip bi araştirin bioware ve EA games nekadar bütce ayirmis bu oyuna. Kapansın oyun kesin kapanır yakında fln diye yorumlar var buda işte sizin bu tür oyun ekonomileriyle nekadar alakasiz sadece oyunu 10 gun oynayip hikayesini bile bilmediginiz ögrenmek istemediginiz oyuncularsiniz. Sacma sapan yorumlar yazmak yerine biraz araştırıp yazin ezberci degil araştırmacı olun.

Dostum biraz sakin ol beni tanimadan yorum yapma. Ben onbin dolar butceli mmo oynamadim hic. Swtor oyunculari oyuna toz kondurmayarak en buyuk zarari kendileri veriyor. Betasindan beri oyuna laf soyletmediniz, oyunun geldigi nokta ortada. Elestirilere acik olun, oyunu begenmeyenleri cahillikle suclamayin

Swtorun getirdigi sistem ancak su sekilde tutar. Diger mmo oyunculari f2p cazibesi ile oyuna baslar, oyundan zevk alirlarsa wow da buna benzer sistem getirir. Ama bu cok zor birsey. Diger mmolar da bos durmuyor

Daha bu yaz basinda f2p olur diyenlere kiziyordunuz, gelinen nokta ortada.

Ben bir starwars oyuncusu degilim ilk olarak bunu bi soyliyim sapina kadar wow oyuncuyum halada oyleyim yıllardır oynadim halada oynarim oyundan bağlarim kopmus degil starwarsa başlayalı 1 hafta oldu bunun toz kondurmayla bir ilgisi yok yanı onu demek istiyorum tamamen OBJEKTIF dusunce bu !

Onun dışında diğer oyuncular ne der ne yapar hiç bilmem umrumdada degil acıkcasi her turk forumunda starwars biter bilmem ne berbat ya arkadaş gidiyorum elin isveçlisinin elin ingilizinin forumlarina bakıyorum herifler her hikayedeki en ufak noktalari tartişiyor oha nasil yazmışlar diyorlar bizim burda Buneeeeeeeee yaaaaaa saçma sapan bi oyun bilmem ne.. Eleştiri degil bu bizim milletin yaptigi başka birşey ancak burada şimdi yazmama gerek yok herkes biliyor ne oldugunu o yuzden f2p olucakmış iyice b..ka saricakmış bilmem ne gibi yorumlardan okadar sıkıldımki bunlari yazma geregi duyuyorum artık.

ben demiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

Evet bu ürünü alırsan 30 gün subscription da gelir. Ben de D&R'dan aldım aynı şekilde. O zaman 20 lira idi. Fakat bana sorarsan hiç Subs. olma direk F2Play oyna. Subscriber olunca bir sürü iyi şey var, en azından quick travel. Subscriber bitip preferred player status'e düşünce bunların eksikliğini hissediyorsun, sonra tekrar abonelik fiyatı ödedim ben. Yani zararlı çıktım. Belki bunları hiç bilmese idim, F2P olup quick travel felan kasmayıp tabana kuvvet gidecektim bütün görevlere

Aldım, başladım oyuna. 10 TL'ydi fiyatı 60 gün de subs verdi.
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.