< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU (17. sayfa)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 27 Ağustos 2024; 9:47:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun bence gayet keyifli ve güzel olmuş. Genel kanı bir Star Wars oyunu oynayacaksan, illaki Jedi olarak oynayacaksın tabusunu da kırmış bir oyun. Han Solo tadında gayet zavallı bir karakter olarak başladığımız oyunda bir kaçakçı ne kadar asker olarak düşmanlarla kapışabilirse o kadar kapışabiliyorsunuz. Grafikler gayet güzel, özellikle açık alanlar muazzam görünüyor. Karakterimizin hayatı ve yetenekleri göz önüne alınınca gizlilik temelli bir oyun olması da gayet normal. Ubisoft klasik formüllerinin dışına çıkmış, sağdan soldan topladığınız item'larla, hikaye arasına sıkıştığınız bir oyundan öte akışa sahip.
Bugüne kadar gördüğüm en fazla yaşayan atmosfere sahip oyunlardan biri. Kalabalıklar ki, AC Unity saymazsanız ortamların bu kadar kalabalık olduğu başka bir oyun ben hatırlamıyorum. Oyunun dünyası o kadar fazla gerçekçi hissettiriyor ki, oynamadan bunu anlamak zor. Gayet keyifli ve güzel bir oyun olmuş, en kötü Ubisoft + aboneliği ile oynayabilirsiniz, benim çok hoşuma gitti, ilk 8-10 saatten sonra oyun bayağı açılıyor...
Edit: Bu arada PC'de ultra ayarlarda, 2K çözünürlükte oynadım, cidden PC'de görülmesi gereken grafiklere sahip...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 27 Ağustos 2024; 10:23:53 >
-
-
Oyun ne kadar güzel gözükürse gözüksün, yapay zeka rezalet. Teknik açıdan sıkıntılı bir oyun. Watch Dogs, The Division'da güzel görünüyordu fakat sahtekarlıklarını herkes biliyor bu adamların. Ubisoft'un göz boyamada üstüne yok. Her oyununu beğenen şekilci bir kitlesi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 27 Ağustos 2024; 13:3:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Milletteki Jedi merakı nedir onu da anlamıyorum. Gezegenler arası açık dünyalı sandbox bir oyun yapıyorsan Jedi olmaz işte ya böyle bir karakter koyacaksın ya da ne bileyim Mando gibi bir şey yapacaksın. Neymiş Star Wars oyunu Jedisız olmazmış. He olmazsa oynama o zaman.
-
yapay zekanın kötü olduğunu nerden gördün hocam 🤔 göz açtırmıyor düşmanlar. youtubeden falan baktıysan bilerek etkileşim için paylaşıyorlar öyle şeyleri. zorluğu en düşüğe alıp tüm yardımları açarsan düşman görmez tabi seni.
Konsol Üssü incelemesini izledim. Adamlar 10 yıl öncesinin WD kodlarını kullanıyor hâlâ. Bu bariz. Ubisoft mimli bir şirket zaten. Watch_Dogs, The Division'da sahtecilikleri unutulmadı. AC: Unity çıkışındaki rezil, kepazelik. Savunulacak bir tarafları yok. SJW, Woke'un dibidir ayrıca kendileri. Siyahi samuray ha!
al sana üst düzey yapay zeka :D
x (formerly twitter)Pirat_Nation 🔴 (@Pirat_Nation) on Xhttps://x.com/Pirat_Nation/status/1828180808743415979
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Ağustos 2024; 13:36:37 > -
hocam benim yazdığımı okuyup anladığına eminmisin ??
Mesele sizi görmemesi değil arkasında ki arkadaşını indiriyorsun adam görse de birşey yapmıyor ya da hiç fark etmiyor görürse görsün
😅😅
8,60 gb güncelleme geldi
19 saat oynamışım böyle bir şey ile karşılaşmadım ben ha anlık olmuş olabilir bug deniyor buna her oyunda benzer şeyler olabiliyor. sosyal medyada gördüğün 1 sahne yüzünden tüm oyunda yapay zeka kötü demek çok komik oluyor 😄 bunu belirtmek istedim sadece.
isteyen istediğine inansın 🤷🏻♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
x (formerly twitter)Alkan Adakaner (@AlkanAdakaner) on Xhttps://x.com/AlkanAdakaner/status/1828361480275718436?t=xNN5EfrF48_ssQ07zPbA9w&s=19
Abi ubisoft yine imzasını atmış. Hala alayım mı diyenler var. Hadi downgrade yaparsın da şu güzelim gerçek kadını çirkin erkeksi ve gerçekdışı bir görünüme niye sokarsın? Fonlayan da Fonlanan da aptal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KristalTürk -- 27 Ağustos 2024; 15:23:4 >
Wukong'tan sonra Xbox'ta Ubi+ aboneliği üzerinden oynamayı düşünüyordum. 1 ayda bitecek gibi bir oyun mu hocam? :)
-
Ubisoft+'ya ne zaman düşecek?
3 gün erken erişim var U+ abonelerine. Ben dün itibariyle başladım.
Üye olmam mı gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X